Pošto ih ne pratim, možeš li mi reći koliko je para njihova članarina, i koliko imaju članova više od nas?thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:28 pmkoliko god da mrzim pitare, oni su tu daleko ispred nas i uvijek su bili, vazda su više članova imali.
Ova godina izuzetak zbog situacije koja je svima nama poznata. Dok se nije izašlo u javnost i dok se nije pokrenula ova akcija imali smo 1000 članova. Treba biti realan i reći neke stvari onako kako jesu. Prošle godine smo imali čini mi se oko 1300 članova.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:37 pmPošto ih ne pratim, možeš li mi reći koliko je para njihova članarina, i koliko imaju članova više od nas?thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:28 pmkoliko god da mrzim pitare, oni su tu daleko ispred nas i uvijek su bili, vazda su više članova imali.
Oko 2000 prije akcijethierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:44 pmOva godina izuzetak zbog situacije koja je svima nama poznata. Dok se nije izašlo u javnost i dok se nije pokrenula ova akcija imali smo 1000 članova. Treba biti realan i reći neke stvari onako kako jesu. Prošle godine smo imali čini mi se oko 1300 članova.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:37 pmPošto ih ne pratim, možeš li mi reći koliko je para njihova članarina, i koliko imaju članova više od nas?thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:28 pmkoliko god da mrzim pitare, oni su tu daleko ispred nas i uvijek su bili, vazda su više članova imali.
Nisam mislio biti zloban. Samo me interesovalo jeli i njima 20 KM članarina i koliko su članova imali više prije svega ovoga.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:44 pmOva godina izuzetak zbog situacije koja je svima nama poznata. Dok se nije izašlo u javnost i dok se nije pokrenula ova akcija imali smo 1000 članova. Treba biti realan i reći neke stvari onako kako jesu. Prošle godine smo imali čini mi se 1300 članova.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:37 pmPošto ih ne pratim, možeš li mi reći koliko je para njihova članarina, i koliko imaju članova više od nas?thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:28 pmkoliko god da mrzim pitare, oni su tu daleko ispred nas i uvijek su bili, vazda su više članova imali.
Ako stvarno nisi, jestEric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:48 pmNisam mislio biti zloban. Samo me interesovalo jeli i njima 20 KM članarina i koliko su članova imali više prije svega ovoga.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:44 pmOva godina izuzetak zbog situacije koja je svima nama poznata. Dok se nije izašlo u javnost i dok se nije pokrenula ova akcija imali smo 1000 članova. Treba biti realan i reći neke stvari onako kako jesu. Prošle godine smo imali čini mi se 1300 članova.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:37 pm
Pošto ih ne pratim, možeš li mi reći koliko je para njihova članarina, i koliko imaju članova više od nas?![]()
Svejedno, da je bolja situacija u klubu ne bi bilo ni blizu toliko članova. Samo želim da kažem da svi mi trebamo osjećat obavezu svake godine da se učlanimo, mi jednostavno ne smijemo dopustiti sebi da imamo ispod 3000 aktivnih članova nikad.svraka je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:47 pmOko 2000 prije akcijethierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:44 pmOva godina izuzetak zbog situacije koja je svima nama poznata. Dok se nije izašlo u javnost i dok se nije pokrenula ova akcija imali smo 1000 članova. Treba biti realan i reći neke stvari onako kako jesu. Prošle godine smo imali čini mi se oko 1300 članova.Eric Cantona je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:37 pm
Pošto ih ne pratim, možeš li mi reći koliko je para njihova članarina, i koliko imaju članova više od nas?
Sa ovom akcijom smo odradili odlican korak za buducnost. Iz godine u godinu, iz rekorda u rekord. Mi se ispod 10 hiljada necemo i ne smijemo spusati svake sljedece godine sa brojem aktivnih clanova.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:53 pmSvejedno, da je bolja situacija u klubu ne bi bilo ni blizu toliko članova. Samo želim da kažem da svi mi trebamo osjećat obavezu svake godine da se učlanimo, mi jednostavno ne smijemo dopustiti sebi da imamo ispod 3000 aktivnih članova nikad.svraka je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:47 pmOko 2000 prije akcijethierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:44 pm
Ova godina izuzetak zbog situacije koja je svima nama poznata. Dok se nije izašlo u javnost i dok se nije pokrenula ova akcija imali smo 1000 članova. Treba biti realan i reći neke stvari onako kako jesu. Prošle godine smo imali čini mi se oko 1300 članova.
To i jeste najbolnija stvar, dok smo se borili za nešto sigurno smo imali u prosjeku 6000 gledalaca na Grbavici, na gostovanja je uvijek išlo baš baš puno raje, čak i ove godine kad smo truba, najposjećeniji smo klub u ligi i ne može me niko ubijedit da nismo mogli imat 5000+ članova svake godine dosad(izuzetak je ovih par sezona dok je AO bio na čelu kluba). Najveći problem kod nas je što se nije pričalo o učlanjivanju uopšte, dakle do marketinga je sve. Zato odsad svake godine hajc pravit.
Samo pogledaj koliko oni imaju zaposlenih u klubu, a koliko mi.thierryhenry21 je napisao/la: ↑sri feb 09, 2022 12:26 amTo i jeste najbolnija stvar, dok smo se borili za nešto sigurno smo imali u prosjeku 6000 gledalaca na Grbavici, na gostovanja je uvijek išlo baš baš puno raje, čak i ove godine kad smo truba, najposjećeniji smo klub u ligi i ne može me niko ubijedit da nismo mogli imat 5000+ članova svake godine dosad(izuzetak je ovih par sezona dok je AO bio na čelu kluba). Najveći problem kod nas je što se nije pričalo o učlanjivanju uopšte, dakle do marketinga je sve. Zato odsad svake godine hajc pravit.
Btw, sve društvene mreže su prepravljene sponzorisanim objavama pitara, gdje god da uđem njihovi pozivi za učlanjivanje, iz paštete iskaču i to je još jedan dokaz da su marketinški organizovaniji 10x od nas.
Njima su karte za sjever 1 KM sa članskom možda je to razlog plus su im jeftinije karte za ostale tribine.thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 11:28 pmBilo bi lijepo kad bismo sljedeće godine bar 3000 članova imali, sramotno je da klub kao Željo ima 1000-1500 aktivnih članova. Marketing kluba se mora dić na veći nivo, koliko god da mrzim pitare, oni su tu daleko ispred nas i uvijek su bili, vazda su više članova imali.