Iz ljubavi prema tradiciji...

Upravo tako.Grbavica je napisao/la:1-0, očekujem da će jedan potez riješiti utakmicu, nešto kao u Tuzli.
Jes, zovu nas 10 minuta da čestitamo dzumhuru na velicanstvenom uspjehu i da mu svi otpjevamo danas nam je divan danJoseMourinho je napisao/la:Sta nas ovo face prenosi?? Sad mi rekoše maloprije najava bila
Eto ako je tako pokušajte i taj stream naci ja idem kako god
Sad mi naumpade da nije sta Damiru prije tekme ko čestitanje? Hiljadj opcija
Nema tajni. Onaj mozete dijeliti raditi sta hocete.kontranogama je napisao/la:Larson imal' kakav stream u 'sakrivenom" ili je onaj sto si dao sinoc???
OK ziv bio. Uzivajte danas!!!LARSSON je napisao/la:Nema tajni. Onaj mozete dijeliti raditi sta hocete.kontranogama je napisao/la:Larson imal' kakav stream u 'sakrivenom" ili je onaj sto si dao sinoc???
Virtu4L je napisao/la:Poslije ovog kola idemo na treću poziciju i niko nas neće skinuti sa nje do kraja prvenstva.
Bogami meni su apetiti porasliNeandertalac je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Poslije ovog kola idemo na treću poziciju i niko nas neće skinuti sa nje do kraja prvenstva.
i meniirfo je napisao/la:Bogami meni su apetiti porasliNeandertalac je napisao/la:
Face prenosi Kup, Željo-Sloboda, kako znam.JoseMourinho je napisao/la:Sta nas ovo face prenosi?? Sad mi rekoše maloprije najava bila
Ako stignem sa tekme ocu, valjdaž'21 je napisao/la:Face prenosi Kup, Željo-Sloboda, kako znam.JoseMourinho je napisao/la:Sta nas ovo face prenosi?? Sad mi rekoše maloprije najava bila
@Larsson hoćeš li pitare danas prenositi?