Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exdomorocki
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 7:58 pm

IvanOsim je napisao/la:@exdomorocki jeste pricam o Dini Besirovicu, ne znam da li ga je Oda otjerao, ako jest onda mu svaka cast, Mesa ga je uvrstio na siri spisak repke.. a cekaj malo jel ti mislis na onog Odu sto je umjesto Besirevica doveo Livaju, Diatu, Mladenovica... a da njemu je selekcija igraca veoma jaka strana

Pa vidim da ne znas.Vazno je samo po tastaturi lupetati.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Neandertalac

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 7:59 pm

Ajzea je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Aha. Pratio ga jos dok je u Slo bio.

Ne zajebaji. :-)
Nisi cuo za video kasete?
Milos Kostic poznatiji kao Safet Susic.
Bio jedan od uslova da Kostic dodje.
A i mlijeko je crno.
Željeznicar za život cijeli!

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 8:00 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ja se nadam da ce uprava dovesti jos 7 igraca, al da bar jednu utakmicu uzivo pogledaju, igraca kojeg planiraju dovest.. Ne mogu se igraci dovoditi preko clanaka placenih na portalima, i preko videa sa jutuba, treba se neko zaduziti, gledati igraca uzivo, sve fino istraziti, pa onda dovesti.. ccccccc
a ti znas kako su ga doveli i gledali :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
pa sta se ovo desava :r :r :r :r :r :r
E u pravu si drug, svi sjede za računarom i znaju jel neko nekog gledo ili je samo čitao u novinama o njemu.

Sent from my C5303 using Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:03 pm

Elegant je napisao/la:Realno gledajuci Kostic nema pojama o nasim igracima, jedino sto je gledao na youtube sazetke utakmica od 5-10 minuta.

Opet nema ni puno vremena da ih upozna, manje od dva mjeseca za pripreme.
Fakat nastojim izbjegavati ovakve stvari, ali reci da je covjek po internetu gledao sazetke od 5-10 minuta...Pa stvarno...Mozete klepetati momacki, nije bitno sta, samo nek se pise...Boze sacuvaj...

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 8:04 pm

Neandertalac je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: Nisi cuo za video kasete?
Milos Kostic poznatiji kao Safet Susic.
Bio jedan od uslova da Kostic dodje.
A i mlijeko je crno.
Nasli ga preko FM skauta :-), jbg zaigrali se.
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:08 pm

teteac8684 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Realno gledajuci Kostic nema pojama o nasim igracima, jedino sto je gledao na youtube sazetke utakmica od 5-10 minuta.

Opet nema ni puno vremena da ih upozna, manje od dva mjeseca za pripreme.
Fakat nastojim izbjegavati ovakve stvari, ali reci da je covjek po internetu gledao sazetke od 5-10 minuta...Pa stvarno...Mozete klepetati momacki, nije bitno sta, samo nek se pise...Boze sacuvaj...
Pa sam je rekao da nas nije pratio dok se nije doveo u vezu sa nama, i da je tada sa kolegom gledao youtube snimke. A to je period od maksimalno mjesec dana.

On ne poznaje ovu ekipu kako neki misle, tek sad treba da ih upozna i vidi sa cime raspolaze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:10 pm

Nigdje on youtube snimke spomenuo nije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:11 pm

LARSON je zaduzen za snimke i prezentacije :)
:zeljeznicar1:

iggy2377

pet jun 03, 2016 8:13 pm

Dokle god Miske trosi svoje pare i da kazem ulaze boli me briga koliko ce dovesti i koliko ce prodati.Oni znaju svoj kont sta rade i kamo trose pare tako isto ce i oni sami biti krivi ako bude sportskog neuspjeha.
Suma sumarum MI NISTA NEZNAMO I DOBIVAMO STURE INFO OKO SVEGA A ONI SE TAMO DOGOVARAJU.
tako da me iskreno nezanima koliko ce dovesti igraca itd samo me zanima REZULTAT.
Prije se moglo otici na stadion i prosetati sa djetetom i to je sada zabranjeno,a sve to govori da je ova uprava podigla za nivo kluba za min pet stepenica gore
Tako isto mi mozemo bacati gras sta su oni skontali i sta je u njihovim glavama

Tryg
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:14 pm

De ba sta je ovo sada, nasli smo trenera i on opet ne dovodi igrace. Cuj Secrovic, pored Zahirovica,Blagojevica,Sadikovica,Bekrica,Ugljesa, samo neka jos vojske.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plavo - Bijeli

pet jun 03, 2016 8:16 pm

iggy2377 je napisao/la:Dokle god Miske trosi svoje pare
Otkud to da trosi "svoje" pare?
BOG BOSNA I BOSNJACI

rios
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:16 pm

Ma kakav Zahirovic na stoperu,to bi bila bas improviziacija koja ko zna kako bi ispala.Nama trebaju prirodna i provjerena rjesenja za svaku poziciju,improvizacije su vise stvar trenutnog stanja stvari nego neka ozbiljna dugorocna politika.
Ono sto bi Zaha mogao dobro odigrati je libero iza dva stopera,ali to se skoro pa nigdje vise i ne igra..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

addyno1
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:18 pm

Tryg je napisao/la:De ba sta je ovo sada, nasli smo trenera i on opet ne dovodi igrace. Cuj Secrovic, pored Zahirovica,Blagojevica,Sadikovica,Bekrica,Ugljesa, samo neka jos vojske.

mozda neko ode od ovih gore sto si naveo???

irfo

pet jun 03, 2016 8:21 pm

Ako mislite, da dovodimo previse igraca samo se sjetite kako je na kraju sezone bila kratka klupa ;)

IvanOsim
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:23 pm

sergejevic je napisao/la:@IvanOsim
Naravno, ima smisla sto pises, ali opet ima i druga strana. Mi nemamo igraca poput Secerovica u timu. Svi oni su ljudi, s manama i vrlinama, ali svaki od njih moze odigrati ulogu u odredjenom sistemu. Ja sam primjetio da je on izuzetno agresivan igrac, jako dobro se krece, ima potrebnu brzinu i ono najbitnije momak ne odustaje. Sposoban je ganjati igraca po cijelom terenu ako se to trazi od njega, udara, cupa, gura sve dok ne dodje do lopte. Mi smo imali veliki problem sa Zahirovicem, jer nema toliko dobru motoriku i vise je duel igrac, dobro se postavlja, snazan je, ali nema brzinu da ganja igraca i sprijeci eventualnu kontru. Vecina trenera obozava te konstatne igrace s kojima znaju na cemu su u svakom trenutku. Mnogo je lakse kada znas sta ce ti neko donjeti na terenu i koliko moze, nego da se kockas. Mi imamo Blagojevica koji na trenutke izgleda kao Lampard iz najboljih dana, a u sljedecem preda loptu protivniku pred svojim golom. To treneri i ne vole bas i to je razlog zasto Jovan jos uvijek nije napravio vise u karijeri. Ozbiljan trener nece rizikovati i gledati u nebo nadajuci se da ce ovaj imati "bolji" dan.

Najvazniji je sam sistem, ipak je ovo timski sport i svako doprinosi na neki nacin. Ako Kostic sve to dobro uklopi i iskoristi sve sto ima, onda ce svaki od igraca izgledati mnogo bolje na terenu. Ovdje nemas kompletnog igraca, za kojeg mozes reci da ce u svakom trenutku odraditi sto ocekujes od njega, takvi igraci se sada spremaju za Evropsko prvenstvno.
Dobro si ovo rekao za Blagojevica i Zahirovica, samo sto Zahirovic kad ne moze trkom, rukama zaustavlja, sve dok ne dobije koji crveni...
Slazem se i za sistem i da trener ako izvuce max uvijek se moze nadati dobrom rezultatu, ali sam sve ovo prokomentarisao na ovaj nacin, zato sto nam nije cilj dovesti najbolje i zaraditi na igracima...
Dobro se sjecam derbija na Kosevu, prije dvije godine uzvrat kupa 0:0, mi ispadamo, nako lose vrijeme, ja igrom slucaja na zapadu, i sad neka prica sa ljudima iz agencija koje rade za trziste evrope (centralne i zapadne), kojeg god igraca im spomenes iz nase lige, prvo pitanje koje pitaju ako ne znaju jeste, je li igrao vani, ako jeste, sanse da ce opet otici su mu duplo manje, jer se skoro svi vode cinjenicom da igrac koji nije iskoristio sansu, tesko da ce opet iskoristiti, jer oni najvise idu na to da ce nasi igraci prvi put kad odu zapeti u treningu duplo vise nego do sad, plus uslovi i bolji saigraci... i tad nesto bila prica oko Puzigace, uze lik telefon, nazva nekog iz Krakovije cini mi se, i pita samo sto ste ga se rjesili, kazu ovi odnos sa ostalim saigracima nula bodova, okupio jugoslovene oko sebe i td tb... znaci ljudi sve prate, niko nece milion tek tako dati, a kamo li vise, prate se, cak i prisluskuju.... a ovaj je toliko klubova promjenio i bez povrede nije uspio tamo, sto je meni jedan od najvaznijih razloga da mislim da nece ni ovdje bas uspjeti... opet kazem nadam se da grijesim, tad bi bio najsretniji...

addyno1
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:24 pm

cala je napisao/la:Ko kaze da ovo nije nagomilavanje igraca, on je slijep. K'o da smo u EPL pa da igramo ligu, ligu prvaka i 2 kupa do kraja pa nam treba 50 igraca u rosteru. Odlazaka mora biti, ovako nema smisla.
poceli smo ko pitari prosle godine dovoditi buljuk igraca a medju njima vise od pola je promaseno...

tm8782
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:26 pm

Kostic je trazio Secerovica i to je njegova zelja bila. Dolazi i ugljesa sutra.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

irfo

addyno1 je napisao/la:
cala je napisao/la:Ko kaze da ovo nije nagomilavanje igraca, on je slijep. K'o da smo u EPL pa da igramo ligu, ligu prvaka i 2 kupa do kraja pa nam treba 50 igraca u rosteru. Odlazaka mora biti, ovako nema smisla.
poceli smo ko pitari prosle godine dovoditi buljuk igraca a medju njima vise od pola je promaseno...
kakvo crno nagomilavanje, pa jel enis sadikovic kojeg svi kritikujete bio prva opcija za ulazak sa klupe u veznom redu proslu polusezonu i sad se dovela dva veznjaka i odmah kukanje pregomilavanje... :skoljka:
Tacno vidim sto smo 20 godina od rata bili u k.urcu , tacno nismo zasluzili ovu upravu , bezveze se ljudi trude, nemamo mi taj mentalitet :roll:
Zadnja izmjena: irfo, dana/u pet jun 03, 2016 8:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

Kad ga je to upratio.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

BHDragons
Kontakt:

pet jun 03, 2016 8:27 pm

E čuj nagomilavanje...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava