Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 14, 2017 12:17 pm

Hurmasica je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:08 am
Dresovi zvižde :D

slika
A zanimljivi su pravo, al me nervira sto se ne vide brojevi pa kada neko zabrlja ne mogu reci "e **** ga ti ________" :D

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:18 pm

Zeba je sinoc odigrao jednu od najboljih utakmica u nasem dresu, racunajuci i prethodne mandate i sasvim zasluzeno dobija pohvale ali da se razumijemo dosta utakmica je znao i podbaciti i biti nevidljiv na terenu.. Koliko je faulova sinoc bilo ukupno na utakmici.. Nekako sam imao dojam da cistiju tekmu nisam gledao u dolini?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pile87
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:20 pm

Reha1921 je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:11 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:07 pm
Reha1921 je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:04 pm

Kristoffer Olson onaj 7 sa dugom kosom im je najaci igrac a jbg bivsi igrac Arsenala mora valjati vidi se da zna lopte vise puta po dvojicu nam je izbacio jednim pasom treba na njega obratiti paznju u revansu.
ako se ne varam, u dva navrata Zeba ga je poslao u Zelju po cevape
i Olsona i onog Therna zato je i rekao posle utakmice da mu se sviđa igra Zebe da mu je tesko uzeti loptu
Juce smo komentarisali kako je to pogresno gledanje na fudbal kao sport i igru, slabo mi imamo od toga neke koristi jer taj nacin je palio kada se igrao mnogo drugaci fudbal, statican u odnosu na ovo sad. Sada se gleda broj dodavanja, pretrcani kilometri doprinos igri. Mi kao gledaoci i prvenstveno klub mora promjeni pogled na fudbal. Da bi gledali ono cemu tezimo jedan mnogo mrzi na zalost sablonski fudbal ali danas to donosi rezultat i prevagu. Ocit i dobar primjer je jucerasnja utakmica.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

azbaha
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:23 pm

phpBB [video]

Usput, vi sto pricate za Bahu ne kenjajte, najvise se on obraduje Zeljinim golovima :P

shzna
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:26 pm

Bit ce festa na Dzumi ako se za vrijeme hutbe pocne saputati ..dinamo minsk... Halali efendija, danas je tvoj vaz u drugom planu
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:40 pm

slika

Hajde Mujkanoviću brateeeeeeeeeeeee
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:42 pm

Ma daj Marsej da idemo na Veledrom
Ajdee e ee e
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

barbarez
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:42 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet jul 14, 2017 11:59 am
Ma ovo je Zebi najbolji mec zadnjih mjeseci sigurno. Zato i treba pohvaliti, ali kad je los treba i kuditi.

Za uspjeh u Evropu ti treba kontinuitet dobrih igrara i sto bolji koeficijent. S ovim koeficijentom je nemoguce uci u grupnu fazu.
Nema se Zeba sta hvaliti ili kuditi. Covjek igra konstantno. Samo sto mnogi od nas nece ili ne znaju da vide. Jeste li Vi svi svjesni da od nasih igraca taj Zeba najvise trci, jeste li vi svjesni toga. Jeste li vi svjesni koliko puta se on vrati na zadnjeg veznog, jer ona dva genijalca se boje radijacije protivnicke polovine terena. U situaciji kad se protivnik brani, Blagojevic i Ugljesa su totalno neupotrebljivi. Oni nemaju kretanje prema naprijed, a najgora stvar je da ni jednom ne isprate napad ekipe, ni jednom ih nema na povratnim ili odbijenim loptama. Kod nas napadaju 4 igraca 6 ih stoji iza napadaca njihovi. I onda kad Zeba mora igrat sam 3 pozicije, pocne se pljuvati covijek. Pocne se pricati Zeba pegla, a Zeba nema kome lopte dati, jer se ova dvojica zaheftaju za stopere ili ga gledaju sta ce uraditi dok ga okruze 3-4 igraca. Kazu nema Zebe i na svojoj poziciji, a covjek se slomi dolazeci po loptu, pa ide na krilo, jer kod nas krila generalno imaju kurcevo kretanje. Kad se pravi pritisak jedino Zeba ganja, uz napdaca, krila svaki ali svaki put zakasne a da ne govorim da je presing strana rijec za ovu dvojicu veznjaka. A to je kljuc igre protiv AIKa. Igraju sa 3 stopera moras napravit presing sa napadacem, dva krila i Zebom. Da im uzimas lopte u zacetku akcije, jer oni kad se transformisu u odbrani sa 5 nazad, mozemonpuist *****, jer opet ne moze Zeba sam, jer ova dva ne idu naprijed, ne pomjeraju liniju sredine, ne prave obruc. Oni se bolan boje onog visokog smote, kad ih zaganja, odmah lopta ide stoperima. Zapamtite jednom za sva vremena, Zeba je Tito. Molim Boga dragog da dodje Ordagic, pa kad ispadne jedan od ove dvojice nazad, vidjecete sta je problem bio. Moze Stevo ostat napadac, ali daj Ordagu,da Zeba prodise vise.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u pet jul 14, 2017 12:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:44 pm

AsharaK je napisao/la:
slika

yebote ucini mi se dole da sjede slavko i hadziosmanovic

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pa i jesu oni, sređeno sve

KrajPrice
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:46 pm

LARS1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
slika

yebote ucini mi se dole da sjede slavko i hadziosmanovic
Vidis i Adzema ?
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:48 pm

Zeba je sinoc odigrao kao i proteklu polusezonu, sekunde se nije stedio...trci za celavog i sebe odradjuje svoj a i posao celavog. Sve u svemu kapitenski i onda raja hvali Blagojevica a kudi Zebu. Ucinak kapitena cemo vidjeti tek ako dodje vezni njemu iza ledja koji zna igrati.
Zeba proteklu polusezonu i ove tri utakmice vise trci, uklizava i radi za ekipu nego jroz citavu karijeru i to samo zlonamjerni mogu ignorisati.
Trenutno fakticki sam gradi akcije i nasu igru sto je prakticno nemoguce. Sinoc Stevo kao da nije ni igrao, Zakaric u prvom nesto i pokusavao, Zec...njemu treba neko objasniti da je fidbal ekipna igra i onda mozda i nesto uradi te bude neceg od njega.
U napadu smo sad strasno impotentna ekipa, o uigranosti nekoj kod prekida smjesno je pricati i nije mi jasno kako to na treninzima ne odrade bar jednu dvije akcije. Eto svedi dva kornera i dvije uigrane akcije nam prodaju od toga jedna prosla sreca fulise.
Idemo sad na plastiku zatvoreno igrati i jedina nada mi je zec da se docepa kontre te krene sam i iznenadi ili kakav slobodnjak. Nadam se da ta plastika nece toliko smetati i da cemo u odbrani biti uspjesni.

Ps. Koga god izvucemo samo da je ove proci...uopce se ne treba obazirati na moguceg protivnika.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sajo10
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:50 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jul 14, 2017 11:29 am
Dje sajo da nam kaze sta se pise tamo po forumu?
Nisam ulazio od sinoc, ali u glavnom vecina nisu zadovoljni rezultatom jer veli da smo nekoliko brojeva losiji tim i da su morali pobijediti sinoc. Da su ocekivali tesku utakmicu ali da bi bez nekih vecih problema trebali pobijediti na Friends Areni. U glavnom to je to, inace dosta ih kritikuje Norlinga koji forsira svoj (dosadni) fudbal koji se njima ne svidja. Tako da imaju i oni svoje "manijake" koji malte ne malo po malo pa prizivaju trenera. Uvjereni su u prolaz 100 %.

Thern pohvalio Zebu kako mu se svidja i kako je tesko uzet loptu od njega. Eh koje iznenadjenje da bas Simon njega pohvali :D Dva slicna igraca tu i tamo :P

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:52 pm

sajo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Nisam ulazio od sinoc, ali u glavnom vecina nisu zadovoljni rezultatom jer veli da smo nekoliko brojeva losiji tim i da su morali pobijediti sinoc. Da su ocekivali tesku utakmicu ali da bi bez nekih vecih problema trebali pobijediti na Friends Areni. U glavnom to je to, inace dosta ih kritikuje Norlinga koji forsira svoj (dosadni) fudbal koji se njima ne svidja. Tako da imaju i oni svoje "manijake" koji malte ne malo po malo pa prizivaju trenera. Uvjereni su u prolaz 100 %.

Thern pohvalio Zebu kako mu se svidja i kako je tesko uzet loptu od njega. Eh koje iznenadjenje da bas Simon njega pohvali :D Dva slicna igraca tu i tamo :P
skautiraj forum taj pa javi ako šta bude :D

sajo10
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:54 pm

AsharaK je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:52 pm
sajo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

skautiraj forum taj pa javi ako šta bude :D
Ma evo ih u ponom pogonu komentarisu koji bi tim radije igrali protiv u trecoj rundi, a la ovaj forum :D forumi su svugdje isti, samo drugi jezik izgleda :D :D hahaha

barbarez
Kontakt:

pet jul 14, 2017 12:58 pm

chile je napisao/la:
pet jul 14, 2017 12:48 pm
Zeba je sinoc odigrao kao i proteklu polusezonu, sekunde se nije stedio...trci za celavog i sebe odradjuje svoj a i posao celavog. Sve u svemu kapitenski i onda raja hvali Blagojevica a kudi Zebu. Ucinak kapitena cemo vidjeti tek ako dodje vezni njemu iza ledja koji zna igrati.
Zeba proteklu polusezonu i ove tri utakmice vise trci, uklizava i radi za ekipu nego jroz citavu karijeru i to samo zlonamjerni mogu ignorisati.
Trenutno fakticki sam gradi akcije i nasu igru sto je prakticno nemoguce. Sinoc Stevo kao da nije ni igrao, Zakaric u prvom nesto i pokusavao, Zec...njemu treba neko objasniti da je fidbal ekipna igra i onda mozda i nesto uradi te bude neceg od njega.
U napadu smo sad strasno impotentna ekipa, o uigranosti nekoj kod prekida smjesno je pricati i nije mi jasno kako to na treninzima ne odrade bar jednu dvije akcije. Eto svedi dva kornera i dvije uigrane akcije nam prodaju od toga jedna prosla sreca fulise.
Idemo sad na plastiku zatvoreno igrati i jedina nada mi je zec da se docepa kontre te krene sam i iznenadi ili kakav slobodnjak. Nadam se da ta plastika nece toliko smetati i da cemo u odbrani biti uspjesni.

Ps. Koga god izvucemo samo da je ove proci...uopce se ne treba obazirati na moguceg protivnika.
Ja Zebu znam od 95 godine, kunem ti se u zivotu svom kad saberes sve godine igranja fudbala, nije trcao ko zadnje godine u Zelji. Gine lik na terenu. A niko nece da vidi pravi problem. Celo veliki promet mala zarada. Nista konkretno, dobar kad vodis 2-3 razlike, da je pegla lijevo desno. **** Ugljesu ono nije ozbiljan igrac. Kad Zebu napadne 3 igraca, kazu pegla. A to sto Celo, Brko, krila stoje, to nikom nista. Mi nismo sposobni akcije napravit ako je Zeba ne izradi. Krila nisu sposobna proci ako Zeba ne gurne. Kolikonputa ste jucer vidjeli Stanu i Zakaru da stoje jedan do drugog u metar. Pa kad dodje Stana na krilo idi u sredinu Zakara dragi. Ljudi se povuku sa 5 nazad i hoces da Stevo prodje, i Zeba da izmedju 7 igraca napravi nesto dok su ti krila zakucana za liniju, a ostali veznjaci gledaju sa sigurne udaljenosti.

Kapiten
Kontakt:

pet jul 14, 2017 1:00 pm

[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 14, 2017 1:00 pm

Daj Dinamo Minsk djece ti

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 14, 2017 1:01 pm

Kakav Zeba, sad Bog Otac.

Otjerat sve bivse igrace i ni milimetar.

Bosnia

pet jul 14, 2017 1:01 pm

Samo da izbjegnemo Bragu i Zenit. Njih 200% ne mozemo proci.

Marsej i Freiburg su "atraktivni" protivnici i protiv njih tesko mada bi uz veliku dozu srece mogli biti dostojan protivnik protiv Freiburga.

Dinamo Minks/Rabotnici i Sion su takodjer teski ali nisu nemoguca misija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava