FK Željezničar i BH Telecom potpisali Sporazum o strateškoj saradnji, e-ticketing platforma za Željovce
Odlična stvar!
Onda internet laze ako kaze da mogu oznacit zemlju kao nesigurnu za ulaganje i onda si pusiona. Svakako to je nebitno, dozvolu je dobio.ubaceni element je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 1:06 pmNe znam odakle ti ovo, ali apsolutno je netacno. Imam preko 20godina zivotnog vijeka u USA i ovo prvi put cujem od tebe.AsharaK je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 9:50 amAmerika je specificna drzava, zato i jest tako jaka. Pare koje si zaradio u Americi, na njihovom tlu, daje njima za pravo hoce li ti dopustiti da izneses te pare van drzave i ulozis negdje drugo. Kratko i jasnoubaceni element je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 8:01 amKoji je rizik za SAD ako on investira pare u Zelju? I recimo da mu propadne sve sto investira, kakve to veze ima sa drzavom u kojoj je on stekao kapital?![]()
Tako je.storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 2:22 pmNikakav problem nema niko sa ulaganjem novca sa zapadnog trzista gdje god zeli, osim u Rusiju i Sjevernu Koreju naravno.
Prije 4.sedmice jos.AsharaK je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 1:49 pmOnda internet laze ako kaze da mogu oznacit zemlju kao nesigurnu za ulaganje i onda si pusiona. Svakako to je nebitno, dozvolu je dobio.ubaceni element je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 1:06 pmNe znam odakle ti ovo, ali apsolutno je netacno. Imam preko 20godina zivotnog vijeka u USA i ovo prvi put cujem od tebe.![]()
![]()
Ceka se da janje malo odraste, pa tek onda ide bumLeon_Professional je napisao/la:Šta se onda čeka?
Da Gavran odapne BOOM il šta?
Prije ce da gavran odapne nego da bude BOOOM...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 2:48 pmŠta se onda čeka?
Da Gavran odapne BOOM il šta?![]()
gavran živi vječnoDzezvar je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 4:02 pmPrije ce da gavran odapne nego da bude BOOOM...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 2:48 pmŠta se onda čeka?
Da Gavran odapne BOOM il šta?![]()
Ukoliko je onaj sto se bavio rudarstvom, onda da.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 5:55 pmIma li neko info da li smo u kontaktu sa brazilcemna krilnoj poziciji?
Tiago???storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 6:28 pmUkoliko je onaj sto se bavio rudarstvom, onda da.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 5:55 pmIma li neko info da li smo u kontaktu sa brazilcemna krilnoj poziciji?
Clarismario iz Rudara.zeka_tm87 je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 6:34 pmTiago???storm_raider je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 6:28 pmUkoliko je onaj sto se bavio rudarstvom, onda da.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri maj 25, 2022 5:55 pmIma li neko info da li smo u kontaktu sa brazilcemna krilnoj poziciji?