Samo protiv njukasla 8 je bio nije nikad ni 10.
Samo protiv njukasla 8 je bio nije nikad ni 10.
Ramovic je imao povredu, nije igrao zadnja tri kola a i preko pauze je slabo trenirao.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:04 pmI meni je krivo sto Sinan ne upisa minute, kaze @storm dosao malo prije tekme, gospodin se od puta umorio![]()
Protiv Serifa i Makabija bio 5. Protiv Plzena 6.
ja bi glavu dao da sam cenera jug platio protiv new castlea....
Zavisi gdje si kupovao, violina i kompanija je imala svojih karata tako da je vrlo moguće da je bio cener.
Katastrofa, na tastaturi najhrabriji narod, baš papčine zaostale, iz utakmice u utakmicu iste gluposti i brukanje, počevši od repke, pa npr do ovog tipa na stranici ovih moldavaca, ili ono naše saginjanje Miri na instagramu, jade jadne..BlwD je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:32 pmTreba ukinut nama u BiH internet kad imamo nekih dodira sa ostalim drzavama. Evo sad i pitari napunili stranicu Zarie komentarima. Da i ne pominjem da je svaku utakmicu reprezentacije ovako. Da sastavis egipcane, turcine i indijce - nisu im ravni...
Ofirno skroz, samo brukaju ovu drzavu![]()
![]()
Obrukana je ova država sama po sebi, što ne mijenja činjenicu da smo papanska nacija generalnoBlwD je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:32 pmTreba ukinut nama u BiH internet kad imamo nekih dodira sa ostalim drzavama. Evo sad i pitari napunili stranicu Zarie komentarima. Da i ne pominjem da je svaku utakmicu reprezentacije ovako. Da sastavis egipcane, turcine i indijce - nisu im ravni...
![]()
ma kupio je na grbavici,cak je imam negdje zastekanu,bas cu provjeriti koja je cijena napisana,moguce da grijesim ipak je bilo prije 15ak godina.....
Pokazite malo dostojanstva...Morzhy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:36 pmObrukana je ova država sama po sebi, što ne mijenja činjenicu da smo papanska nacija generalnoBlwD je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:32 pmTreba ukinut nama u BiH internet kad imamo nekih dodira sa ostalim drzavama. Evo sad i pitari napunili stranicu Zarie komentarima. Da i ne pominjem da je svaku utakmicu reprezentacije ovako. Da sastavis egipcane, turcine i indijce - nisu im ravni...
![]()
Samo oni su i imali karte, nije klub ni štampao ni.prodavao...tako mi se čini da se na kraju ispostavilo
Ma znam, ali ovo je bas dno dna. Pola europe misli da su nam jucer internet prikljucili i da se jos cudimo kojom se magijom slovo pojavi na ekranu kada ga pritisnemo na tastaturi...Morzhy je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:36 pmObrukana je ova država sama po sebi, što ne mijenja činjenicu da smo papanska nacija generalnoBlwD je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:32 pmTreba ukinut nama u BiH internet kad imamo nekih dodira sa ostalim drzavama. Evo sad i pitari napunili stranicu Zarie komentarima. Da i ne pominjem da je svaku utakmicu reprezentacije ovako. Da sastavis egipcane, turcine i indijce - nisu im ravni...
![]()
Ja nisam napisao da prizeljkujem poraz, vec sam govorio o postavci igre trenera.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 9:06 pmEvo ovako, poserem se u usta svima koji prizeljkuju Zeljin poraz radi dokazivanja svojih stavova. Jel u dure ovako?iggy2377 je napisao/la:Jos nesto za pojedince ovdje, javite se poslje Zete, da pricamo o treneru..