Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 9:55 pm

Gdje je Saban Pehilj, naumpade mi njegov gol Sirokom :rofl: kakav je to delirijum bio ..
Željezničar ante portas !

shzna
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:56 pm

Pregazit cemo sve do kraja.

Sent from my C5303 using Tapatalk
1987

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:56 pm

Prijatelj FK Željezničar, Sejo Brajlović, kontinuirano pomaže Klubu, a podržao je i projekat evropske Grbavice uplativši 4889,00 KM.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

blueheart
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:57 pm

Ja ne kontam sta palamudite oko parole i navijanja. Neka je nek se zna ko je ko. I nek se zna kakav je stav i misljenje nas koji smo gledali kako nam stadion gori. Mnogi su pred tim zlocincima pobjegli i izbjegli sudbinu mnogih nesretnih koji nisu sa nama. Parole nit su politicke nit huskacke nego samo podsjecaju da nismo i necemo zaboraviti. Trebamo sutiti i kao ne tice nas se... nek se gone u pm i hag i europa i oni koji velicaju zlocince
DRZAVA ZELJO

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:59 pm

AsharaK je napisao/la:Gdje je Saban Pehilj, naumpade mi njegov gol Sirokom :rofl: kakav je to delirijum bio ..
Ozenio se prosle godine, igrao u švedskoj

Brkoo
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:00 pm

Da se ne zavaravamo, nama za evropu trebaju jos bar 3-4 kvalitetna igraca(lijevo krilo, jedan za rotacije u vezi, jedan za rotacije na lijevom beku i jedan napadac poput Lendrica) ako mislimo da u evropi napravimo neki zapazeniji rezultat. Danas na momente vrhunska igra i tempo, fizicki smo bas spremni. Ivan Lendric, Stevanovica oba, Blagojevic i Kramaric :klanjase2:
Kjosevskom nemam sta zamjeriti kod penala jer penal nije postojao. Igrac koji me malkice danas iznervirao je Zahirovic, dosta loše postavljanje i kad pogrijesi dize ruke i mase nesto, to nikad nisam volio da vidim kod igraca. Još me malkice i Bekric ljuti sa peglanjem lopte, u onoj situaciji iz prvog kad ih je nanizao umjesto da odigra pas ili da sutira on pokusava nesto i propade sansa. Suđenje katastrofalno, prvo penal koji nije postojao, drugo kriterij kod zutih kartona, Muharemovic sa leđa obara Bekrića i prolazi bez zutog samo sa opomenom dok Kosoric pravi faul i odmah mu daje zuti karton. Svaku utakmicu koju nam sudi ovo govno iz Bihaća nas ošteti dobro. Sudit ce nam 100% ili protiv Sarajeva ili protiv Zrinjskog.

Utakmica protiv Drine nam je izuzetno važna i tu se mora 100% uci u utakmicu, ne treba da nas zanima njihov loš teren i njihova pozicija na tabeli, opomena nek nam bude njihova pobjeda protiv Radnika, nama su ta tri boda jako potrebna. U toj utakmici neki igraci moraju ali moraju dobiti kartone da preskoce tekmu sa Travnikom. Nadam se da ce i Tiago biti spreman za tekmu sa Drinom bar 15-20 minuta da sa svojom brzinom unese pometnju u tad vec umornu odbranu Drine.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:01 pm

Steta za ono sranje, manijak od glave do pete. Mislio sam da je novi koDze ...
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:01 pm

Ma da je proci Slobodu i ebat pitate i sve bi nam se do kraja poklopilo. Ne mogu docekati vise te tekme kupa i derbi, bice ludilo i trebamo igrati tako da nas zapamte za sva vremena.

Danas meni nekako skroz bezveze navijanje. Takodje mi se nije svidjelo uvodjenje Enisa. Jel Zola bio u opciji? Bio je tu i Beganovic i D.Sadikovic koji je trebao dobiti 10ak minuta ako je spreman, ili Halvadzic ranije da udje, itd. Taj lik nema mjesta u Zelji i ne znam vidim svrhu njegovog uvodjenja, perspektiva kao fudbalera mu je nula i na kraju ce u Slaviji ili Olimpicu zavrsiti.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:03 pm

ali gledam ponovo ovaj penal...ne samo kako je majmun dosudio, nego i kako je ćelavi majmun izveo, tri puta je krenuo i stao. onako mogu i ja.
gradi željo boli te *****

Virtu4L

sub apr 02, 2016 10:04 pm

Mislim da je nakon svega što se dešavalo danas apsolutno svima jasno da je kup najbolji način da izborimo Evropu, a neke stvari su jasnije i onima koji su se na neki način nadali tituli. Igramo dobro, devet kola smo bez poraza, imamo šest uzastopnih pobjeda, a opet smo četvrti i za prvim zaostajemo sedam bodova? To nam govori da i ostali igraju, trude se i uzimaju bodove.

Do kraja je ostalo još sedam kola i predstoji nam grčevita borba za treće mjesto i Evropu, u tih sedam kola moramo osvojiti tri boda više od Sarajeva i to je sva matematika. Sarajevo ima bolji raspored od nas, imaju gostovanje Slobodi i derbi, to su dvije utakmice u kojima mogu prosuti bodove, ostalih pet će sigurno pobijediti, a mi imamo Zrinjski kući, derbi i gostovanje Čeliku.

Drago mi je što je Sloboda danas pobijedila, oni sad imaju Mladost na svom terenu i tri preteške utakmice nakon toga, prvo dolaze na Grbavicu, onda čekaju Široki i na kraju revaš protiv nas na Tušnju. Ko zna u kakvom će stanju dočekati taj revanš kupa, svaka utakmica im je na nož, imaju tanak roster i nema šanse da sve to ne ostavi traga na njima, a par dana nakon revanša idu Olimpicu. Neću reći da će Husref tankirati i kalkulisati, ali sigurno da nisu roboti i da moraju miksati da bi se izdržao taj pakleni srijeda/subota ritam.

Mi jednostavno moramo osvojiti kup, samo tu se pitamo, i samo tu je sve do nas. Ne treba se predati u prvenstvu, ali ne treba se ni mnogo nadati.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

cikazubo
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:05 pm

ChWilla je napisao/la:ali gledam ponovo ovaj penal...ne samo kako je majmun dosudio, nego i kako je ćelavi majmun izveo, tri puta je krenuo i stao. onako mogu i ja.
Bas tako, Veca skoro izaso iz peterca kolko ga lik istrza.. Cudan penal.

Model1964

sub apr 02, 2016 10:06 pm

Izlija je napisao/la:Velika je nesuglasica između raje koja je preživila rat i branila svojim tijelom ovaj komad zemlje pod nebom ( i opet bi ) i mlađe raje koja je osjetila posljedice tog rata na ružan način. Zadnjih 30 godina nas aktivno truju mržnjom i generacija koja je odrastala pod ovakvim uslovima jednostavno teško može shvatiti da je bolje provoditi vrijeme voleći sebe nego mrzeći druge. Parola ko parola, malo komplikovano napisana i raju neke stvari bune, da je napisana malo bolje i u par riječi bolje bi legla cijelom stadionu i širem auditoriju, možda je i do mene ali s obzirom da nas je klub stavio na dres očekivao sam nešto vezano pa da mi opet koja suza kapne, himnu je trebao da pjeva cijeli stadion i da se čuje do Tarčina a ne da pola stadiona stoji u šoku. Nije poenta šta piše na paroli, niti šta ste pjevali već što u jeku svih ovih dobrih stvari pažnja navijača bi trebala biti apsolutno usmjerena na klub i podršku svemu što je vezano za klub. Braćo sa tribine shvatite ovaj moj komentar kako hoćete i mi smo Željo koliko i vi, umjesto da tribine sarađuju i pjevaju, da oni koji po prvi put dođu u našu kuću to nikad ne zaborave, da im svaki put sjećanje na taj događaj izmami osmjeh na lice i da im noge same nađu put da se opet vrate ja moram popiti nešto za stomak jer mi je žao što se nismo otrgnuli iz začaranog kruga balkanskih naroda.
Baš zbog te djece, što su odgajana da mrze druge umjesto da vole sebe i druge, moramo pisati o ovoj paroli i skandiranju. Na žalost ta djeca imaju roditelje, učitelje imaju vlast koja želi da su takvi kakvi jesu. Ta djeca su i u BL navijači i njih uče isto. Po sintaksi rečenice ( ovo je skoro bio pismeni rad :) ) bi rekao da je naručeno. Prosječan navijač, Manijak, ako je pismen da napiše nešto ovako onda je i dovoljno pametan da zna da nam to šteti. Kada je Ilkuša napisala da je naručeno tip se registrirao da je ušutka. I drugi probaju ovo što prije pomesti pod ćilim jer je namjera ostvarena preko Željini leđa. Jasno je da oligarhima trebaju neprestani sukobi, tenzije da lakše vladju. Da smo ih ignorisali bio bi istinski veči efekat ali nebi ¨naša¨ :lol: stranka imala koristi. Željo je nastao kao radnički klub, nastao je kao ideja koja spaja ljude kroz sport. Tu ideju moramo čuvati ako oči u glavi. Bez te ideje smo niko i ništa. Zbog te ideje, zbog ljudskosti, zbog opuštenosti, zbog prijateljstva sa svim, Želju su volili i vole van BIH. Od osnivanja nas politika jebe ko sansku kozu. I sada mi tu politiku puštamo na Grbavicu? Da nas mogu pretvoriti u Torpedo, Đerđelez ili srpski Željezničar kad im zatrba? Nama je politika neprijatelj!Ko želi da se zatvara u torove neka ide u lavor i pjeva poznatu nacionalističku ¨ Boja dresa, boja fesa...¨
Bio sam u ratu, imam pred očima i danas sliku kako gori drvena tribina, još sanjam borbe...ali budan nikada ovo nebih odobrio.
Osoba ili osobe koji su trans donjeli na jug da imaju muda, kao što nemaju jer se skrivaju iza mase, bi rekli ¨ ok mi smo ti i ti i platćemo kaznu¨
Ako postoji neka jezgra Manijaka onda bi po hitno morala napraviti NAVIJAČKI KODEKS. Ovako kome se sprdne nešto na svoju ruku napravi a Željo plača.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:07 pm

dovoljno je dva i ne izgubiti na koševu. a već smo uzeli 4 više.

sigurnih bodova nema, to je najbolje pokazala današnja slobodina tekma.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:09 pm

Samo Hebibovic je fantastican igrac... jedini koji nam je danas pravio probleme i to kakve.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:10 pm

Ma to je bio samo trenutak inspiracije, svi su oni Ronaldo na Grbavici.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

plavi kanarinac
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:14 pm

Ja očekivao barem bosnalijek za generalnog ali hajde..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:16 pm

polako. sve će to biti mnogo lakše ako ostane ovaj nivo posjete i atmosfere, ako se nastavi povećavati članstvo i tako dalje. puno je novih sponzora, što se vidi i samim ulaskom na stadion, a i neki postojeći povećavaju cifre.

Simply Blue
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:17 pm

Ma treba ovaj Borac opeljušiti kad im se već ispada iz lige. Ima tu štofa za nas svakako.
Danas ljubimac izvjesnog navijača sa ovog foruma protiv kona me baš podsjeća na Jovana a i Jović bi mogao riješiti tu kroničnu potrebu za lijevim pravim lijevim krilom
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Elegant
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:18 pm

Ma ovo za navijace je simbolicno u znak zahvalnosti, sto je svakako ljepo. Na ljeto kad zavrsi sezona, moglo bi da bude konkretnije kad je u pitanju GS.

Nama je sad glavni cilj kup i osigravanje europe, kroz ligu se nikad ne zna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:21 pm

Uvedite pivu na stadion.. stavite 5km litar, sve cemo popiti :DD:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava