Na koliko će potpisati Dženis?
Na koliko će potpisati Dženis?
Sve ispod 3 godine je maloLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 8:09 pmNa koliko će potpisati Dženis?
Ja se nadam na 10 danaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 8:09 pmNa koliko će potpisati Dženis?
Najgore mi pada kad vidim da pojedinci svrsavaju na njegov potpis.Diverzant je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 8:22 pmJa se nadam na 10 dana
Fatai nije dobio priliku
Ono što je dobio nije licio na fudbalera
Bolji strijelac od bilo kojeg našeg igrača.Fićo je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 9:54 pmNe razumijem čemu averzija prema Dženisu, odradio sasvim korektnu sezonu u Slobodi. I kad nije davao golove ili asistirao, borio se kao lav, bacao se na glavu i tako dalje. Razumijem da je neka bolja situacija, npr. imamo partnera, imamo još 10 kvalitetnih igrača, borimo se za trofeje pa nam Dženis smeta. U ovoj situaciji puno povoljnije a garantujem i bolje rješenje od ovih nepoznanica koje nam se nude i koji se dovode (Vučenović).
Ne znamo ni mi sta cemo vise od sebeGrbavica je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 10:04 pmMa klizo se ko bambi po terenu. Jos kad je probo sa centra da suta
A i ova prica mahala ovo ono. Pa yebemu misa kad dodje stranac ide prica sto nam dovode strance pored nase djece, opet kad dovedemo nekog naseg onda ide prica kako se nikad necemo mahale rijesiti i tako dalje i tako blize.
Nikad narodu ugoditi.
Fatai da je slucajno bijel, ljudi bi se hvatali za glavu gore nego za Vucenovica. Ovako je simpatican pa ga ljudi odmah drugacije gledaju
Fatai je imao problema sa srcem.
Pa s obzirom da kod nas kad nekog proglasis legendom on to shvati kao da moze raditi sta hoce i da je u stvari on veci od kluba, ne iznenadjuje me da ga neko smatra legendom.Zarez je napisao/la:Vec sam naveo razloge zbog kojih smatram da je Bekrija legenda, nemam namjeru da se ponavljam.
Zar imamo ambicije??? Jos se niko nije oglasio ili cekaju da vide sta ce Sochaux i Mesa??storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 10:28 pmDaleko je Bekric od legende.
Meni je Dzenis ok za ambicije koje imamo.
Vucenovica izabrao Mulalic, Fatai bio na probi zadovoljio i potpiso. Otisli nakon sto se vidjelo da nisu pojacanja, Fatai uz to imao probleme sa srcem zbog kojih pred svaku sezonu mora ici na detaljne preglede i cekat dozvolu doktora. Dvije greske, brzo otklonjene.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 10:30 pmZar imamo ambicije??? Jos se niko nije oglasio ili cekaju da vide sta ce Sochaux i Mesa??storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 19, 2022 10:28 pmDaleko je Bekric od legende.
Meni je Dzenis ok za ambicije koje imamo.
Ok ne valja Vucenovic, ne valja Fatai ali hoce li neko reci ko ih je doveo i potpisao ugovor.