Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 9:25 pm

slika

Aferim Dejo!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:26 pm

Dajte ljudi ohanite malo s tom kuknjavom na medije. Pa nije svima,kao nama,Zeljo centar svijeta. Danas su svi portali korektno i opsirno,a neki i u direktnom prenosu,izvjestili sa prssa...Osim toga,neki su objevili opsirne informacije o kadetima koji su danas potpisali. Veceras je ftv u sportskom prilogu imala korektnu informaciju o novom treneru...Mi kad podjemo pretjerivati,bas pretjerujermo...Pustite ljude nek rade svoj posao. Niko nam ne duguje nista i nema obavezu vrtiti pricu o nama u mjeri u kojoj mi mislimo da treba.Ne mozemo se svako malo ponasati ko uvrjedjene mlade glede medija. Kad se tako ponasamo kad realno ne treba,gubimo kredibilitet koji nam je potreban za situacije kad realno treba. Kao sto je ova sa emisijom mreza ftv.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:28 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
black64 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=8W3bycMFURU[/video]
:rofl1: :rofl: :rofl1: :rofl: :pljesak: :karanje:
:rofl: :klanjase2:
Naturna laz.

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 9:28 pm

Plavi orkestar je napisao/la:slika

Aferim Dejo!
Znacka Zelje i znacka TM87 koliko ja vidim

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:29 pm

Plavi orkestar je napisao/la:slika

Aferim Dejo!
Gledaj Deji TM87 bedza. :mrgreen:
Zivio Dejan Hatic ! :kafa:

Ultra Dejo ! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:35 pm

FKZ1921 je napisao/la:Dajte ljudi ohanite malo s tom kuknjavom na medije. Pa nije svima,kao nama,Zeljo centar svijeta. Danas su svi portali korektno i opsirno,a neki i u direktnom prenosu,izvjestili sa prssa...Osim toga,neki su objevili opsirne informacije o kadetima koji su danas potpisali. Veceras je ftv u sportskom prilogu imala korektnu informaciju o novom treneru...Mi kad podjemo pretjerivati,bas pretjerujermo...Pustite ljude nek rade svoj posao. Niko nam ne duguje nista i nema obavezu vrtiti pricu o nama u mjeri u kojoj mi mislimo da treba.Ne mozemo se svako malo ponasati ko uvrjedjene mlade glede medija. Kad se tako ponasamo kad realno ne treba,gubimo kredibilitet koji nam je potreban za situacije kad realno treba. Kao sto je ova sa emisijom mreza ftv.
Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.
Da bas niti jedan medij nije uspio doci do njega ili iscupati neku info. I da mi bi lokalnim medijima trebali biti centar svijeta, a ne mali Halilovic i slicni.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

iggy2377

sri jun 01, 2016 9:35 pm

Rijesi li smo trenera , a da nam hoce doci kakav TERMINATOR za kondiciju

Kapiten
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:36 pm

Deju za sporckog direktora !

slika
Sta je ovo sad :mrgreen: nema obecanja, a danas se razmaho.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:37 pm

pile87 je napisao/la:Sjeca li se neko ovoga :rofl: :zeljeznicar1:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=R_p40pH ... be&t=2m59s[/video]
Pile svaka ti cast na ovome.Danima sam pokušavao ovo pronaci,
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Okolele
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:41 pm

Kapiten je napisao/la:Deju za sporckog direktora !

slika
Koliko se sjecam nije ni obecao titulu vec je rekao mene interesuje samo titula..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:42 pm

Miloše Kostiću samo ti igrace fizicki pripremi da trce 80. minuta pola si posla obavio, a imamo vise pojedinaca u timu koji sa 2-3 poteza mogu rjesiti utakmicu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:43 pm

Obećanje i cilj nisu isto.
1987

diego1921
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:47 pm

Okolele je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Deju za sporckog direktora !

slika
Koliko se sjecam nije ni obecao titulu vec je rekao mene interesuje samo titula..
Obecao je eto pogledaj opet,kad je izvadio clansku i rekao da se pridruzuje plavoj porodici i kaze obecavam da cu vratiti titulu !!

irfo

sri jun 01, 2016 9:50 pm

Sjeca li se neko prije desetak godina, kad su se odrzavale one probe na pocetku sezone i mogo je doci ko hoce, pa dodje onaj lik imo 20 i kusur godina i prodje tu probu i odigro je nekoliko i utakmica za prvi tim, ne mogu nesto imena da mu es sjetim, cini mi se da je napadac bio ?

AnelZ
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:55 pm

chile je napisao/la: Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.
Da bas niti jedan medij nije uspio doci do njega ili iscupati neku info. I da mi bi lokalnim medijima trebali biti centar svijeta, a ne mali Halilovic i slicni.
Pa vidis da je danas odrzana press, sigurno je receno da se iskljucivo informacije koje klub zeli da za sada budu javne kazu na istoj.

I mene nervira kada se ocekuje da se bas iz dana u dan objavljuje svaka sitnica koja se desava u klubu od strane vecine medija. OK, novi trener nije mala stvar ali je za to odrzana press od strane kluba sto je vise nego dovoljno. Za neke druge stvari neki su zaista pretjerivali i stvarali nepotrebnu paranoju sto nam zaista ne treba u ovim trenucima. Vecinu stvari objavi zvanicna sto je za vise od 50% navijaca sasvim dovoljno i barem znas da je kredibilno :)

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 9:58 pm

Polahko ide treću vikend bez Želje.
A ja već izludio.
Fale mi kilometri pređeni,fali mi osjećaj pripadnosti,požurite malo sa tom ligom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:Polahko ide treću vikend bez Želje.
A ja već izludio.
Fale mi kilometri pređeni,fali mi osjećaj pripadnosti,požurite malo sa tom ligom.
i jos samo nekoliko vikenda je ostalo. 7-8
Nadam se da ce poceti sto ranije. Sredinom jula ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

blueheart
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:02 pm

irfo je napisao/la:Sjeca li se neko prije desetak godina, kad su se odrzavale one probe na pocetku sezone i mogo je doci ko hoce, pa dodje onaj lik imo 20 i kusur godina i prodje tu probu i odigro je nekoliko i utakmica za prvi tim, ne mogu nesto imena da mu es sjetim, cini mi se da je napadac bio ?
Mislim da je Sinanovic, iz Brckog, igrao desnog beka, a na probi se upisao u strijelce...
DRZAVA ZELJO

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:02 pm

AnelZ je napisao/la:
chile je napisao/la: Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.
Pa vidis da je danas odrzana press, sigurno je receno da se iskljucivo informacije koje klub zeli da za sada budu javne kazu na istoj.

I mene nervira kada se ocekuje da se bas iz dana u dan objavljuje svaka sitnica koja se desava u klubu od strane vecine medija. OK, novi trener nije mala stvar ali je za to odrzana press od strane kluba sto je vise nego dovoljno. Za neke druge stvari neki su zaista pretjerivali i stvarali nepotrebnu paranoju sto nam zaista ne treba u ovim trenucima. Vecinu stvari objavi zvanicna sto je za vise od 50% navijaca sasvim dovoljno i barem znas da je kredibilno :)
Ma samo sam mislio da bi bilo okej da se informise sira javnost, simpatizeri za istocnu tribinu, jer im ne bi dupe otpalo da su i to kopirali u tekst, ako su vec stavili prvi dio u clanak u neizmijenjenom obliku. Eto, samo to, jer ipak ne prate svi Zelju na zvanicnoj i tako. Nije istok sitnica.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 10:07 pm

Kapiten je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Polahko ide treću vikend bez Želje.
A ja već izludio.
i jos samo nekoliko vikenda je ostalo. 7-8
Nadam se da ce poceti sto ranije. Sredinom jula ...
Ma nikad ovo proći druže.
Ljetni period između pauza mi vazda brzo prolazio, te izvlačenje parova, pa prvo pretkolo odmah početkom jula.
Sad se ovo razvuklo ko da je zima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava