Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 30, 2017 7:28 am

I od travnika smo znali gubiti bodove. Polako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

amar92
Kontakt:

pet jun 30, 2017 7:35 am

Zakaric po meni jedan od boljih, najaktivniji u smislu da se najvise preko njega islo. Uz to se i borio i osvojio par lopti cisto.
Moze ovo i bolje ali zasad je okej. Jedina mrlja je situacija kod izlaska Zebe, njegovo negodovanje, a svi su vidjeli da ne moze. 10 min prije izmjene je gubio svaki duel i padao trazeci faul, i jos ljut jer izlazi. Kako ce tek ljut biti kad bude na klupi. Prvih 60 min je bio dobar, moze jednim potezom napraviti nesto ali ne svidja mi se ovo. Opet ce biti pobuna kao sa Bekricem.

Lijevi bek pod hitno, po mogucnosti ofanzivnije orijentiran (Subic), jer je Sinisa limitiran samo na odbranu, da bar onda na drugoj strani imamo nekog ko ce iskoristavati prostor kad se krilo uvuce u sredinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

pet jun 30, 2017 7:42 am

Nit" su Travnik, nit" su Slavija...čeka nas dole teška utakmica, treba nam gol za prolaz...VOLIM TE ŽELJO!!!

black64
Kontakt:

pet jun 30, 2017 7:52 am

Ko misli da je Zeta naivna ekipa grdno se vara i poredjenje sa malim BH klubovima i omalovazavanje moglo bi nas skupo kostati.Odlicnu pas igru imaju i brzu tranziciju lopte a ono sto ih je sinoc sputalo da pokazu jos bolju igru je nasa borbenost i atmosfera na Grbavici.Ono sto nama ide u korist je to da ce morati da se otvore sto nam daje mogucnost kontre.Jos sanse moramo traziti iz prekida pogotovo kod kornera.Izezetno lose tu stoje iz razloga sto cuvaju prostor a ne igraca.Rezultat od 1:0 jos uvijek daje podjednake sanse za obije ekipe zato ozbiljno se pripremiti i poginuti ako treba sledece sedmice jer jedino tako mozemo proci dalje.

alombardo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 7:53 am

Kakakv travnik, a to mišljrnjr onih što su gledali tekmu je za ***** ko uvjek. Biće teško dole

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 7:57 am

Nisam zadovoljan igrom... kako cu biti? Trude se, ma nije ni da ne znaju, nego jednostavno nemaju pobjednicki mentalitet. Trznite se, pogledajte tu armiju iza vas!

Ovoj ekipi samo fale 2-3 dobre, uvezane, partije. Nadam se da ce se to desiti.

A eto i zasto Slavko vjeruje Bogicevicu. Nisam za njega nikako, ali on kada onako udje u utakmicu, znas da ce odigrati stvarno dobro.

Inace, sinoc komentarisemo stoperski par Zete. Ne znam ko su momci, ali onaj jedan izgleda kao neki UFC borac.

paradox01
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:09 am

Ima li gdje snimak sinocnje utakmice?

black64
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:14 am

storm_raider je napisao/la:
pet jun 30, 2017 7:57 am
Nisam zadovoljan igrom... kako cu biti? Trude se, ma nije ni da ne znaju, nego jednostavno nemaju pobjednicki mentalitet. Trznite se, pogledajte tu armiju iza vas!

Ovoj ekipi samo fale 2-3 dobre, uvezane, partije. Nadam se da ce se to desiti.

A eto i zasto Slavko vjeruje Bogicevicu. Nisam za njega nikako, ali on kada onako udje u utakmicu, znas da ce odigrati stvarno dobro.

Inace, sinoc komentarisemo stoperski par Zete. Ne znam ko su momci, ali onaj jedan izgleda kao neki UFC borac.
Moze bolje i bice bolje aBd.Uz sve ono sa cim smo usli u utakmicu,a to su poljuljani odnosi unutar svlacionice,pritisak zbog izgubljene titule,strah od loseg rezultata i reakcija navijaca u tom slucaj, te na kraju kad vidim da Zeta nije niti jednom sutnula u okvir gola i da je nas posjed preko 60 % moram i hocu biti zadovoljan.Mozda jos da je od Zeca ili Graovca ona usla ih tad bi bilo beton.Jedino sto mi je sinoc islo na zivce su one lopte Blagojevica koje su par puta crnogorci presjekli i srecom to nam se nije obilo o glavu.U sustini ocekuje nas dole zestoki fajt i mislim da bi na iskustvo ovo trebali proci.

ublehas
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:17 am

teteac8684 je napisao/la:
Nit" su Travnik, nit" su Slavija...čeka nas dole teška utakmica, treba nam gol za prolaz...VOLIM TE ŽELJO!!!
Zeta je realno u 5 deka sa Travnikom i Slavijom. Narovno to nama ništa ne znači, ako ne zapnemo. Gubili smo mi tekme i na Piroti i u I.Sarajevu, ali realno da su kvalitetni, nisu.
Zato ih dole treba napasti od prve minute, i tako osigurati prolaz. ako se zatvorimo, može svega biti. Uvijek može neka frljoka ući.

mula
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:28 am

Dobro je odigrana sinočnja utakmica, iskreno ja sam zadovoljan. Jedan sam od onih koji voli vidjeti posed lopte na strani neke ekipe, tako da sam tim segmentom igre i zadovoljan.
Niti jedan igrač nije sinoć zakazao pa da mu se ima nešta prigovoriti.Momci su se borili, ali za nešto više da očekujemo onda Bgm moramo dovesti par pojačanja.
Drago mi je bilo sinoc vidjeti Uglješu u prvih 11, Zakarića na desnoj strani i mladog Žerića.
Što se tiče Zebe, postujem njegovu ljubav prema Želji i znanje koje posjeduje, ali mislim da je prošlo vrijeme onog valjanja po terenu, trčanja i uklizavanja da se zamažu oči publici kako se bori itd. Također i pozicija desetke koju on igra u Želji se polahko gubi u svijetu fudbala, rijetki su igrači koji mogu to uraditi,jer treba tu dosta duel igre i snage da bi mogao odigrati na nivou. Nije njega bezveze Amar sa te pozicije prebacio na lijevo krilo. Po mom mišljenju tu poziciju treba igrati Ramovic, a Zeba da igra nekih 30tak minuta.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:29 am

paradox01 je napisao/la:
pet jun 30, 2017 8:09 am
Ima li gdje snimak sinocnje utakmice?
Nadam se da ce danas Larson uspjeti da postavi na forum.

MrkiMedo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:31 am

Predivna noc iza nas. Svaka cast momcima na borbenosti, al nisam nista drugo ni ocekivao jer im je ovo dosta bolje trziste od lige :D Ugljesa i Blagojevic imali par dobrih poteza, Zeba prelako padao u nekim situacijama, a i sudija je dosta toga trebao svirati. Lendric zvijer, kakav god da je odigrao je odlicno. Graovac isto strasan igrac, unio je dosta sigurnosti u odbranu. Zakaric nema snage, ali se trudio i pokusavao je dosta. Imao je ona dva ili tri dobra suta, pokazao da moze. Zec je masina, daleko najbolji sinoc.
Samo bih da poselamim matere onim pitarima koji su sa salovima Zelje i majicama ganjali nase momke pa su i mene natamburali :D

teatrale36
Kontakt:

teteac8684 je napisao/la:
Nisu druga liga ali su Vitez ili Olimpik iz prosle sezone, da imamo hrabrijeg trenera koji zna fizički spremiti ekipu trica bez grča na licu. Toliko smo im uzeli lopti na sredini terena da smo izgledali ko Barselona nekad ;) samo sto nismo "smjeli" naprijed ili nismo znali da to iskoristimo a bili su zreli da ih nabijemo.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:32 am

MrkiMedo je napisao/la:
Samo bih da poselamim matere onim pitarima koji su sa salovima Zelje i majicama ganjali nase momke pa su i mene natamburali :D
Sta je bilo? Napisi vise.

mirzza
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:37 am

Vidi se da Ugljesa, Graovac i Zec daju drugu dimenziju ekipi, igra se malo brze.
Steta sto nismo uspjeli zabiti jos makar jedan jer su bili horni za poraz od 2,3 razlike.
Treba pohvaliti zelju i htijenje kod igraca a kritikovati fizicku pripremu, jer smo nakon 60-te minute prestali da postojimo na terenu.
Dovesti kondicionog podhitno i nekog ko zna uigrati 2,3 napadacke akcije.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:44 am

Mora se pohvaliti onaj njihov Kalezic, tj. Broj 7.
Momak je kao Dulja, nezgodan 1 na 1 totalno, ali Sinisa je sinoc opet besprekorno odigrao nazad. Eh sad analizirajuci mu igru naprijed, nije dobro, ali ulazio je unutra, radio dosta, bilo je nekih poteza i pokusaja.
Medjutim, u ovim tekmama kad nam se ekipa zatvori i kad nam vise trebaju brkovi Sinisa nije najbolje rjesenje.

Onaj njihovo desno krilo teski kloc, ne zna loptu ustopat. Sreca po nas, jer da je ovaj Kalezic bio na njegovoj strani bilo bi guravo. Jedinu sansu nam je i napravio Stanin igrac. Mislim da je Grbavica na trenutak bila zaledjena. :D

Sto se tice Zakarica, vec sam rekao da mu treba samopouzdanja koje je na minimumu.
Takodjer smatram da on nije za lijevog krila. Nije on linijsko krilo koje na brzinu moze probiti iz liniju. On na toj strani kada krene u dribling prema sredini dosta lakse mu je loptu uzeti jer nema cime zastiti loptu kad je povuce lijevom. Valjda razumijete sta kazem :D
Dok je Zec vise linijski ali nije los ni na kontra strani jer jucer se izbacio na sut i opalio ali daleko je bilo.
Znaci Zakaric na pocetku meca tanko tanko, Bogi se derao na njeg, dok smo mi na istoku mu aplaudirali i gurali ga, dok jebilo i onih koji su odmah srali po njemu. Poslije se dozvao i bolji bio.
Zalaganje i trud mu niko osporiti ne moze.

A kad cijela ekipa onoliko puta uklize na loptu i pokupi dosta nicijih lopti koje su rezultat truda, onda neke stvari i mozes progledati. Da su bar ovako igrali na Kosevu, Andjusic ne bi napravio slalom, ne bi ni izgubili mec sigurno. Ali ali ....

teatrale36
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:50 am

storm_raider je napisao/la:
pet jun 30, 2017 12:25 am
Kako mi je drago sto su momci veceras ispostovali, mada bilo je i ocekivati naravno. Jug, ako mogu da dam svoj utisak, je bio besprijekoran. Svaka cast, kada god atmosfera "padne", jug je dizao. Takodjer, veceras su se cule neke stare pjesme i to mi je jako drago. Svaka cast momci!
Dobri su "dječaci" bili :pljesak: malo su na pocetku upeglali sa onom pjesmom i kasnije kad je krenulo dizanje crnogorci su se bas prepali. Ja cesto kritikujem ovaj novi Jug ali juce nije bilo zamjerki.

KrajPrice
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:52 am

Jedino sam razocaran sto protiv Zete ne mozemo da hodamo u 60 min., stvarno losa fizicka sprema.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:53 am

Igra bez lopte katastrofa, juče sam nekoliko puta bio fokusiran na druge igrače kad Zakarić ili Zec probijaju po krilu, to je toliko statično da po 35-40 sekundi stoje u radiusu od 2m, ne znam je li do trenera ili do loših veznih igrača, ali kad ti jedan Bogi daje pas na stranu i protrčava iza leđa i otvara prostor sve ti je jasno. Zeta = "Travnik", ne znam zbog čega se dižu, ljudi smijurija od ekipe, kao i Lovćen onda, ali nismo ni mi izgleda na nekom nivou da lako dobijamo te ekipe, sreća u slučaju prolaza protiv AIK-a nećemo biti ekipa koja će napadati, jer katastrofa igramo na postavljenu odbranu, ja sam totalno razočaran samom igrom a ne rezultatom i bojim se nove sezone..

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 30, 2017 8:58 am

KrajPrice je napisao/la:
pet jun 30, 2017 8:52 am
Jedino sam razocaran sto protiv Zete ne mozemo da hodamo u 60 min., stvarno losa fizicka sprema.
Ja se nadam da ce se ispostaviti tacna ona Slavkova prica dok je i Radnik vodio, da ekipa kaska prva dva kola a poslije gazi.
Ili ih je toliko ubio pa ce sad raditi na eksplozivnosti i osvjezavanju ili ih nije dobro spremio.
Nadam se da je ova prva varijanta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava