Aferim Dejo!
Naturna laz.Jaozinho22 je napisao/la:![]()
Znacka Zelje i znacka TM87 koliko ja vidimPlavi orkestar je napisao/la:
Aferim Dejo!
Gledaj Deji TM87 bedza.Plavi orkestar je napisao/la:
Aferim Dejo!
Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.FKZ1921 je napisao/la:Dajte ljudi ohanite malo s tom kuknjavom na medije. Pa nije svima,kao nama,Zeljo centar svijeta. Danas su svi portali korektno i opsirno,a neki i u direktnom prenosu,izvjestili sa prssa...Osim toga,neki su objevili opsirne informacije o kadetima koji su danas potpisali. Veceras je ftv u sportskom prilogu imala korektnu informaciju o novom treneru...Mi kad podjemo pretjerivati,bas pretjerujermo...Pustite ljude nek rade svoj posao. Niko nam ne duguje nista i nema obavezu vrtiti pricu o nama u mjeri u kojoj mi mislimo da treba.Ne mozemo se svako malo ponasati ko uvrjedjene mlade glede medija. Kad se tako ponasamo kad realno ne treba,gubimo kredibilitet koji nam je potreban za situacije kad realno treba. Kao sto je ova sa emisijom mreza ftv.
Pile svaka ti cast na ovome.Danima sam pokušavao ovo pronaci,pile87 je napisao/la:Sjeca li se neko ovoga![]()
![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=R_p40pH ... be&t=2m59s[/video]
Koliko se sjecam nije ni obecao titulu vec je rekao mene interesuje samo titula..Kapiten je napisao/la:Deju za sporckog direktora !
Sta je ovo sadnema obecanja, a danas se razmaho.
Obecao je eto pogledaj opet,kad je izvadio clansku i rekao da se pridruzuje plavoj porodici i kaze obecavam da cu vratiti titulu !!Okolele je napisao/la:Koliko se sjecam nije ni obecao titulu vec je rekao mene interesuje samo titula..Kapiten je napisao/la:Deju za sporckog direktora !
Sta je ovo sadnema obecanja, a danas se razmaho.
Pa vidis da je danas odrzana press, sigurno je receno da se iskljucivo informacije koje klub zeli da za sada budu javne kazu na istoj.chile je napisao/la: Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.
Da bas niti jedan medij nije uspio doci do njega ili iscupati neku info. I da mi bi lokalnim medijima trebali biti centar svijeta, a ne mali Halilovic i slicni.
i jos samo nekoliko vikenda je ostalo. 7-8Plava Porodica je napisao/la:Polahko ide treću vikend bez Želje.
A ja već izludio.
Fale mi kilometri pređeni,fali mi osjećaj pripadnosti,požurite malo sa tom ligom.
Mislim da je Sinanovic, iz Brckog, igrao desnog beka, a na probi se upisao u strijelce...irfo je napisao/la:Sjeca li se neko prije desetak godina, kad su se odrzavale one probe na pocetku sezone i mogo je doci ko hoce, pa dodje onaj lik imo 20 i kusur godina i prodje tu probu i odigro je nekoliko i utakmica za prvi tim, ne mogu nesto imena da mu es sjetim, cini mi se da je napadac bio ?
Ma samo sam mislio da bi bilo okej da se informise sira javnost, simpatizeri za istocnu tribinu, jer im ne bi dupe otpalo da su i to kopirali u tekst, ako su vec stavili prvi dio u clanak u neizmijenjenom obliku. Eto, samo to, jer ipak ne prate svi Zelju na zvanicnoj i tako. Nije istok sitnica.AnelZ je napisao/la:Pa vidis da je danas odrzana press, sigurno je receno da se iskljucivo informacije koje klub zeli da za sada budu javne kazu na istoj.chile je napisao/la: Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.
Da bas niti jedan medij nije uspio doci do njega ili iscupati neku info. I da mi bi lokalnim medijima trebali biti centar svijeta, a ne mali Halilovic i slicni.
I mene nervira kada se ocekuje da se bas iz dana u dan objavljuje svaka sitnica koja se desava u klubu od strane vecine medija. OK, novi trener nije mala stvar ali je za to odrzana press od strane kluba sto je vise nego dovoljno. Za neke druge stvari neki su zaista pretjerivali i stvarali nepotrebnu paranoju sto nam zaista ne treba u ovim trenucima. Vecinu stvari objavi zvanicna sto je za vise od 50% navijaca sasvim dovoljno i barem znas da je kredibilno
Ma nikad ovo proći druže.Kapiten je napisao/la:i jos samo nekoliko vikenda je ostalo. 7-8Plava Porodica je napisao/la:Polahko ide treću vikend bez Želje.
A ja već izludio.
Fale mi kilometri pređeni,fali mi osjećaj pripadnosti,požurite malo sa tom ligom.
Nadam se da ce poceti sto ranije. Sredinom jula ...