Ali zato u drugom poluvremenu par puta pustio svog igrača sve dok se nije Bogi počeo derati na njega. Nakon toga je i došla ona rokada kad je Mirko prešao ofanzivnije, a Memija se povukao na beka.
Tacno, Kerim je brz drama, ja se nadam da ce se prodati na kraju sezone, vrijeme mu je da ide (ovo govorim radi njega i njegove karijere)Grbavica je napisao/la:Ne znam je li neko možda primjetio onaj Memijin trk u prvom poluvremenu kada je stigao igrača Olimpika skoro sa centra?![]()
Ali zato u drugom poluvremenu par puta pustio svog igrača sve dok se nije Bogi počeo derati na njega. Nakon toga je i došla ona rokada kad je Mirko prešao ofanzivnije, a Memija se povukao na beka.
Slazem se..fk1921 je napisao/la:Tacno, Kerim je brz drama, ja se nadam da ce se prodati na kraju sezone, vrijeme mu je da ide (ovo govorim radi njega i njegove karijere)Grbavica je napisao/la:Ne znam je li neko možda primjetio onaj Memijin trk u prvom poluvremenu kada je stigao igrača Olimpika skoro sa centra?![]()
Mozda se ljudi uigrajuChWilla je napisao/la:a kao do derbija će biti bolja.
Dijelom ima zaslugu i to sto imas zamjenu na klupi ako nekog ne ide ili ne moze igrati. A mislim da je ova ekipa na nekih maksimalno 70% svojih mogucnosti ima jos dosta mjesta za napredak. Bili bi strasni ako bi ovu ekipu zadrzali i iduce godine bas uigrani tada bi po meni bili spremni za evropu.ChWilla je napisao/la:svi će imati velikih problema sa našom fizičkom spremom i boljim zamjenama u zadnjih 20-30 minuta. i sa lendrićem.
Ja bih podijelio tu krivicu izmedju njega i Bekrica. Jeste Bekric ofanzivniji, ali malo slabije je trcao jucer kada su igraci Olimpica imali loptu.ChWilla je napisao/la:zahirović juče po meni i najlošiji. stalno je ostajala rupa gdje je on trebao biti, išao je previše naprijed.