papakSWRA_1921 je napisao/la:De bolan skontaj se malo, covjek ga pitao sta da popravi, u cemu to nije dobar, ovaj ga poslao u pm.Ako je to istina, ja bih samo za takvu stvar nabio nekoga iz kluba.
To se zove klosarstvo i glumljenje mangupa.
Dajte pustite se suplje price, pa jel iko trenirao fudbal yebemu misa, sta sam se ja stvari naslusao od pionira dok nisam izaso iz juniora i s razlogom i bez razloga, smijesne su vam price, ovaj kao pitao sta da popravim u igri da bi mu trener na to opsovao majku wtfSWRA_1921 je napisao/la:De bolan skontaj se malo, covjek ga pitao sta da popravi, u cemu to nije dobar, ovaj ga poslao u pm.Ako je to istina, ja bih samo za takvu stvar nabio nekoga iz kluba.
To se zove klosarstvo i glumljenje mangupa.
brate ako te igrac fino pita sta treba popravit treba mu objasnit gdje je problem a ne poslat u pm....kako onda da ocekujes od igraca da nesto uradi na terenu ako ces tako postupati prema njemu? Jedno je kad se covjeku objasni a ne radi kako treba pa lanut, iznervira se trener jbg to se mora razumjeti po meni je to normalno.Ajzea je napisao/la:Koji to trener, zivota vam, ne psuje igracima? I ja bih im djevojke psovao..
Slazem se u svemu, bitno je da imamo igru, shodno situaciji u kojoj se nadjemo razlicitu taktiku i to je sto najvise ocekujem. Rezultatski, ja ne zahtijevam ultimatume za titulom, samo neka se to donese. Ali logicno je, ako to budemo imali, velike su sanse i za naslov prvaka. Ja cisto sumnjam da Zrinjski moze odbraniti titulu prvaka, pa nijedna to ekipa nikad nije uspjela...osim Zelje dvaput naravnoVirtu4L je napisao/la:Mi imamo izuzetno jak kostur tima, to je najbitnije, ostalo je samo nadogradnja. Moramo imati bar neki smisao, smisao kad vodimo, smisao kad gubimo. Da ne bude kao i uvijek do sad, ma desiće se nešto, zabiće ga Lendra nekako, odbiće se lopta. Takvog Želju ne želim da gledam. Ostale su najkvalitetnije ekipe, ekipe sa kojima se igra fudbal, sa pristojnim stadionima i terenima, tako da se sve zamisli mogu sprovesti u djelo.
Njih me je najmanje strah, u stvari nije me strah uopšte. Uzeli su dosta bodova na ho-ruk i na foru, sad kad ih svako dočeka na nož od početka, nema ih na mapi.LARS1921 je napisao/la:Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
Vjerovatno ih zato samo i dovodiLARS1921 je napisao/la:Ja sarajevo i široki ne vidim da mogu osvojiti ove godine. Sloboda, Zrinjski, Mi, ako zrinjskom ne odu igrači
Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
Tako je bilo, da li će opet biti ili se misle fino pojačati vidit ćemoVirtu4L je napisao/la:Njih me je najmanje strah, u stvari nije me strah uopšte. Uzeli su dosta bodova na ho-ruk i na foru, sad kad ih svako dočeka na nož od početka, nema ih na mapi.LARS1921 je napisao/la:Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
Virtul vjeruj mi da je on spreman na sve,ne bi me cudilo da Salem i kompanija uzmu genge !! Njima je bitno da uzmu trofej i poslije toga ce ga popusiti !! Bice jebena ova liga 12 ! Kod nas je najveci problem pritisak,poslije prvog poraza odmah ce neki srati !!Virtu4L je napisao/la:Njih me je najmanje strah, u stvari nije me strah uopšte. Uzeli su dosta bodova na ho-ruk i na foru, sad kad ih svako dočeka na nož od početka, nema ih na mapi.LARS1921 je napisao/la:Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
On je bekBrkoo je napisao/la:SubicOmar500 je napisao/la:Koji je to Partizanov igrac, nisam upratio?Brkoo je napisao/la:Ako je istina da bi Jahic igrao za neki mizeriju treba ga odmah dovesti. Sto se tice Dzidica, treba i njega dovesti, a zahvalit se Hodzurdi. Dzidica je dobro dovesti i iz razloga da ne pojaca konkurenciju. Sto se tice lijevog krila bilo bi pametno kontaktirati igraca Partizana koji je vec igrao u ovoj ligi za sadasnjeg drugoligasa, dovest ga na posudbu sa pravom otkupa ugovora, ili kad bi Zeca doveli, tako bi rijesili lijevu stranu i imali bi u globalu beton ekipu. Ovo je moje misljenje, koliko je realno izvodivo ne znam..