Tako je i moj stari umalo povjerovato onim delegatima. Sreca pa ga okrenuh s par recenica i danas mu dam da procita ono nase saosptenje i demant. Kaze "dobro su im ovo i napisali "cala je napisao/la:Na ljude je fakat uticala ona emisija sa FTV. Maloprije sam se bas sa starim zakacio oko toga. Ljudima su u glavu utuvili da Miske obrce lovu preko Zelje, Miske pod svaku cijenu hoce zemlju oko stadiona da pravi sebi skladista i markete, hoce ljudi nebodere da prave... ***** ti Alija majku jesmo zatucan narod.
Vala nije ni Huusic bio boom pa smo ga proslavili ko MarcelaHadzijalagic je napisao/la:Imali smo i bez njega dovoljno veznjaka al u svakom slucaju neka mu je sa srecom..Pa i nije boom, da se ne lazemo.. Fina prinova..diego1921 je napisao/la:Ne pika se,niko nije napisao BOOM !!
Nemoj tako, trebamo izbrojati krvna zrnca svakog radnika i da udje u zapisnik ...CARSONIO je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:mala ispravka. parking je radio RAD a sumu PARK.exbabilon je napisao/la:Pricalo se o tome i ovdje...Selim Babic, direktor KJKP Rad, nam je u upravi, a mi za radove na parkingu i sumi iza juga placamo Radu cca 45 hiljada maraka. Ne bih ulazio je li se nesto s nekim moglo jeftinije zavrsiti, ali ovaj podatak mi je dobrano sumnjiv.
exbabilon tako si me razocarao da to nije normalno stvarno nasi ljudi ne zasluzuju nista![]()
![]()
Po prvi puta u nekih 20 godina dodju ljudi koji nam nase snove ispunjavaju i pametnjakovici ulaze u neke cifre .
M nek je najskuplje na svijetu samo nek se nasa Grbavica gradi i ovim putem bi zamolio da uprava levatima nista i ne iznosi samo GRADI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hasanovića i Zerica na posudbu, Enisu i Zahiroviću se zahvaliti.SWRA_1921 je napisao/la:Blagojevic, Hasanovic, Zahirovic, Secerovic, Bekric, Sadikovic, Hervas, Žerić, Enis S. i mozda Ugljesa. Previse...
sta je smijesno baJaozinho22 je napisao/la:@Kapiten
Sto se tice Šećerovica i Radinovica imam neki osjećaj da nas Blagojevic napušta i da se priprema teren za njegov odlazak.
Prema transfermarkt neki je turcindiego1921 je napisao/la:Ja mislim da Zahirovic ide , sigurno nije pristao da mu se smanji plata ! Jel ovome Husaric menadjer ?
Ja nisam.. I o Husicu imam slicno misljenje s tim da je Husic doveden na deficitarnoj poziciji.. Ne kazem ja da je Secerovic los, daleko od toga ali imamo podosta igraca u sredini.. Vjerovatno ce biti odlazaka ali nije dobro puno mijenjati pa opet cekati da se ekipa uigra.. Ovaj Secerovic bi po svemu sudeci trebao biti jako dobar sto se fizicke spreme tice.. Ima o je fine role i u Holandiji i u Austriji a znamo da se tamo igra sa dosta trcanja..diego1921 je napisao/la:Vala nije ni Huusic bio boom pa smo ga proslavili ko MarcelaHadzijalagic je napisao/la:Imali smo i bez njega dovoljno veznjaka al u svakom slucaju neka mu je sa srecom..Pa i nije boom, da se ne lazemo.. Fina prinova..diego1921 je napisao/la:Ne pika se,niko nije napisao BOOM !!![]()