Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 1:01 pm

hoce li iko doci kod nas a da ima bar koju dlaku na glavi

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:02 pm

Miske dovedi nekog cupu za Larsa :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:06 pm

Jos jednom da pozelim dobrodoslicu novom sefu i nek je harili! :mrgreen:

Ocekujem da ce ko i ostale press konferencije od znacanja biti postavljene tokom dana na zvanicnoj stranici i/ili na 1921 YT, pa da mozemo na miru pogledati sve :)

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:07 pm

slika

8-)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:09 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Vilona je samo pijun, to je jasno. Onakve emisije ne idu bez odobrenja i naruđbe. Koldžo je kreno u avanturu i to jeb.enu. Mi nemamo šta izgubiti jer evo 20 godina je prošlo i nemamo skoro ništa. Najopasniji su ljudi koji nemaju šta izgubiti. Mi ćemo učiniti sve da zadržimo ovu upravu i ostvarimo naše zajedničke ciljeve. Koldžo nas vjerovatno potcjenjuje i ne može da se zamisli da neće biti načelnik. Jednostavno ljudi kod nas privatizuju funkciju i misle da je smak svijeta ako moraju sa nje otići. Mislim da se predstojeći izbori mogu itekako iskoristiti. Ključ je po meni u odazivu birača. Izlaznost u BiH je oko 55%, a toliko je otprilike i u N. Sarajevu. Dakle, ključ je u onih 45% koji ne izlaze, a to je mahom mlađa raja. Po meni to je baza na koju treba ciljati prilikom skidanja Koldže. Tačno je da on ima svoju odanu bazu koja je max 10 milja, a preko toga je samo trenutna furka, stranački marketning itd. Pisao sam već da je prošle izbore dobio 13.500 milja od 67.000 birača. Dakle, 20% mu je bilo dovoljno za pobjedu. Mislim da dobro isplaniranom akcijom, uz pametno odabranog protiv kandidata iz neke opozicione stranke koji ako je imalo pametan može dobiti izbore na priču o Želji i Grbavici. Mislim da ovo nije nemoguća misija samo ako se dobro organizujemo. Ako igdje imamo većinu imamo je u N. Sarajevu. Koliko su nas potcijenili govori i činjenica da izgleda Koldžu na nivoima iznad njega niko i ne pokušava da urazumi. Kad izgube načelničko mjesto u jednoj bitnoj sarajevskoj opštini bit će kasno. Moguće, da je on toliko samouvjeren i da im daje informacije da u "svojoj kući" drži kontrolu. Mislim da su se ovaj put zajeb.ali i to dobro. Koldžu treba maksimalno izmusti do izbora (mislim na onu lovu što je obećao odnosno što je sada dužan da da), a onda na izborima nabiti nogom u guzicu. Iskren da budem ranije sam ga podržavao (čisto verbalno, nisam glasač sa te opštine) jer je loko frajer ono čisto kad već neko mora biti neka bude loko frajer jer loko ljudi u gradu gotovo da nema, a posebno ne na funkcijama. Mislim da je on jedini vijekovni sarajlija a da je načelnik neke sarajevske opštne u Bog zna koliko godina osim Hadžibajre naravno. Ali je.bo. više taj rezon kad se ovako na Želju udara, a njega libo racku.
sve si ti sto posto u pravu, samo bih dodao da je u sarajevskim gradskim opštinama izlaznost još manja u prosjeku. oko 45% ti izlazi, a ne obratno. i još manje je potrebno da ga se skine.

glavna opasnost ti je tu rasipanje glasova i vrlo slabi kandidati opozicije.

vidjećemo koga će uopšte nominovati sda, i prije sve ove priče je postojala dobra mogućnost da koldžo ne bude njihov kandidat nego da promijeni dres ili ide samostalno. tačno je i to da ga uopšte i ne pokušavaju urazumiti, ali mislim da isto ima dobra mogućnost da je to zato jer će ga pustiti niz vodu. duže vrijeme sigurno razmišljaju o tome, i bez ovoga.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:10 pm

Hurmasica je napisao/la:slika

8-)
slika

poništava tvoje moci

teteac8684
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:13 pm

ŠILJMAN :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Whisperer

sri jun 01, 2016 1:15 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:slika

8-)
slika

poništava tvoje moci
daj nam zavrsi videoo snimakk cjeli ako mozes pressa ?

Dejoo :klanjase2: :klanjase2:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:20 pm

da je bilo normalnog streama stavio bih. imam samo dio od omladinaca

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:23 pm

Ne smijemo biti prepotentni u nekim najavama.. Vise "Amarizma", a manje pitarluka.. Titula je nama prirodni cilj svake godine a obecanje titule na predstavljanju bi moglo biti tesko breme novom treneru..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:25 pm

Povedi nas Miloše u nove pobjede.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:27 pm

Ajzea
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:27 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ne smijemo biti prepotentni u nekim najavama.. Vise "Amarizma", a manje pitarluka.. Titula je nama prirodni cilj svake godine a obecanje titule na predstavljanju bi moglo biti tesko breme novom treneru..
Cilj je prvo mjesto i titula, ni drugo ni trece ni peto ni deseto mjesto. Neka bude zadovoljan sto mu je samo cilj titula, a ne dupla kruna.
Operacija Liga 12 je zvanicno pocela. U novu sezonu skupa cemo jaci, bicemo prvi a i kupa osvajaci.. Ako nam se omakne !

FaraonTM
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:29 pm

LARS1921 je napisao/la:hoce li iko doci kod nas a da ima bar koju dlaku na glavi
Kažu vraća se Varea u velikom stilu, samo za tebe :zeljeznicar1: :rofl:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:31 pm

Ajzea je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ne smijemo biti prepotentni u nekim najavama.. Vise "Amarizma", a manje pitarluka.. Titula je nama prirodni cilj svake godine a obecanje titule na predstavljanju bi moglo biti tesko breme novom treneru..
Cilj je prvo mjesto i titula, ni drugo ni trece ni peto ni deseto mjesto. Neka bude zadovoljan sto mu je samo cilj titula, a ne dupla kruna.
Operacija Liga 12 je zvanicno pocela. U novu sezonu skupa cemo jaci, bicemo prvi a i kupa osvajaci.. Ako nam se omakne !
Nama mora biti cilj titula.. Tako je svake godine na pocetku sezone i mi imamo vece pravo da je najavljujemo od ostalih ali ne smijemo visoko letiti i biti prepotentni.. Nije to nikad bio nas stil.. Novi sef je bukvalno rekao "obecavam titulu".. Hrabro..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:34 pm

Jesam se nafurao. Hajde kreni više..
1987

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:36 pm

Sutra da je utakmica tjesan bi nam bio stadion.
イビチャ・オシム

LARSSON
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:39 pm

FaraonTM je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:hoce li iko doci kod nas a da ima bar koju dlaku na glavi
Kažu vraća se Varea u velikom stilu, samo za tebe :zeljeznicar1: :rofl:
neka hvala volim celave :ganja:

vrbanjusa
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:39 pm

I imaće čovjek svoju kancelariju. Ovo za one što su pričali oko kapučina i makijata :ganja: :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

cikazubo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 1:40 pm

Momci propstih presicu, ima li negdje da se cijela pogleda ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava