Ne bih ja volio vidjeti Zakarica dok ne smrsa.Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.
Volio bi Zakarica vise nego ista.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ne bih ja volio vidjeti Zakarica dok ne smrsa.Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.
A valjda sad imamo i trenera koji zna svoj posao raditi... bar se svi tome nadamo dok je Edis manje vise bio klovn.LARS1921 je napisao/la:I na polusezoni smo govorili da ce morat pišat i ginutchile je napisao/la:Napokon i ovaj potpisa ubili ste s njim od januara, jos i natasa da potpise kao neka hostesa i neki ce preseliti na stadion
Neka je sa srecom Radinovicu... Napokon imamo finu konkurenciju na jednoj poziciji... Bit ce pisanja krvi za prvi tim bar na zadnjem veznom i desnom beku tu smo zasad najjaci.
Sent from my Plavo Sokocalopa samo edis zaginu
Zasto razmisljamo na takav nacin da uvijek biramo izmedju nekoga, hajmo mi njih obojcu uzeti i da uz jos jedno lijevo krilo imamo beton ekipu. Jahic je kroz karijeru zaradio para, ovdje ce doci da odigra 2-3 sezone i da se oprosti tako da ne vjerujem da bi imao neke velike zahtjeve ili veliku platu. Dzidic je mozda i najbolji stoper lige tako da bi njega vrijedilo dovesti i dati mu koliko trazi..ChWilla je napisao/la:sanel je godinu stariji, ali je naš, još veća klasa i može igrati i još pozicija. džidić je igračina, ali između njih dvojice po meni ne bi bilo uopšte šta da se razmišlja.
Ne. Momak.je izjavio da bi se mogao vratiti u Kazastan, ali ne zeli jer zeli da bude uz porodicu i prioritet mu je BiH. Sve ostalo sto ulazi gdje ce i sta ce, prepustam ljudima zaduzenim za dovodjenje igraca jer oni mogu sve.Elegant je napisao/la:Otici ce gdje mu daju vise para nista drugo.
Malo je to vremena za novog trenera i veliki broj igraca, samo da on to uspije poslozit.arelinho je napisao/la:Vjerovatno 30.7. da pocinje liga.Elegant je napisao/la:Kad pocinje liga 12., krajem jula ?![]()
pred kraj sezone je bio dobar i počeo ličiti na "starog".ž'21 je napisao/la:Ne bih ja volio vidjeti Zakarica dok ne smrsa.Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.
Donio im je titulu treba biti posten i reci. Ali cijelu sezonu nije bio konstantan i plus kad su gostovali na Grbavici uocio sam da ima nekoliko kila viska.ChWilla je napisao/la:pred kraj sezone je bio dobar i počeo ličiti na "starog".ž'21 je napisao/la:Ne bih ja volio vidjeti Zakarica dok ne smrsa.Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.
Nadam se da ce biti lakse sad, imas barem skolovanijeg od edisa, slican vremenski period, nece se dovesti isti broj igrača kao na polusezoni, vec su se pojedini upoznali, ukumponovaliElegant je napisao/la:Malo je to vremena za novog trenera i veliki broj igraca, samo da on to uspije poslozit.arelinho je napisao/la:Vjerovatno 30.7. da pocinje liga.Elegant je napisao/la:Kad pocinje liga 12., krajem jula ?![]()
A jos ne znamo sta je sa ostatkom strucnog staba.
Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilodiego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!
Ja vjerujem da je Đidić našž'21 je napisao/la:Nisam nesto optimistican da ce Đidic kod nas. Daj Bože da me uprava razocara.
Negdje sam cuo ili sam pak procitao, ne mogu reci sa sigurnoscu, da mu je neki blizi clan porodice bio vodja Robijasa.. Tako da, cisto sumnjam.irfo je napisao/la:Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilodiego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!
Šta ćeš mora setm8782 je napisao/la:Larsone brate kapa do poda za ove snimke. Svaka tebi cast prijatelju, bas radis lavovski posao. Respekt! Ugljesa sta reci dobrodosao si bio u u februaru, ali se moralo cekati na zvanicni potpis. Idemo dalje...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ma svi oni tako pričaju, a kad im istreseš lovu igrali bi i u Bangladešu.irfo je napisao/la:Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilodiego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!
Mislim da niko nije ni trazio Popovica suplja je to, jesmo prije par godina i nije htio preci kod nas. A iskreno mislim da ko god dovede Dzidica da je napravio dobar posao.irfo je napisao/la:Ako se celik vec raspada ja bih vise od dzidica volio onog popovica, mislim da je on i kapiten mlade reprezentacije, ali cini mi se da je neko ovdje piso da ne zeli igrati ni za koga u bosni osim celik, ali mozda mu se sad mislenje promijenilodiego1921 je napisao/la:Olimpic je isto kontaktirao Dzidica, oni kao nude najvece pare.Sumnjam da ce tamo, zaradio jr on dovoljno ! Nama treba mladji stoper koji ima kvalitet. Ne znam jesu li nasi kontaktirali Milana Savica , strasan igrac !!