Neko u kafanu, neko u Paneru , jel tako @IPesofronije je napisao/la:legle im pare, otisli u kafanu
Prvi petak u mjesecu bude obično isplata tako da je to to vjerovatno. Petoba legla na racun. Za sve ti hvala.Tryg je napisao/la:Jel to Siljak juce isplatio pa danas pijete, jel barabe?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tryg je napisao/la:A mi sirotinja moramo gledati zvijezde granda i jos cekam da mi zena namaze lovacke u pola hljeba.
Nekom je zivot majka a nekom maceha.Tryg je napisao/la:A mi sirotinja moramo gledati zvijezde granda i jos cekam da mi zena namaze lovacke u pola hljeba.
Izlija je napisao/la:Nećete mi vjerovati ali sam krečio cijeli dan danas, maloprije završio. Nije me mačak slomio koliko stvari, došlo mi je maloprije da pod balkon privučem kontejner i samo da slažem u njega. Još i ja i žena volimo prostor i širinu pa nam je većinom "minimalističko" uređenje ali džaba, dječije sobe su mi bile najlakše, posteri pokrivaju pola, u biti samo iza ormara, plafon i oko prozora. Sad evo odmaram sa sve 4 u vazduhu i čekam da žena napravi šta slatko, naumpalo mi.
jel ovo natasa ?
Koliko sam uspio skontati jesteblack64 je napisao/la:jel ovo natasa ?