Poznat si mi ,jesil krao cika Smajine jabuke?
Ubode GavrofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 7:54 pmHahahaha ne mozes ti pogoditi ni koji je dan sutra
Dobar je igrač,ogroman potencijal i zalog za budućnost ali na njegovoj poziciji imamo mozda najveći broj igrača,mozga Edis planira nekoga na posudbu.Nadam se da BEĆA nece ispastati i treba ga maksimalno forsirati.
Armin Hodžić stigao.A sve Gavro naki Gavro kakifanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 10:50 pmSta ubode, ubolo vas dabognastruja je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 10:16 pmUbode GavrofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 7:54 pm
Hahahaha ne mozes ti pogoditi ni koji je dan sutra![]()
Hahha ja, ja, ja pa to smo znali kao i za onog Alenka samo sto se ovaj nije predomislio, nek nam kaze nesto sto ne znamo
Nikada u gavrana ne sumnjaj. Ocekujem ponizno izvinjenje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 10:57 pmHahha ja, ja, ja pa to smo znali kao i za onog Alenka samo sto se ovaj nije predomislio, nek nam kaze nesto sto ne znamo
Ako bidne nesto sto ne znamo, bice i izvinjenjestorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 11:50 pmNikada u gavrana ne sumnjaj. Ocekujem ponizno izvinjenje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 10:57 pmHahha ja, ja, ja pa to smo znali kao i za onog Alenka samo sto se ovaj nije predomislio, nek nam kaze nesto sto ne znamo
![]()
Bilo bi fer da imamo para....a nije trazio nista nenormalnoFićo je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 7:26 pmTako je. Da su ostali oni od prije dva dana ok ali ove nove ni pod razno ne zbog njega nego zbog kompletne ekipe ne bi bilo fer.
Bez starca nema udarca.Pritisni F5 ponekadfanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jan 27, 2022 12:40 amAko bidne nesto sto ne znamo, bice i izvinjenjestorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 11:50 pmNikada u gavrana ne sumnjaj. Ocekujem ponizno izvinjenje.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 26, 2022 10:57 pm
Hahha ja, ja, ja pa to smo znali kao i za onog Alenka samo sto se ovaj nije predomislio, nek nam kaze nesto sto ne znamo
![]()
![]()