Ajzea je napisao/la:Ima li kakvih strebera fudbalera?
@SImplyBlue![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Violina Gargamel na aparatimaKapiten je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek puknu dusmani.
Ja sam neki dan vidio da su se na ulazu za Jug iskopale neke rupe. Da nije to to za elektronski sistem za naplatu karata ?
ma los je igrac ne treba namOkolele je napisao/la:Evo ovaj se Šećerović iz Radnika ko uvaljuje nama i konama..
Ma sad nam se svi ofirno nude. Cak i Sefkija OkicOkolele je napisao/la:Evo ovaj se Šećerović iz Radnika ko uvaljuje nama i konama..
pa i bekica hahahaaKapiten je napisao/la:Ma sad nam se svi ofirno nude. Cak i Sefkija OkicOkolele je napisao/la:Evo ovaj se Šećerović iz Radnika ko uvaljuje nama i konama..
Stoja, 70 za clanove..Kapiten je napisao/la:Fakat sad, sta mislite koliko bi kostala godisnja/polugodisnja za istok ?
boja mora je napisao/la:Pitanje je veliko hoče li svi iz uprave izdržati Koldžin pritisak. Zbog toga bi se morali navijači oglasiti.
Navijaci mogu pomoci dolaskom na utakmice u velikom broju, kupovinom artikala iz fan shopa, kupovinom clanskih karti itd..Simply Blue je napisao/la:Rok za zavšetak radova 31. maj, ispunjeno, prva faza istoka u septembru, pa sa nama samo japanci mogu.
Ovo kad vidim volio bih da je ova akcija za prikupljanje sredstava još potrajala. Ali ako su ljudi rekli do 31. to je onda i trebalo ispoštovati a ko će ako neće ove naše Štreberčine. Plus da su objavili da se akcija produžuje, mogu zamisliti koliku bi medijsku hajku pookrenuli na ove ljude zbog toga.
Ja nisam bio u prilici da uplatim za stolice, sigurno bi mi srce bilo puno da se i moje ime nađe na tom zidu pa kad jednom dođem da se potražim tu, ali mi teško pada što nisam mogao biti dio toga svega. Zbog toga se nadam da bi uprava mogla ostaviti taj račun za uplate otvoren i dalje, naravno bez ikakve medijske pompe i kampanje, bez update-a na stranici o uplatama, već da stoji račun tu zbog nas navijača da kad budemo u prilici da možemo uplatiti, jer sigurno ima još ljudi kao ja.
Sa donacijama je zavrseno sto ne znaci da i dalje ne mozemo pomoci klubu.. Ide obnova clanskih, pa prodaja godisnjih.. Imacemo priliku da se isprsimo i budemo i dalje dio projekta "Mi smo Zeljini, Zeljo je nas"..Simply Blue je napisao/la:Rok za zavšetak radova 31. maj, ispunjeno, prva faza istoka u septembru, pa sa nama samo japanci mogu.
Ovo kad vidim volio bih da je ova akcija za prikupljanje sredstava još potrajala. Ali ako su ljudi rekli do 31. to je onda i trebalo ispoštovati a ko će ako neće ove naše Štreberčine. Plus da su objavili da se akcija produžuje, mogu zamisliti koliku bi medijsku hajku pookrenuli na ove ljude zbog toga.
Ja nisam bio u prilici da uplatim za stolice, sigurno bi mi srce bilo puno da se i moje ime nađe na tom zidu pa kad jednom dođem da se potražim tu, ali mi teško pada što nisam mogao biti dio toga svega. Zbog toga se nadam da bi uprava mogla ostaviti taj račun za uplate otvoren i dalje, naravno bez ikakve medijske pompe i kampanje, bez update-a na stranici o uplatama, već da stoji račun tu zbog nas navijača da kad budemo u prilici da možemo uplatiti, jer sigurno ima još ljudi kao ja.