Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 01, 2016 11:09 am

Hadzijalagic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
boja mora je napisao/la:Ma napad na mreži je naručio lično Koldžo a znajući s kim imamo posla i ko stoji iza njega nije baš zajebancija.
A još je veća zajebancija igrati se sa manijacima, jači smo od njih u svakom pogledu to će i izbori pokazati mamu im lopovsku.
Neke prognoze govore da se na zalost nece puno toga promijeniti na izborima.. Tako govore preliminarni podaci anketiranja trenutno najace istrazivacke agencije na Balkanu.. Kupice Nedzad koliko mu bude trebalo u to ne sumnjaj.. Pa levati glasaju za 20 deka kafe i lijepe Koldzine plakate u kampanjama.. Ne bi on vladao duze od jednog mandata da vec nije kupovo na sve moguce nacine..
Ali ćemo se mi istinski potruditi i raditi protiv njega do izbora i na izborima, ako je dobijao izbore sa 50 000 KM sad ćemu trebati 150 000.
KOLDŽO LOPOVE !!!!!!!!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:11 am

jel to predstavljanje ugljese danas? :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:17 am

Raja moja lijepa, svađajte se koliko hoćete samo se nemojte vrijeđati. Diskusija se može voditi puno civilizovanije ( kako nam i priliči ) a ne samo djetinjastom spikom. Nije bitno ko je gdje i iz kojeg ćoška planete piše ovdje, valjda bi prvo trebalo da bude bitno dali onaj koji piše ima iskrene i pro Željine komentare. Dosta što nas blate dušmani, pa nećemo valjda jedan drugog još blatiti.
イビチャ・オシム

irfo

sri jun 01, 2016 11:18 am

Elegant je napisao/la:Kad je predsavljanje i obracanje novog trenera ?
u 12 danas

cikazubo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:26 am

Ugljesu cuvamo za otvaranje plavog salona, prvi igrac koji je potpisao ugovor u onako lijepoj pres sali, Natasa ce naravno predstaviti novi diadorin dres i presvuci se pred novinarima da prezentuje kako se lagano skida i oblaci taj dres, nakon toga ide na teren pod prskalicama da se prezentuje tehnologija lakog cijedjenja dresa prilikom skokova u vis :ganja:

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:27 am

Model1964 je napisao/la:Danas sam makzus zovno jednog od trenera iz Krke na kafu, to jeste na pivu. Kad Slovenca zoveš na kafu čudno te gleda :)
Tip mi malo detaljnije opisao našeg novog šefa. Nemereš ga baš lako isprovocirati. U stanju je da pojedine situacije na treningu ponavlja do besvjesti. Ovaj trener misli da če Miloš imati najviše problema sa formaciskom disciplinom. Insistira na striktnom postavljanju i pokrivanju prostora. Prevedeno, znači da naši moraju biti kondiciono pripremljeni kao nikad do sada. Bosanski smisao za vic, proturanje lopte...moraju biti u službi rezultata, ako nisu... vozdra. To je u mladim selekcijama SLO vrlo dobro uklopio.Nikada ne raspravlja sa igračima nego svoje kaže sastavom i zamjenama. Ako se ekipa kondiciono dobro ne pripremi onda sve pada u vodu jer je to osnova njegovog rada. Zato treba dobro paziti ko če nam biti kondicioni trener. Često jedan od stopera prenosi loptu duboko na protivničku polovinu i u tom slučaju stoper koji ostaje mora biti jako brz, što naši nisu :) . Voli mlade i jake stopere :D ako su imalo tehnički podkovani, tako da bi Osmanković mogao ravnopravno da konkuriše za prvi 11. Nije sklon peglanju lopte i takve vrlo brzo mjenja, često i u prvom poluvremenu. Proba okomito i što jednostavnije i brže doči do protivničkog gola. Brazilci mogu samo da maštaju o igranju ako nastave ovako jer napadači imaju striktna zaduženja i linije kretanja u odbrani.Sve u svemu moderan trener koji ne umire u ljepoti nego ima cilj .... tri bobe :)
Koliko če ovo uspjeti prenjeti na naš tim ? Puno ovisi od glava naših igrača. Vjerujem da če za mnoge biti šok veči nego da ih postavite na skije.

:palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

terabajt
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:29 am

cikazubo je napisao/la:Ugljesu cuvamo za otvaranje plavog salona, prvi igrac koji je potpisao ugovor u onako lijepoj pres sali, Natasa ce naravno predstaviti novi diadorin dres i presvuci se pred novinarima da prezentuje kako se lagano skida i oblaci taj dres, nakon toga ide na teren pod prskalicama da se prezentuje tehnologija lakog cijedjenja dresa prilikom skokova u vis :ganja:
:pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: , PA ONDA SLIKANJE ZA KALENDAR.

boja mora
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:30 am

Frajer je opasan pravo i spreman na sve a mi i nismo nešto organizovani. Sjetite se samo da smo podržavali Gredića ali da je na kraju ipak morao podnjeti ostavku zbog pritisaka dušmana.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:32 am

Zagore, zagore, ručak ti zagore :rofl: :rofl: :rofl: ti ba pratiš fudbal zbog sponzoruša i starleta.
イビチャ・オシム

dell21
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:33 am

Mi smo sada ujedinjeni što se tiče ove situacije oni koji su protiv su 100% kupljeni ili primorani .
95% manijaka je uz upravu i mogli bi napraviti dosta ako pokrenemo nešto. Makar peticiju neku uz saopštenje.

Tryg
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:34 am

Nesto je uoceno kod hotela europa :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

damirfile
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:36 am

Šta ?????????? :ganja:

exbabilon
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:36 am

Jace se cuje 5 ujedinjenih i organizovanih dusmana nego 5000 Manijaka koji kukcaju po forumima i pisu komentare. Zbog toga je pod moranje da stav Manijaka cuje jasno i glasno, od kuckanja po forumu nema nista.

delinjo
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:40 am

SRCU DRAGA BOJA PLAVA :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavo - Bijeli

sri jun 01, 2016 11:40 am

1921.ba je napisao/la:1921 TV, UPITNIK: Srđan Stanić

http://1921.ba/1921-tv-upitnik-srdan-stanic-2169" target="_blank
Kad je snimljeno?

Sto Stana zna znanje. Poveo bi djevojku inace ziiiik :lol:

Super su ti ovi intervjui samo naprijed :palacgore:
BOG BOSNA I BOSNJACI

1921.ba
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:43 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:

Kad je snimljeno?

ima mjesec i vise :mrgreen:

hvala, samo nas pratite :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MATORI
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:44 am

boja mora je napisao/la:Frajer je opasan pravo i spreman na sve a mi i nismo nešto organizovani. Sjetite se samo da smo podržavali Gredića ali da je na kraju ipak morao podnjeti ostavku zbog pritisaka dušmana.
Vrlo, vrlo tačan zaključak.
Opreza nikad dosta.
Pogotovu što se kod većine nas koliko vidim podrška klubu (upravi) svodi na pisanje (čitaj pišanje) po forumima...
A naspram stoji moćna i utrenirana medijska mašinerija.
Čija hajka će biti samo jača.
Trebat će prije svega dosta pameti.
Kao i istrajnosti u "ćeranju" po sudovima

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:45 am

Meni nije jasno zašto se ne javi ovaj dio raje koja je i na .org pa da prenesu šta to grupa sprema. Svi mi imamo neke drugačije ideje kako i šta ali samo rukovodstvo Manijaka može odlučiti, oni ne pišu ovdje i mi neznamo stav grupe. Možda pišu tekst, možda skupljaju gorivo da zapale nešto, možda se organizuje protest, možda...... Nije jednostavno se odlučiti ni za koju opciju, svaka ima smisla i dala bi neke rezultate. Ja vjerujem da neće mirno posmatrati i čekati pravno razrješenje ali šta planiraju nije ni za javnih foruma, svjedoci smo pitarakog dušmanluka koji nas je nedavno ovdje uje*o za stream utakmica od kojeg se nećemo lahko oporaviti, i sad neko treba ovdje iznjeti plan akcije ( ako postoji ).
イビチャ・オシム

damirfile
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:46 am

MATORI je napisao/la:
boja mora je napisao/la:Frajer je opasan pravo i spreman na sve a mi i nismo nešto organizovani. Sjetite se samo da smo podržavali Gredića ali da je na kraju ipak morao podnjeti ostavku zbog pritisaka dušmana.
Vrlo, vrlo tačan zaključak.
Opreza nikad dosta.
Pogotovu što se kod većine nas koliko vidim podrška klubu (upravi) svodi na pisanje (čitaj pišanje) po forumima...
A naspram stoji moćna i utrenirana medijska mašinerija.
Čija hajka će biti samo jača.
Trebat će prije svega dosta pameti.
Kao i istrajnosti u "ćeranju" po sudovima
Nezz jel predato na sud ovo u vezi zemljišta ?

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 01, 2016 11:48 am

1921.ba je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:

Kad je snimljeno?

ima mjesec i vise :mrgreen:

hvala, samo nas pratite :shisha:
Joj Stane, kad smo djevojka i ja sami nikad nam nije dosadno :mrgreen: :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava