Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 03, 2016 12:40 am

De bolan skontaj se malo, covjek ga pitao sta da popravi, u cemu to nije dobar, ovaj ga poslao u pm. :r Ako je to istina, ja bih samo za takvu stvar nabio nekoga iz kluba. ;) To se zove klosarstvo i glumljenje mangupa.

fk1921

pet jun 03, 2016 12:41 am

SWRA_1921 je napisao/la:De bolan skontaj se malo, covjek ga pitao sta da popravi, u cemu to nije dobar, ovaj ga poslao u pm. :r Ako je to istina, ja bih samo za takvu stvar nabio nekoga iz kluba. ;) To se zove klosarstvo i glumljenje mangupa.
papak :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

rios
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:46 am

Pretpostavlja se da svaki trener na svijetu ima svoju viziju i filozofiju kako njegova ekipa treba da igra.Vjerujem da je tako i sa Kosticem i da su ljudi koji su ga izabrali izmedju 20 kandidata prepoznali taj model kao odgoovarajuci za Zelju i igracki kadar s kojim se raspolaze.
On je,Kostic,rekao da se vrse analize igrackog kadra,da ce se vrsiti individualna testiranja na pocetku priprema i za ocekivati je onda da ce steci punu sliku ekipe.Nakon toga se krece u pravi posao,uklopiti sve to u model i sistem koji ti gajis i zelis da sprovedes.Kljucno ce biti to da Kostic prepozna da li u postojecem igrackom kadru postoji igrac ili igraci koji su od krucijalnog znacaja za taj njegov sistem igre.Svaki trener u ekipi ima takve igrace ili igraca,to su oni na kojima pociva sve.Npr. Colu su vjerovatno bitni igraci koji igraju cvrsto,borbeno i pokretljivo,Pepu igraci koji znaju drzati posjed,Murinjo uvjek ima jake stopere i sidrasa u spicu,itd..Ako takvi igracki postoje u nasem trenutnom kadru onda se na njih prenosi ta filozfija i oko njih gradi tim,a ako nema onda se na trzistu traze takvi igraci.Ostatak tima se uklapa i iz njih se izvalci maksimum,sto ne bi trebao biti problem ako su ti ovi oko kojih se sve vrti tu i ako kvalitetno mogu da odgovore zadatcima koji se od njh traze.
On sto mi vidimo ka goruce ne mora uopste biti i obratno,ono sto mislimo da je kvalitetno rjeseno mozda ce biti veliki problem.Lupam sad bezeveze jer jednostavno ne znamo kakav stil igre covjek zeli i trazi.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet jun 03, 2016 12:47 am, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

cikazubo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:47 am

SWRA_1921 je napisao/la:De bolan skontaj se malo, covjek ga pitao sta da popravi, u cemu to nije dobar, ovaj ga poslao u pm. :r Ako je to istina, ja bih samo za takvu stvar nabio nekoga iz kluba. ;) To se zove klosarstvo i glumljenje mangupa.
Dajte pustite se suplje price, pa jel iko trenirao fudbal yebemu misa, sta sam se ja stvari naslusao od pionira dok nisam izaso iz juniora i s razlogom i bez razloga, smijesne su vam price, ovaj kao pitao sta da popravim u igri da bi mu trener na to opsovao majku wtf :r .. To ona tipa mama ne voli me nastavnica.
Previse se ispljuva Edis na kraju, bar ovdje na forumu, a nije zasluzio takve stvari, ali hajde..

Ajzea
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:47 am

Koji to trener, zivota vam, ne psuje igracima? I ja bih im djevojke psovao..

fk1921

pet jun 03, 2016 12:50 am

Ajzea je napisao/la:Koji to trener, zivota vam, ne psuje igracima? I ja bih im djevojke psovao..
brate ako te igrac fino pita sta treba popravit treba mu objasnit gdje je problem a ne poslat u pm....kako onda da ocekujes od igraca da nesto uradi na terenu ako ces tako postupati prema njemu? Jedno je kad se covjeku objasni a ne radi kako treba pa lanut, iznervira se trener jbg to se mora razumjeti po meni je to normalno.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:55 am

A odakle ta informacija uopste?

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:55 am

Ma joj spremite ih kondiciono da pucaju od snage i nema brige..Dzaba ti jebeni dribling ili sta vec ne ako ti ne mozes trcati..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pet jun 03, 2016 12:56 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:56 am

Uglavnom, Halvadzic nije dobijao priliku, a mislim da ima potencijala, ne bi dzaba pruzao odlicne partije u mladjim selekcijama Svedske, te sa istom reprezentacijom osvojio trece mjesto. Ima potencijala i vidjet cemo sta ce biti od njega ove sezone. Nepravedno je zapostavljen, kao i mnogi prosle sezone, a neki sto su i igrali su bili na pogresnim pozicijama. Sta je momak zasluzio da mu se psuje. Jedno je Ciro kad psuje ili sta ja znam, znas da ima autoritet, da trener zna znanje i da mu je takav nacin rada da bi poboljsao igru svakog igraca. Ne pljujem po Edisu, ali istina je da je Odi socno psovao, legendi Zelje i priej svega starijem covjeku, tako da me ono ne cudi nista. Ipak idemo u neke ozbiljnije vode, pa ce i ozbiljniji treneri doci na pozicije trenera u omladinskoj skoli. Jedno je psovat zbog izivljavanja, a drugo je kad ima to neke svrhe jebi ga, kad dajes savjete, sta ja znam. Valjda ce me neko skontati. Pa sad Kostic da ovako nesto uradi, napisao bih. Ne znam stvarno sta je problem. Osvrnuo sam se samo u primjeru Halvadzica, jer je momak dosao u klub kada je Edis tu bio. Edis je izgorio od prevelike zelje, i malo mu je iskreno neadekvatno ponasanje shodno poziciji. Nije svako Amar Osim, pa da mu to na neki nacin pristaje, Osim to zna uraditi jbg, i pred medijima i igracima. Uglavnoooom, ne napadam nikog ljudi, samo razgovaramo, opusteno :mrgreen:
Momak nicim nije zasluzio da se tako ponasa prema njemu. Sigurno to nije dozivljavao u Svedskoj, niti to treba dozivljavati bilo koji nas igrac iz omladinske. Psovat zbog izivljavanja - nikako. Toliko od mene :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Virtu4L

pet jun 03, 2016 12:56 am

Mi imamo izuzetno jak kostur tima, to je najbitnije, ostalo je samo nadogradnja. Moramo imati bar neki smisao, smisao kad vodimo, smisao kad gubimo. Da ne bude kao i uvijek do sad, ma desiće se nešto, zabiće ga Lendra nekako, odbiće se lopta. Takvog Želju ne želim da gledam. Ostale su najkvalitetnije ekipe, ekipe sa kojima se igra fudbal, sa pristojnim stadionima i terenima, tako da se sve zamisli mogu sprovesti u djelo.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:06 am

Virtu4L je napisao/la:Mi imamo izuzetno jak kostur tima, to je najbitnije, ostalo je samo nadogradnja. Moramo imati bar neki smisao, smisao kad vodimo, smisao kad gubimo. Da ne bude kao i uvijek do sad, ma desiće se nešto, zabiće ga Lendra nekako, odbiće se lopta. Takvog Želju ne želim da gledam. Ostale su najkvalitetnije ekipe, ekipe sa kojima se igra fudbal, sa pristojnim stadionima i terenima, tako da se sve zamisli mogu sprovesti u djelo.
Slazem se u svemu, bitno je da imamo igru, shodno situaciji u kojoj se nadjemo razlicitu taktiku i to je sto najvise ocekujem. Rezultatski, ja ne zahtijevam ultimatume za titulom, samo neka se to donese. Ali logicno je, ako to budemo imali, velike su sanse i za naslov prvaka. Ja cisto sumnjam da Zrinjski moze odbraniti titulu prvaka, pa nijedna to ekipa nikad nije uspjela...osim Zelje dvaput naravno 8-)
Ali samo polako, iz utakmice u utakmicu. Bit ce veoma zanimljivo prvenstvo. I pored kikseva pred kraj sezone, u drugoj polusezoni smo durga ekipa ako sam upratio, a svi rezultati su se izvlacili na individualni kvalitet i na euforiju. Fizicka sprema je bila slaba, euforija je splasnula, ne mozes ginuti 15 utakmica zaredom, i desilo se sta se desilo. Treba izvuci pouku iz toga i samo polako. Mi mozemo svaku ekipu pobijediti, imamo kvalitet i zasto ne priznati to. Samo da strucni stab sprovede zamisli u djelo i bit ce to super. Iskreno, velika m ije zelja da se dugo zadrzi Milos. Ocekivao sam to i od Edisa, ali nije imao nikakve igre i nije bilo opravdanja da se ostavi na klupi. Ovo je veliki korak, koji nosi i veliku dozu rizika, ali mozemo puno profitirati. Plava prica se nastavlja :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:09 am

Ja sarajevo i široki ne vidim da mogu osvojiti ove godine. Sloboda, Zrinjski, Mi, ako zrinjskom ne odu igrači

Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni

Virtu4L

pet jun 03, 2016 1:12 am

LARS1921 je napisao/la:Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
Njih me je najmanje strah, u stvari nije me strah uopšte. Uzeli su dosta bodova na ho-ruk i na foru, sad kad ih svako dočeka na nož od početka, nema ih na mapi.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:13 am

Mi. Ostali neka se bore za izlazak u Europu.

Simply Blue
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:13 am

LARS1921 je napisao/la:Ja sarajevo i široki ne vidim da mogu osvojiti ove godine. Sloboda, Zrinjski, Mi, ako zrinjskom ne odu igrači

Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
Vjerovatno ih zato samo i dovodi :DD: :DD:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:15 am

Virtu4L je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ako Azmir ispuni što je rekao, a ne bude radio što radi ovih dana ove neke crnce im dovodi, bice jebeni
Njih me je najmanje strah, u stvari nije me strah uopšte. Uzeli su dosta bodova na ho-ruk i na foru, sad kad ih svako dočeka na nož od početka, nema ih na mapi.
Tako je bilo, da li će opet biti ili se misle fino pojačati vidit ćemo

Širokom će otići dosta igrača kako vidim, najmanje me strah kona, osim ako se nešto ne prevrne pa oni odu a onaj izvali 20 milona, mozda se i plasiraju europu

@simply blue a ***** ti igru riječi :D

diego1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:17 am

Virtu4L je napisao/la:
Virtul vjeruj mi da je on spreman na sve,ne bi me cudilo da Salem i kompanija uzmu genge !! Njima je bitno da uzmu trofej i poslije toga ce ga popusiti !! Bice jebena ova liga 12 ! Kod nas je najveci problem pritisak,poslije prvog poraza odmah ce neki srati !! :shisha:
Larsone preporuci im ti Baketa !! :rofl:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u pet jun 03, 2016 1:19 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vrag

pet jun 03, 2016 1:18 am

Brkoo je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Ako je istina da bi Jahic igrao za neki mizeriju treba ga odmah dovesti. Sto se tice Dzidica, treba i njega dovesti, a zahvalit se Hodzurdi. Dzidica je dobro dovesti i iz razloga da ne pojaca konkurenciju. Sto se tice lijevog krila bilo bi pametno kontaktirati igraca Partizana koji je vec igrao u ovoj ligi za sadasnjeg drugoligasa, dovest ga na posudbu sa pravom otkupa ugovora, ili kad bi Zeca doveli, tako bi rijesili lijevu stranu i imali bi u globalu beton ekipu. Ovo je moje misljenje, koliko je realno izvodivo ne znam..
Koji je to Partizanov igrac, nisam upratio?
Subic
On je bek

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:20 am

IZVOLITE SE NAGUZITI....MI SMO ZELJO !!! :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pet jun 03, 2016 1:25 am

Azmir se isprsio sa parama, duska kaze nudi bas jake cifre, jebeno ce mu biti ako ništa ne uspije

Al da ne idemo na druge.. OCU DIALIBU SUTRA ODMAH :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava