Mora se pohvaliti onaj njihov Kalezic, tj. Broj 7.
Momak je kao Dulja, nezgodan 1 na 1 totalno, ali Sinisa je sinoc opet besprekorno odigrao nazad. Eh sad analizirajuci mu igru naprijed, nije dobro, ali ulazio je unutra, radio dosta, bilo je nekih poteza i pokusaja.
Medjutim, u ovim tekmama kad nam se ekipa zatvori i kad nam vise trebaju brkovi Sinisa nije najbolje rjesenje.
Onaj njihovo desno krilo teski kloc, ne zna loptu ustopat. Sreca po nas, jer da je ovaj Kalezic bio na njegovoj strani bilo bi guravo. Jedinu sansu nam je i napravio Stanin igrac. Mislim da je Grbavica na trenutak bila zaledjena.
Sto se tice Zakarica, vec sam rekao da mu treba samopouzdanja koje je na minimumu.
Takodjer smatram da on nije za lijevog krila. Nije on linijsko krilo koje na brzinu moze probiti iz liniju. On na toj strani kada krene u dribling prema sredini dosta lakse mu je loptu uzeti jer nema cime zastiti loptu kad je povuce lijevom. Valjda razumijete sta kazem
Dok je Zec vise linijski ali nije los ni na kontra strani jer jucer se izbacio na sut i opalio ali daleko je bilo.
Znaci Zakaric na pocetku meca tanko tanko, Bogi se derao na njeg, dok smo mi na istoku mu aplaudirali i gurali ga, dok jebilo i onih koji su odmah srali po njemu. Poslije se dozvao i bolji bio.
Zalaganje i trud mu niko osporiti ne moze.
A kad cijela ekipa onoliko puta uklize na loptu i pokupi dosta nicijih lopti koje su rezultat truda, onda neke stvari i mozes progledati. Da su bar ovako igrali na Kosevu, Andjusic ne bi napravio slalom, ne bi ni izgubili mec sigurno. Ali ali ....