De Ugljesa ne rise, ako treba pojest cu Natasi govno ko sarmu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bez hljeba?Tryg je napisao/la:De Ugljesa ne rise, ako treba pojest cu Natasi govno ko sarmu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio je i Diatta zvijer pa dođe ovdje i izgleda na mrve staocrnamamba96 je napisao/la:Da li sam ja jedini koji bio zelio gledat Germaina Kouadia u našoj ekipi meni je to zvijer od igrača, nek neko pogleda video isjecak sezona 2015/16 majstor a još igra poziciju na kojoj smo deficitarni, Kostiću pročitaj moj post i traži da ti ga dovedu
Kad se sjetim utakmice u Gradaccu kako je Kvesu unistio ...Hurmasica je napisao/la:Bio je i Diatta zvijer pa dođe ovdje i izgleda na mrve staocrnamamba96 je napisao/la:Da li sam ja jedini koji bio zelio gledat Germaina Kouadia u našoj ekipi meni je to zvijer od igrača, nek neko pogleda video isjecak sezona 2015/16 majstor a još igra poziciju na kojoj smo deficitarni, Kostiću pročitaj moj post i traži da ti ga dovedu
Nije on, kakav on. Ni do koljena...Jaozinho22 je napisao/la:Elvir MalokuPlava Porodica je napisao/la:Ko je to lijevo krilo,da se zalije dok je subota
Koje tablete da uzmem,da se osiguram kad saznam?tm8782 je napisao/la:Nije on, kakav on. Ni do koljena...Jaozinho22 je napisao/la:Elvir MalokuPlava Porodica je napisao/la:Ko je to lijevo krilo,da se zalije dok je subota
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
tm8782 je napisao/la:Nije on, kakav on. Ni do koljena...Jaozinho22 je napisao/la:Elvir MalokuPlava Porodica je napisao/la:Ko je to lijevo krilo,da se zalije dok je subota
Kakve za spavanje. HahahahahhaPlava Porodica je napisao/la:Koje tablete da uzmem,da se osiguram kad saznam?tm8782 je napisao/la:Nije on, kakav on. Ni do koljena...Jaozinho22 je napisao/la: Elvir Maloku
Hahahahaha,koja je apoteka dežurna večeras?tm8782 je napisao/la:Kakve za spavanje. HahahahahhaPlava Porodica je napisao/la:Koje tablete da uzmem,da se osiguram kad saznam?tm8782 je napisao/la: Nije on, kakav on. Ni do koljena...
Zavisi u kojem si dijelu grada za apotekuPlava Porodica je napisao/la:Hahahahaha,koja je apoteka dežurna večeras?tm8782 je napisao/la:Kakve za spavanje. HahahahahhaPlava Porodica je napisao/la:
Koje tablete da uzmem,da se osiguram kad saznam?
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
Ja rekoh neki dan da ćemo beton biti.
Jb ga nemoj javnoEisenbahner1921 je napisao/la:@PP uzmi rakiju, bolja od svih lijekova, a nije hemija, priroda 100%
Dolazi Duljević kod nas, da ne nagađate bezveze
Kad je Sevilja potpisao,nije vala pomogla.Da pokušam ovaj put sa medicinom.Eisenbahner1921 je napisao/la:@PP uzmi rakiju, bolja od svih lijekova, a nije hemija, priroda 100%
Dolazi Duljević kod nas, da ne nagađate bezveze