Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 02, 2016 8:10 pm

Rjesit cemo mi ovo interno !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Southboy
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:11 pm

Ima velika muda mora se priznati...

Dolazi u ligu na "mala vrata" a hrabro najavljuje i sebi postavlja cilj..
Ja se samo nadam da je/su dobri takticari i da se moze promjeniti ritam utakmice kada nam treba rezultat,kad ganjamo a ne da bude istim intezitetom ko sa Edisom svih 90min(ipak 80min,jer smo u zadnjih 10 min disali na škrge a mi navijaci cupali kosu kad nam neko predje centar)..

Sretno šefe u novom poslu,sta drugo reci..

Mi cemo svoj posao odraditi na tribinama a do tebe je kako cemo izgledati na terenu pa i na tribini jer od rezultata dosta zavisi..

IvanOsim
Kontakt:

@Grbavica i Lulic igra za milion € sad, al prvi ugovor s Laciom je bio manji, i bilo je da li kazni ili klauzula u ugovoru, tako da je dobio dosta manje, sjecam se to je pricao jednom prilkom na okupljanju na Ilidzi...

ChWilla
Kontakt:

uvijek su se igrači testirali, ne znam odakle vam da nisu. samo reda radi, k'o i sve drugo kod nas i mimo fudbala.

to je jedan od razloga zašto sam ja principijelno za nekoga ko je makar vidio kako se u evropi radi, a ne nekoga od ovih što cirkulišu ovdje.
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:12 pm

Bem ti juce prizivam taj interviju i zakasnim pogledati ...
Koji bedak

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

cala
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:12 pm

Ima li snimak emisije za nas sto nismo bili u mogucnosti da gledamo?

fk1921

čet jun 02, 2016 8:13 pm

A prije par dana vecina vas nezadovoljni bili sa njim. Valjda vam je sad jasno koliko mi kao narod imamo predrasude o svemu...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:13 pm

Ajzea
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:14 pm

sajo10 je napisao/la:Onaj, mislim da ipak malo pretjerujete...

:mrgreen: :mrgreen: :zeljeznicar1:
To je nas narod. Ja se maksimalno trudim biti oprezan u izjavama, ali postoje indicije da bi mnoge od nas, koji smo se razocarali onog momenta kada smo procitali vijest o njemu kao sefu strucnog staba, mogao hraknuti po sred face.
Napominjem, elokvencija ne znaci nuzno i biti sposoban. Bar prema onome sto planira uraditi u narednom periodu, jasno se vidi profesionalniji pristup i daleko ozbiljniji rad u odnosu na nase trenere. Istina je da su oni predani poslu daleko vise od nasih, koji za mnoge od ovih metoda, ipak, ni culi nisu. Neka mu je sretno, sve ce nam biti jasno brze nego sto ocekujemo.
ChWilla je napisao/la:uvijek su se igrači testirali, ne znam odakle vam da nisu. samo reda radi, k'o i sve drugo kod nas i mimo fudbala.

to je jedan od razloga zašto sam ja principijelno za nekoga ko je makar vidio kako se u evropi radi, a ne nekoga od ovih što cirkulišu ovdje.
Jesu, reda radi. Ja to ne racunam kao testiranje..

Blackadder
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:15 pm

Evo za ovih 15-20 min slušanja, može se reći da nije uopšte čudno što je uprava, pored ostalih kandidata, izabrala Miloša za novog trenera. Mlad, ambiciozan, pametan, kulturan, profesionalan, realan itd. jednostavno čovjek koji je rame uz rame se cjelokupnom garniturom u klubu. Apsolutno sam siguran da ovakav čovjek, sa x faktorom, ne može biti loš izbor i na nama je samo da ga podržimo i vjerujemo mu. Lijepo je biti navijač Željezničara :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:18 pm

ChWilla je napisao/la:uvijek su se igrači testirali, ne znam odakle vam da nisu. samo reda radi, k'o i sve drugo kod nas i mimo fudbala.

Kod nas Benjo uvijek bio najspremniji na testiranjima prije početka sezone.
IvanOsim je napisao/la:@Grbavica i Lulic igra za milion € sad, al prvi ugovor s Laciom je bio manji, i bilo je da li kazni ili klauzula u ugovoru, tako da je dobio dosta manje, sjecam se to je pricao jednom prilkom na okupljanju na Ilidzi...
Ma dobro, žabari su ionako zadnjih godina u qrcu tako da ne čudi to. Dok Turci su u ekspanziji. čitava država pa tako i liga. Plaćaju dobro bar na papiru, ali je u većini klubova divlji zapad. Kad su Galatasaraj i Fener imali tih marifetluka oko neplaćanja, zamisli kako je u ostalim manjim ekipama. Ali eto Baja je upo ambiciozan klub, čini se fino uređen, kvalifikovali su se u evropu, tako da ne čudi ta cifra koju prima tamo. I kod Višće je slična situacija, samo on nije imo takav ugovor kad je tek došao, nego malo kasnije.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:19 pm

Definitivno onako na prvu može se vidjeti da je čovjek prije svega kulturan, profesionalac i da ne gleda uopšte potcjenjivački na ovu ligu što mu je velika prednost. Uz Lešnika koji je majstor svog zanata i možda još nekog pomoćnika iz našeg pogona ukoliko za to bude potrebno ja vjerujem da Miloš može napraviti nešto sa ovom ekipom. Milošu i ostatku stručnog štaba sretno! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavo - Bijeli

čet jun 02, 2016 8:20 pm

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=HZYsrgGqtNo&[/video]
Koji upload imas?
BOG BOSNA I BOSNJACI

rios
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:21 pm

Rijec TITULA je najvise puta spomenuta u emisiji,previse da bi bilo samo reda radi.Posebno ako se uzme u obzir da je borba za istu bila i presudna da preuzme Zelju a neke druge klubove koji su bili u opticaju.To je jako lijepo za cuti,posebno nama navijacima,ali sad valja raditi jer parole i rijeci ne znace puno.Postavio je sebi visok cilj,mozda se za moj ukus i previse lahko opteretio tim bremenom,neki stariji treneri bi to sigurno probali uviti i zaviti,ali on zna najbolje,da ne pametujem ja sad.Vrlo brzo bi trebali vidjeti da li je Kosticev Zeljo zreo za takav poduhvat.
Pomocnik ce ocito pratiti omladinski pogon,traziti eveltualno igrace koji bi se mogli prikljiciti i to je dobro.Ocito da se trenutni igracki kadar analizira vec sad i vjerovatno jos samo fale ta individualna testiranja da se slika kompletira i eventualno pocne sa dovodjenjem/otpustanjem igraca.
Sve u svemu,covjek djeluje samouvjereno,hrabro i odlucno.Pa neka mu je sa srecom :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:22 pm

vidi, benjo prije one povrede jeste bio i spreman i brz i eksplozivan igrač za naše uslove, iako je lola. propuštao jako malo utakmica, pokrivao cijelu stranu, bio važan igrač jedne od boljih generacija u21. ali ligamenti su ligamenti...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

Plavo - Bijeli je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=HZYsrgGqtNo&[/video]
Koji upload imas?

http://www.speedtest.net/my-result/5374044876" target="_blank

A treba biti ubrzo 40/3

kalechw
Kontakt:

Covjece brzi si od obn-a :pljesak: :pljesak:

blueheart
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:27 pm

Ako se bude držao svog svi igrači su u istoj ravni. Igrat će najspremniji. Zbog toga sam prizeljkivao stranca za trenera. Lijepo govori, očigledno da ima zamišljen sistem i plan kako radi. Ali za mene malo prečesto spominje titulu, ok zna se da je cilj titula i idemo od jedne do druge utakmice jer tako je najbolje. Volio bih kad je vec od sutra ne bi spominjali, nego samo rad red i disciplina.
DRZAVA ZELJO

sofronije
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:31 pm

Miloše, želim ti svu sreću ovog svijeta i nadam se da ćeš se dugo zadržati. :zeljeznicar1: :titula:
:zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

čet jun 02, 2016 8:33 pm

ChWilla je napisao/la:vidi, benjo prije one povrede jeste bio i spreman i brz i eksplozivan igrač za naše uslove, iako je lola. propuštao jako malo utakmica, pokrivao cijelu stranu, bio važan igrač jedne od boljih generacija u21. ali ligamenti su ligamenti...
To sam i rekao, da me pogrešno ne shvate.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava