Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 05, 2016 12:51 pm

Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.

Volio bi Zakarica vise nego ista.
Ne bih ja volio vidjeti Zakarica dok ne smrsa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

ned jun 05, 2016 12:53 pm

Kad pocinje liga 12., krajem jula ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irfo

Jos 2-3 pojacanja i mislim da smo zakljucili prelazni rok, naravno ako ne bude odlazaka nekih vaznijih igraca, rekao bih odlican prelazni rok :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
chile je napisao/la:Napokon i ovaj potpisa ubili ste s njim od januara, jos i natasa da potpise kao neka hostesa i neki ce preseliti na stadion :)
Neka je sa srecom Radinovicu... Napokon imamo finu konkurenciju na jednoj poziciji... Bit ce pisanja krvi za prvi tim bar na zadnjem veznom i desnom beku tu smo zasad najjaci.

Sent from my Plavo Sokocalo
I na polusezoni smo govorili da ce morat pišat i ginut :ganja: pa samo edis zaginu :rofl:
A valjda sad imamo i trenera koji zna svoj posao raditi... bar se svi tome nadamo dok je Edis manje vise bio klovn.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Brkoo
Kontakt:

ned jun 05, 2016 12:55 pm

ChWilla je napisao/la:sanel je godinu stariji, ali je naš, još veća klasa i može igrati i još pozicija. džidić je igračina, ali između njih dvojice po meni ne bi bilo uopšte šta da se razmišlja.
Zasto razmisljamo na takav nacin da uvijek biramo izmedju nekoga, hajmo mi njih obojcu uzeti i da uz jos jedno lijevo krilo imamo beton ekipu. Jahic je kroz karijeru zaradio para, ovdje ce doci da odigra 2-3 sezone i da se oprosti tako da ne vjerujem da bi imao neke velike zahtjeve ili veliku platu. Dzidic je mozda i najbolji stoper lige tako da bi njega vrijedilo dovesti i dati mu koliko trazi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jun 05, 2016 12:56 pm

Elegant je napisao/la:Otici ce gdje mu daju vise para nista drugo.
Ne. Momak.je izjavio da bi se mogao vratiti u Kazastan, ali ne zeli jer zeli da bude uz porodicu i prioritet mu je BiH. Sve ostalo sto ulazi gdje ce i sta ce, prepustam ljudima zaduzenim za dovodjenje igraca jer oni mogu sve.

Elegant
Kontakt:

ned jun 05, 2016 12:57 pm

arelinho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kad pocinje liga 12., krajem jula ?
Vjerovatno 30.7. da pocinje liga. :) :)
Malo je to vremena za novog trenera i veliki broj igraca, samo da on to uspije poslozit.

A jos ne znamo sta je sa ostatkom strucnog staba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

ned jun 05, 2016 12:57 pm

ž'21 je napisao/la:
Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.

pred kraj sezone je bio dobar i počeo ličiti na "starog".
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 05, 2016 12:58 pm

ChWilla je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

pred kraj sezone je bio dobar i počeo ličiti na "starog".
Donio im je titulu treba biti posten i reci. Ali cijelu sezonu nije bio konstantan i plus kad su gostovali na Grbavici uocio sam da ima nekoliko kila viska.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 05, 2016 12:59 pm

Elegant je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kad pocinje liga 12., krajem jula ?
Vjerovatno 30.7. da pocinje liga. :) :)
Malo je to vremena za novog trenera i veliki broj igraca, samo da on to uspije poslozit.

A jos ne znamo sta je sa ostatkom strucnog staba.
Nadam se da ce biti lakse sad, imas barem skolovanijeg od edisa, slican vremenski period, nece se dovesti isti broj igrača kao na polusezoni, vec su se pojedini upoznali, ukumponovali

diego1921
Kontakt:

Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!

Okolele
Kontakt:

Polahko Miske izvrsit ce harakiri kolektivno :rofl:
Spoiler:
slika
Ovaj neki jufkas spominje Popovica da ide nama,vjerovatno misli na Marina..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Kapiten
Kontakt:

ned jun 05, 2016 1:10 pm

slika
Vidim niko nije postavljao... :zeljeznicar1: :mrgreen:

Dobrodošao Ugi ! :titula:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

irfo

ned jun 05, 2016 1:10 pm

diego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!
Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilo

Velahalve
Kontakt:

ned jun 05, 2016 1:11 pm

ž'21 je napisao/la:Nisam nesto optimistican da ce Đidic kod nas. Daj Bože da me uprava razocara.

Ja vjerujem da je Đidić naš :palacgore:

tm8782
Kontakt:

ned jun 05, 2016 1:12 pm

Larsone brate kapa do poda za ove snimke. Svaka tebi cast prijatelju, bas radis lavovski posao. Respekt! Ugljesa sta reci dobrodosao si bio u u februaru, ali se moralo cekati na zvanicni potpis. Idemo dalje...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

ned jun 05, 2016 1:13 pm

irfo je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!
Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilo
Negdje sam cuo ili sam pak procitao, ne mogu reci sa sigurnoscu, da mu je neki blizi clan porodice bio vodja Robijasa.. Tako da, cisto sumnjam.

LARSSON
Kontakt:

tm8782 je napisao/la:Larsone brate kapa do poda za ove snimke. Svaka tebi cast prijatelju, bas radis lavovski posao. Respekt! Ugljesa sta reci dobrodosao si bio u u februaru, ali se moralo cekati na zvanicni potpis. Idemo dalje...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Šta ćeš mora se :D tjera me storm

Kapiten
Kontakt:

irfo je napisao/la:
Ma svi oni tako pričaju, a kad im istreseš lovu igrali bi i u Bangladešu.
Ako ne svi, onda ogromna ogromna većina. Vjerujem da je Marin u ovoj skupini :mrgreen: kao i Aldin...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

pile87
Kontakt:

ned jun 05, 2016 1:14 pm

irfo je napisao/la:
Mislim da niko nije ni trazio Popovica suplja je to, jesmo prije par godina i nije htio preci kod nas. A iskreno mislim da ko god dovede Dzidica da je napravio dobar posao.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava