Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FKZ1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 11:21 pm

Ne vidim razloga da nakon ovog intervjua budemo vise optimistični nego smo bili prije istog.
Znamo par detalja više o novom treneru i to je to.
Razlog za optimizam ne bi nam trebala biti priča.
Optimistični možemo biti zbog toga što je realno očekivati da čovjek sa ovim iskustvom koje je stekao moze donijeti nešta kvalitativno novo u klub...i on i pomoćnik. Ali da bi to bilo realno,potrebno je vrijeme. Vrijeme je sam sebi uskratio eksplicitnom najavom titule.
Nisam siguran da je to,gledajući interes kluba,dobro...ne znači i da neće biti.
Ja mislim da taj psihološki pristup treba učiti od Amara. Neko je napisao,više amarizma manje pitarluka...Slažem se.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:27 pm

Ipe je napisao/la:Miloš je Kostić, mehko Ć :D Čisto da se riješi dilema.
i neka neko Milošu prenese da se Željo izgovara sa tvrdim Ž :rofl:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:29 pm

ChWilla je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:koje rasulo od teme... spustite se malo na zemlju, planirajte godisnje ali ne za evropskog zelju..kao da smo vec ligu osvojili..
i taj ugljesa kao da je ronaldo a ne igrac drugoligasa, da valja isao bi vani (za evropskog zelju da valja)
nevezano za Radinovica, moram ti priznati da me pomalo nervira ta prica "da valja isao bi vani". previse mi podcjenjujemo sebe, grad, drzavu, narod, sport, kulturu, ligu...
sta fali zivotu u Sarajevu, nastupanju u Zelji... mislis da je bolje u npr. Honvedu, Paide-u, Slavenu, Krki, Voluntari-u i drugim klubovima koji egzistiraju "vani".
ko se hoće zajebavati nije. ali ko hoće napredovati u igri kako se stvarno igra danas, nažalost jeste. recimo rekordni transfer tog "malog" slavena je tri puta veći od našeg, i to nije slučajno...
jedna lasta ne cini proljece.
mislim da ni po cemu ne zaostajemo za gore pomenutim klubovima koje sam nabrojao, a takvih je izuzev onih u ligama petice, vecina. imamo svoje probleme i kao fudbalski klub, i kao grad, i kao drzava ali nije to bas tako ni lose gledano iz ugla "domaceg igraca" ili igraca iz zemalja u okruzenju.
mnogi ce reci kako se tamo vise zaradjuje i bice u pravu. ali samo rijetki ce reci i to da se tamo vise trosi.
hocu reci, kad sve saberes i oduzmes, nije ovdje bas tako lose za dobre i perspektivne domace igrace koji kod nas dolaze iz manjih BH klubova a kojima bi Zeljo kao najozbiljniji BH klub bio odskocna daska za iole pristojan angazman u nesto boljim klubovima od gore pomenutih.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

kalechw
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:37 pm

Minjore je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Jahica na stopera i stoperski par nam bivsi i sadasnji A reprezentativac BiH. Moze i Dzidic.
Obojica su top igraci, valjalo bi da makar jedan potpise :pljesak:
navijam za dzidica, zamisli stoperi aco i dzidic, na golu kesa, primili bi jedan go u sezoni mozda :shisha:

Grbavica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:45 pm

ne viđog da je postavljano a fine su slike
darkangel4 je napisao/la:Pikcrz from danas :bih: :bih:
slika

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u čet jun 02, 2016 11:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

tm8782
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:45 pm

Pogledah video pa onda procitah sta ste pisali. Kostic samo nek svoju viziju prenese na teren i nece biti nikakvih problema. Druga stvar sto me raduje jeste Lesnik, covjek iz sjene. To je jedno veliko pojacanje koje puno toga radi van terena. Ugljesa, necu puno o njemu ali upamtite da ce mnogi strepiti za svoje mjesto u ekipi. Mislim na sve 'sigurne' veznjake. Da ne duzim vise sa postom...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:48 pm

Samo da ne ispadne da je i uglješa igrao za obilić ili držao pušku :ganja:

shzna
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:51 pm

Link snimka emisije?
1987

SarajlijaTM
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:56 pm

shzna je napisao/la:Link snimka emisije?
https://www.youtube.com/watch?v=HZYsrgGqtNo

Vrbanjusa :palacgore: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u čet jun 02, 2016 11:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

SWRA_1921
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:56 pm

Da li je iko ikad vidio da je Enis produzio ugovor? :rofl: :rofl1:

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:58 pm

exbabilon je napisao/la:Jahica na stopera i stoperski par nam bivsi i sadasnji A reprezentativac BiH. Moze i Dzidic.
Dzidic najvjerovatnije kod "Malezijaca" :kafa:

braco
Kontakt:

čet jun 02, 2016 11:59 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Da li je iko ikad vidio da je Enis produzio ugovor? :rofl: :rofl1:
Prošlo ljeto je na 2 godine potpisao. :karanje:

SWRA_1921
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:00 am

braco je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Da li je iko ikad vidio da je Enis produzio ugovor? :rofl: :rofl1:
Prošlo ljeto je na 2 godine potpisao. :karanje:
Uh dobro je, mislio sam da bi nas mogao đaba napustiti ovog ljeta.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:00 am

Cestitke @vrbanjusi na odlicno odradjenom intervju-u. Iako su emocije navirale da se izgrlis i izljubis sa Kosticem, ipak je razum prevladao. Barem dok su kamere snimale.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:02 am

storm_raider je napisao/la:Cestitke @vrbanjusi na odlicno odradjenom intervju-u. Iako su emocije navirale da se izgrlis i izljubis sa Kosticem, ipak je razum prevladao. Barem dok su kamere snimale.
To je sve naturno bilo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:02 am

i bio je veoma profesionalan!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:05 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
Dzidic najvjerovatnije kod "Malezijaca" :kafa:
Onda Jahica dovesti ili nekog treceg. Tesko mozemo boljeg od ove dvojice za manje pare, obojica su na zalasku karjere, nisu zeljni para, Jaha nije sigurno. A da nam treba stoper za prvih 11, to sigurno.

Virtu4L

pet jun 03, 2016 12:06 am

Lijepa presica, profesionalna, sadržajna, kako i dolikuje instituciji kao što je Željezničar. Novo je to što se riječ titula spomenula mnogo puta i nema više alibija, vadiona, sreće i nesreće. Kostić djeluje poprilično samouvjereno i siguran sam da će vrlo brzo biti jedan od nas. Ne sumnjam da će on i Lešnik pregledati svaku utakmicu proljetnog dijela i da će se sve analizirati do najsitnijih detalja.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Brkoo
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:07 am

Ako je istina da bi Jahic igrao za neki mizeriju treba ga odmah dovesti. Sto se tice Dzidica, treba i njega dovesti, a zahvalit se Hodzurdi. Dzidica je dobro dovesti i iz razloga da ne pojaca konkurenciju. Sto se tice lijevog krila bilo bi pametno kontaktirati igraca Partizana koji je vec igrao u ovoj ligi za sadasnjeg drugoligasa, dovest ga na posudbu sa pravom otkupa ugovora, ili kad bi Zeca doveli, tako bi rijesili lijevu stranu i imali bi u globalu beton ekipu. Ovo je moje misljenje, koliko je realno izvodivo ne znam..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 03, 2016 12:09 am

Brkoo je napisao/la:Ako je istina da bi Jahic igrao za neki mizeriju treba ga odmah dovesti. Sto se tice Dzidica, treba i njega dovesti, a zahvalit se Hodzurdi. Dzidica je dobro dovesti i iz razloga da ne pojaca konkurenciju. Sto se tice lijevog krila bilo bi pametno kontaktirati igraca Partizana koji je vec igrao u ovoj ligi za sadasnjeg drugoligasa, dovest ga na posudbu sa pravom otkupa ugovora, ili kad bi Zeca doveli, tako bi rijesili lijevu stranu i imali bi u globalu beton ekipu. Ovo je moje misljenje, koliko je realno izvodivo ne znam..
Koji je to Partizanov igrac, nisam upratio?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava