Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dominic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 3:12 pm

MrRiccoli je napisao/la:
Dominic je napisao/la:Lijepa promocija, sretno novom treneru, trebat ce mu nasa podrska!
Nego, valja izdurati finaSISKI, kako kazu ovi mudraci iz SD, ovu godinu i pola naredne. Moze li neko na osnovu neki dan predocenih podataka o kvartalnoj uplati poreza na plate zaposlenima i igracima dokuciti koliko ce nam trebati budzetskog novca za to? Po meni je to u grubo bruka para, samo na porez oko 1,8 miliona KM!? :shock: Kako cemo samo namaknuti toliku lovu ili valja opet po pozajmice!
Meni je najvise krivo sto mi izdvajamo toliko novca za porez i doprinose mislim vise mi je postalo normalno da drzava nista ne daje sportu ali zasto mora toliko uzimati i jos mislite da klubovi iz hercegovine rade sve po zakonu vjerujte da se varate oni su strucnjaci za malverzacije kad je porez u pitanju tako da mislim da pre pre previse novca dajemo na to

Sent from my C5303 using Tapatalk
I ja mislim da je kod nas 'visak transparentnosti' i domacinskog poslovanja, ali valjda je to cijena koju moramo platiti a jos cemo natjerati i ostale klubove koji rade u mutnom da se uvedu u red.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 3:14 pm

Sugavi klix objavio polovicnu vijest, kao i uvijek. Koji glupani majko draga :ne: :ne:
Svaka cast za upravu, ja sam blago receno sokiran, cuj do septembra gotova istocna tribina, pa to nema nidje :D
Stadion vec sada izgleda kao bombona. I neko spomenu da ima jos prostora za sirenje zapada, i upravu je, to sam i ja spominjao, i da ide do jarbola, a ima i na sredini zapada za prosirenje vip loze i jos jedna prostorija da se sazida za novinare ili medije, ako to zahtijeva treca kategorija. Uprava :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ovo je najbolji moguci demant, samar u lice svim dusmanima :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

vrbanjusa
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:14 pm

Prije svega treba da se pohvale ljudi iz UO i NO koji su smogli snage i znanja da krenu u ovaj projekat a evo Boga mi ga i privedu kraju. Mislim na dobijenje licence 2 kategorije. Svaka im čast. Mnogi prije njih ili nisu ni pokušavali ili nisu uspjeli skupiti snagu i znanje da pokrenu bilo šta.

Ali...

Najveće zasluge pripadaju nama, navijačima i simpatizerima kluba. Ljudima koji su od svojih usta i usta svoje djece odvajali novac da kupe stolicu za svoju Grbavicu. Nama svima koji smo uplatili bilo da je to 1 KM bilo da je to 11 000 KM pripadaju zasluge. Ima na zadnjim stranicama ovog foruma par tekstova vezano za ove uplate. Savršenih tekstova.
I u budućnosti ćemo mi navijači i simpatizeti biti glavna snaga kluba. Kao što smo oduvjek bili tako moramo i zauvjek biti glavna snaga kluba.
Idemo dalje, još jače...
21 10 4

Petrović Slavko

hardwell
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:16 pm

Ovi ljudi iz uprave nisu normalni :O

SVAKA ČAST!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:18 pm

BRAVO UPRAVOOOO....ZNACI par kola sam jos na sjeveru a onda prelazim na istok .....svaka vam cast mangupi samo tako nastaviti....EVROPSKI ZELJO postaje realnost sa svakom vasom objavom na zvanicnoj imam osjecaj da smo korak blize Evropskom ZELJI .....MISKE I MIRSO VOLIM VAS ....I TEBE DEJO TAKODJER !!!!! :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Velahalve
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:19 pm

Za tri mjeseca gotova prva faza Istoka :r šta koriste ovi iz uprave :klanjase2:

Hurmasica
Kontakt:

Hvala svim ljudima u upravi kluba što su nam omogućili da naši snovi postanu realnost. Hvala vam do neba! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ne znam šta bi vam rekao za najavu titule. ja lično nisam za to. znamo da je onaj koji ih je uzeo pet od naših sedam (ili osam) nikad nije najavio na taj način, nego štaviše da je uvijek verbalno "spuštao" našu ekipu. šta je intimno mislio druga je stvar, ali pričamo o izjavama.

s druge strane može i pozitivno naložiti raju.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri jun 01, 2016 3:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

Velahalve je napisao/la:Za tri mjeseca gotova prva faza Istoka :r šta koriste ovi iz uprave :klanjase2:
Dolaze Japanci da rade :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:20 pm

ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi vam rekao za najavu titule. ja lično nisam za to. znamo da je onaj koji ih je uzeo pet od naših sedam (ili osam) nikad nije najavio na taj način. ali s druge strane može i pozitivno naložiti raju.
Aj poćeraj štrebere da mi srede dialibu :D

sad odo na spavanje

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:20 pm

ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi vam rekao za najavu titule. ja lično nisam za to. znamo da je onaj koji ih je uzeo pet od naših sedam (ili osam) nikad nije najavio na taj način. ali s druge strane može i pozitivno naložiti raju.
Septembar?? Prva faza?? Mogao si bar neki nagovjestaj baciti :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jun 01, 2016 3:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:21 pm

Slijedi slatka dilema. Gdje.. Na jug ili istok? Jadna majko.. Hajde, imam vremena da razmisljam.

shzna
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:23 pm

Ajzea je napisao/la:Slijedi slatka dilema. Gdje.. Na jug ili istok? Jadna majko.. Hajde, imam vremena da razmisljam.
Došlo izgleda vrijeme da se oprostim od Juga. Ne znam da l' da se smijem ili da plačem..
1987

irfo

sri jun 01, 2016 3:23 pm

shzna je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Slijedi slatka dilema. Gdje.. Na jug ili istok? Jadna majko.. Hajde, imam vremena da razmisljam.
Došlo izgleda vrijeme da se oprostim od Juga. Ne znam da l' da se smijem ili da plačem..
Al kad zagrmi analiticni istok zato :kafa:

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:25 pm

ja mislim da je posteno da mi sa sjevera zauzmemo tu tribinu...a vi na jugu ostanite i dalje trebate nam tu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:25 pm

Jadan pomoćni sudija na istoku... :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:26 pm

A kako stvari stoje, mogli bi svi Manijaci na istok. :ganja:

Samo ja nikako ne mogu "gledati" utakmicu, moram navijati, kada gledam tolika me nervoza spuca...
Zadnja izmjena: shzna, dana/u sri jun 01, 2016 3:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1987

dell21
Kontakt:

delinjo je napisao/la:ja mislim da je posteno da mi sa sjevera zauzmemo tu tribinu...a vi na jugu ostanite i dalje trebate nam tu :ganja:
Dobar prijedlog :ganja:

Hadzijalagic
Kontakt:

irfo je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Al kad zagrmi analiticni istok zato :kafa:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=fn1CEQDJwl0[/video]
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 01, 2016 3:27 pm

Kapiten je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Za tri mjeseca gotova prva faza Istoka :r šta koriste ovi iz uprave :klanjase2:
Dolaze Japanci da rade :mrgreen:
Preko ljeta zato umjesto na more idemo na istok s rukavicama i pomoci ljudima da se to zavrsi. Nosati cigle, vaditi eksere iz oplate, itd. :ganja:

Na istoku ce se traziti karta viska :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava