Ma za Popovica samo govorim iz svoje zelje, jer je jedan od boljih mladih igraca, a za Dzidica ne bi bilo lose ponudit mu i ulogu u stucnom stabu osim igracke da ostane tu poslije zavrsetka, jer vidim da se skoluje za trenera a sigurno ima veliko iskustvo i mogli bi nasi, pogotovo Osmankovic dosta nauciti od njegapile87 je napisao/la:Mislim da niko nije ni trazio Popovica suplja je to, jesmo prije par godina i nije htio preci kod nas. A iskreno mislim da ko god dovede Dzidica da je napravio dobar posao.irfo je napisao/la:Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilodiego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!
blueman-TM87 je napisao/la:Evo jedna i za komsinice![]()
![]()
![]()
Ajzea je napisao/la:Čuj "stig'o ćumur".![]()
![]()
![]()
![]()
Njemu svejedno, ima ugovor na 4 godine. Njemu odgovara prijevremeni raskid s tim da mu isplate jednu godinu i on ode u neku banana državu. Čisto sumjam da će ga Kostić trpiti, znači klupa.Elegant je napisao/la:Mozda se sad Bekric pocne truditi vise, jer mu je u suprotnom klupa.
Gdje to?blueman-TM87 je napisao/la:Sta ovo opet facebook kljuca, Sejad Salihovic pred potpisom![]()
Idite ba u pm, srce ce me opaliti![]()
![]()
Zakaric bi bio dobar ali to bi bila samo posudba, Dinamo to nece prodati a sigurno nisu ni male pare.Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.
Volio bi Zakarica vise nego ista.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1397051378LARS1921 je napisao/la:Gdje to?blueman-TM87 je napisao/la:Sta ovo opet facebook kljuca, Sejad Salihovic pred potpisom![]()
![]()
![]()
Mozda je on taj sto se pisalo jucer da cemo padat na guzoveblueman-TM87 je napisao/la:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1397051378LARS1921 je napisao/la:Gdje to?blueman-TM87 je napisao/la:Sta ovo opet facebook kljuca, Sejad Salihovic pred potpisom![]()
![]()
![]()
Da ne trazim dalje linkove eto jedan
Kakve guzove, ima do skocim drito na glavu celom od ivicu trotoaraLARS1921 je napisao/la:
Mozda je on taj sto se pisalo jucer da cemo padat na guzove, mada ove fb stranice..