Slikaj, nemam inst, pa sam uskracen za ove insajderske informacijeirfo je napisao/la:Boccaini se sjebo na instagramu podrskom na derbiju
irfooooooooo uskoro ides na aparate sa ostalim forumasima kao portalimairfo je napisao/la:Boccaini se sjebo na instagramu podrskom na derbiju
ama onog toskasaaaaaaaaaaaLARS1921 je napisao/la:https://www.instagram.com/matteo_bocca/
hahahaha brt ako dodju ona dvojicaaaaaa , jacu srvrsit slikacu dedemiiiiii 7 dana cu svrsavat neprestano hahaha
i ja cu familijoKazanova je napisao/la:hahahaha brt ako dodju ona dvojicaaaaaa , jacu srvrsit slikacu dedemiiiiii 7 dana cu svrsavat neprestano hahaha![]()
dobra mu zena ili treba treba je bummmmmmmmm
brt idemo zalit ti ja Minjoreeeeeeeeeeeeedelinjo je napisao/la:i ja cu familijoKazanova je napisao/la:hahahaha brt ako dodju ona dvojicaaaaaa , jacu srvrsit slikacu dedemiiiiii 7 dana cu svrsavat neprestano hahaha![]()
dobra mu zena ili treba treba je bummmmmmmmm
Hvala ti familijo, hvala..Kazanova je napisao/la:brt idemo zalit ti ja i Minjoreeeeeeeeeeeeedelinjo je napisao/la:i ja cu familijoKazanova je napisao/la: hahahaha brt ako dodju ona dvojicaaaaaa , jacu srvrsit slikacu dedemiiiiii 7 dana cu svrsavat neprestano hahaha![]()
dobra mu zena ili treba treba je bummmmmmmmm![]()
hahaha ako larss dopusti jacu reciiiiiiiii , hahaha pa mozemo lars ti ja @Minjore i delinho brt da se ubijemo pijuci jos rostiljPlava Porodica je napisao/la:Hvala ti familijo, hvala..Kazanova je napisao/la:brt idemo zalit ti ja i Minjoreeeeeeeeeeeeedelinjo je napisao/la:
i ja cu familijo![]()
![]()
![]()
Nego larss i mirso očekujem pp u najkraćem roku.
irfo je napisao/la:NEMOJTE ME PRED SPAVANJE, SALJITE PP KO DOLAZI
ma kakav Minjore on samo guzi bubalice familijoKazanova je napisao/la:brt idemo zalit ti ja Minjoreeeeeeeeeeeeedelinjo je napisao/la:i ja cu familijoKazanova je napisao/la: hahahaha brt ako dodju ona dvojicaaaaaa , jacu srvrsit slikacu dedemiiiiii 7 dana cu svrsavat neprestano hahaha![]()
dobra mu zena ili treba treba je bummmmmmmmm![]()