Rodjace, ne brini,svanulo je sinoc........
obzirom da su galaktikosi tri puta bolji od nas u subotu 1:7
Rodjace, ne brini,svanulo je sinoc........
Fakat te ne pratim, ne znam o čemu pričaš. Za sta konkretno govorisneroazzuro je napisao/la: ↑čet avg 11, 2022 11:38 amDrago mi je kad čovjek prizna, ito pokazatelj nečije veličine.
I da, i ljudi se slažu, ne samo drva.
Nisu ljudi ni svjesni sta ovo od sinoc znaci za nas.
4 nastupaubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 11, 2022 2:05 pmSmoriste vala s Mekicem, od kad znam za sebe nasi su igraci isli gore da gledaju utakmice i njihovi dolazili u Dolinu. On je ispo debil sa duksericom, al o tome guslati dvije hefte sad hebote… Veci mi je problem sto ima nula asistencija od kad je doso i moram ga kao takvog trpiti.
Gasalu protiv Zrinjskog.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 11, 2022 2:31 pmGdje je on asistiro ove godine? Ne sjecam se.
A do ove godine ako se ne varam ima nula asistencija.
Ja se ne sjecam da je zagrmilo “Mekicu napolje” protiv Sirokog, niti da se to trazilo na nekom treningu poslije. A da ce ga trunjenje na forumu prebaciti na tribine, how yes no.
Mozda bi bili svjesni kad bi neko napisao sta znaci ono od sinoc konkretno, je li to znaci da je eldin odustao te kada se moze ocekivati neka konkretizacija.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 11, 2022 2:10 pmNisu ljudi ni svjesni sta ovo od sinoc znaci za nas.
Meni je u svoj ovoj rasomonijadi oko i u klubu najveca enigma Curic?storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 11, 2022 2:10 pmNisu ljudi ni svjesni sta ovo od sinoc znaci za nas.