Što se mene tiče, ako uopšte ima istine u ovome što se spominje...
Štilić ne! Cocalić i Dialiba da!
Štilić nije bio tu kad je trebao, napravio je da je on veći od Kluba, da je važnije njegovo neslaganje sa upravom od Želje kojem je bio potreban. Ja ga ne želim vidjeti ponovo, nek ide u pm.
Cocalić za ovu ligu bi u svakom klubu imao mjesta, tako da je suvišno nešto reći.
Kad usporedimo naša krila posljednjih godina i igrače koji su igrali tu poziciju (Mujezinović, Veselinović, Gasal, Hrelja...) glupo je reći da nam Dialiba ne treba. Iako mi je baš sumnjivo ovo oko njega da će se vratiti. Volio bih ga vidjeti u plavom dresu i na Grbavici opet, pogotovo što bi njegov dolazak siguran sam digao atmosferu, doveo ljude na Grbavicu. Ako će igrati za male pare, bujrum i Dialibi i Cocaliću. Štilić kao što rekoh, hvala, ali ne.
Od ostalih čija se imena provlače: Dženis Beganović - apsolutno da, ozbiljan je, shvatio je neke stvari, voli Želju istinski, ja to znam i bio bi pojačanje trenutnom Želji. Bolji je igrač od Luke Juričića!
Lendrića opet neki prizivaju i spominju, mislim da je njegovo prošlo i da od njega više niko ne može imati koristi.
I ono meni najdraže ime od ovih svih, Armin Hodžić. Ne znam jel se raja zajebava, ali fakat zvuči nerealno i meni bi njegov dolazak bio ravan svjetskom čudu. Glupo je bilo šta reći o njemu. Pamtim ga po najboljem i nadam se da ću ga opet nekad gledati na našoj Grbavici (nek to bude baš sad

)