Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 5:25 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:23 pm
Amidza je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:21 pm
AsharaK je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:18 pm
Zao mi je samo sto smo se sprdali sa likom i sto je ovako docekan. Nadam se da ce mu samo to biti motivacija dalje.
Nisam znao da sjedimo na tribinama, da je neka utakmica Zelje u toku i da on cuje kako se neko sprda.

Ili mislis da je usao na forum cim je objavljena vijest, pa se sjebo sta je procito?
Mislio sam na komentare sa zvanicne pa i samog foruma. Mislia da to igraci ne citaju?
Ako imaju ista u glavi, ne citaju. Ako citaju i ako imaju ista uglavi znace uocit razliku izmedju iskompleksiranog pljuvaca i navijaca. Sjecas se one Amarove o cetiri zvizduka? Ako psovka ili komentar na nekom forumu mogu poljuljati igraca fulio je profesiju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:24 pm
AsharaK je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:05 pm
Mozda nesto znaci, ali Krupa je isto htjela ga dovest? Vidim furate se na njihove transfere i njih spominjete kako se treba radit. Sta ne valja? Odakle su dosli Vukotic, Besirevic, Memisevic?
Ti momci su dovedeni kad su imali redom : 20, 20, 19 godina.

Neka, vrijeme je pred nama. Sretno mu bilo. Samo mi nije jasno kako ce se on pokazati kao 3. opcija ako vec bude treba kako se prica.
Treba opcija treba da bude junior koji je izdominirao ligu.
Mujaga kao junior u vise navrata je odbio potpisati ugovor. Zato je vracen iz seniorskog fudbala u juniore.
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:26 pm

voltron30 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:17 pm
Miješaju se malo kruške i jabuke. Ne smeta meni lično što je momak iz druge lige, ali ako je već iz druge lige došao onda bi valjda trebao harati tom ligom, ako se dovodi u Želju, jer znamo svi kakav je (ne)kvalitet iste. Još se izgleda treba izvinjavati zato što mi nekakav Zajmović ne uljeva povjerenje.
Ma suti dok je vakat, jos ces biti deklarisan kao neprijatelj kluba. Samo klimaj glavom i vici "yes".

Zelim mu svu srecu ovog svijeta u Zelji, dabogda bio najbolji napadac kojeg je klub doveo u zadnjih dvadeset godina.

boccaccio
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:00 pm
Niko nista protiv momka nema.
Ima protiv njegove statistike, koja glasi:
17. utakmica, 6.golova, 1.asistencija

Da je to jedan od najboljih strijelaca, jedan od talentovanih djecaka, ne bi se ovoliko pljuvalo. On je samo jos jedno djete iz naseg omladinskog koje luta i nigdje se nije snasao. U nasem nizem rangu dao 6.golova, kako da ocekujem eksploziju u premijer ligi? Uz sve to, non stop je povrijedjen.

Ako je doveden kao druga opcija, kao sto vas vecina kaze, zasto je doveden i kao druga opcija? Vise nego zahvalan i kvalitetan joker je Stevo, apsolutno nepotreban. Kao trecu opciju imas Dzenisa, te kroz dvije godine ako Bog da haubicu iz naseg omladinskog Hasanovica.
Nije prelazak ovog igraca u nase redove slika naseg prelaznog roka. Polako. Ovo je jedan mladi igrac koji ce potraziti svoju sansu da bi pokazao kvalitet ili ono suprotno. Ne gubis prakticno nista. Ako gledas statisticki, jesi u pravu u tom pogledu. On bi trebao da je dao dvadesetak golova u Travniku za sezonu i onda bi bilo logicno sve ovo. Sa druge strane jedan napadac kao napadac, dakle pozicija umnogome zavisi od cijele jedne ekipe. Drugacije to izgleda i lakse je jednom napadacu kada ima Zebu koji ce mu proturiti loptu ili nekog ispodprosjecnog veznjaka od kojeg cekas tu loptu. Uvijek je lakse igrati u boljim ekipama, ako imas potreban kvalitet postoji sansa da dobijes mnogo bolje i upotrebljivije lopte, koje bi iskoristio. Zapravo zavisi od tog malca. Sve zavisi od njega. A klub nije izgubio nista zaista.
Mali Hasanovic je izuzetno perspektivan mladi igrac. Uz pravilan razvoj mogao bi da dodje na nivo Bajica ili Are ili cak jos i vise jednog dana. Kada se tako jedan vrijedan eksponat ugleda, na njemu treba maksimalno raditi, i cekati pravi momenat da mu se da sansa. U ovom trenutku je stvarno jos uvijek djecak i on ce imati kada da dobije svoju sansu. Kroz dvije godine, kako ti kazes, mozda prodje kroz klub jos pet napadaca, mozda za dvije godine budemo imali iste opcije u napadu. Prilicno je to dug period da bi razmisljali u ovom trenutku da li je bilo kojem kadetu ili junioru mjesto ugrozeno sada.
Treba pogledati malo siru sliku uvijek, ali bas uvijek. Kao sto su razni mladici dolazili u Zelju da pokusaju izgraditi ime, mnogo ih nije uspjelo, ali neki su u tome uspjeli. Mirsad Beslija je dosao kao jako mlad u klub i bilo je mnogo problema sa njim, znao je ne doci na trening, dugo je cekao da zaigra. I kada je stvarno pokusao da postane igrac, on je eksplodirao. Postao reprezentativac, i zavrsio karijeru kod nas kao kapiten. Ko je znao za Mirsada Besliju kada je dosao, igrao je negdje i dosao, mlad ,anoniman. U pokusaju.
Pa je bio Haris Beslija, pa je bio Srdjan Stanic, pa je bio Visca, Pa je bio Aleksandar Nikolic, Pa je bio Samir Bekric, pa je bio Semir Kerla, pa je bio Nuspahic iz Jedinstva...mnogo takvih je bilo. Mnogi nisu uspjeli, ali nije bilo stete, ovi koji su uspjeli, klub je imao koristi, u Besliji, Bekricu, Visci...niko nije znao ko su oni kada su dosli....tako i ovaj malac. Dosao je na neko vrijeme da proba da izgradi neki status za sebe. Za mene je ovo dobra politika. Jedino ne bih volio da bude jednostrana politika, jer nam treba i dobrih igraca. Ali mladi igraci su ti sa kojima treba eksperimentisati i probavati ih, osim omladinske skole u koju imas kao klub stalni uvid u potencijal, ja mislim da treba pronalaziti iz manjih klubova uvijek ponekog, pa neka proba. Dobio si decko sansu, bujrum, rasturi , ili se vrati u Travnik. To su opcije za tog momka, on je toga svjestan i on ce dati sve od sebe da se ne vrati u Travnik. Da li ce to uspjeti, vidjecemo. A klubu nije puno iz dzepa, sasvim sigurno.

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

Koliko vrijedi na transfermarkt? Ako je ispod 300 hiljada otjerajte ga!
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri jun 07, 2017 5:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Kospicar
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:27 pm

heisenberg je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:08 pm
Sinisa Stevanovic bi trebao uskoro potpisati novi ugovor

2 godine?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

dell21
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:28 pm

Umjesto da poželimo dobrodošlicu igraču i pokažemo kulturu mi odma pljujemo a ni ne znamo kakav će biti. A ti što pljuju do jučer su pisali kako treba tražiti igrače po našim livadama i klubovima ne dovoditi polovnjake. Mrsko mi tražiti te postove ali naći će se oni.
Igrač doso potpisom naše je da pružimo mu podršku nek' mu bude motivacija za veći rad i trud.

ChWilla
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Miješaju se malo kruške i jabuke. Ne smeta meni lično što je momak iz druge lige, ali ako je već iz druge lige došao onda bi valjda trebao harati tom ligom, ako se dovodi u Želju, jer znamo svi kakav je (ne)kvalitet iste. Još se izgleda treba izvinjavati zato što mi nekakav Zajmović ne uljeva povjerenje.
Bas me zanima koliko bi Lendric golova dao da igra u Travniku federalku.
Prije ces ga dati ŠAKIRI nego u federalki. Tamo je cilj polomiti i neprimiti.Yebo davanje.
lendrić je slučaj za sebe, on je mimo ove tabele koja je postavljena potpisao još za jedan tim za koji nije odigrao nijednu utakmicu, i za još jedan za koje je odigrao tri, bez golova. neki mali detalj da je drukčije krenuo - moglo je biti isto i kod nas.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri jun 07, 2017 5:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

gavran
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Ma suti dok je vakat, jos ces biti deklarisan kao neprijatelj kluba. Samo klimaj glavom i vici "yes".

Zelim mu svu srecu ovog svijeta u Zelji, dabogda bio najbolji napadac kojeg je klub doveo u zadnjih dvadeset godina.
Yes,yes
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

voltron30
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:29 pm

Model1964 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Prije ces ga dati ŠAKIRI nego u federalki. Tamo je cilj polomiti i neprimiti.Yebo davanje.
Navijač Travnika:
Ma nece on vama nikad zaigrati prvu.. Kod nas je bio prosjecan igrac a uz to i sklon povredama..
Ako je doveden kao treća opcija, nemam pojma šta može pokazati. Stevo je bio druga, pa je skupio skromnu minutažu.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:31 pm

bokačo, nisi u pravu za bešliju, on je došao kao jedan od najboljih igrača tada dobre visočke bosne, jedan od boljih u ligi i mladi reprezentativac.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:32 pm

A je li taj navijac Travnika relevantan da kaze da on nece zaigrati kod nas? Da nesto zna o fudbalu, ne bi navijao za Travnik :)

Dolina
Kontakt:

prvi se mačići u vodu bacaju :D , ovo je samo jedan povratak, nije dolazak, dolazaka tek treba da bude :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:33 pm

Zbog ovakvih stvari ne treba raju furati sa bumovima,janjadima,jajima itd itd,valjda se naloze pa ocekuju ronalda zajedno sa modricem pa ono bum razocarenje.

SanMan
Kontakt:

Kad dovedeš deset ovakvih ko Zajmović ( do 23 god) sigurno ćeš potrefiti jednog pravo dobrog i dva/tri da mogu igrati.
Kad dovedeš Lazića, Husića, Pozdera, Đermanovića, Bevapa, Šećerovića, Livaju, Sesara... sranje ti je zagarantovano na terenu, u svlačionici a i na tribini
+ ovi donji te 5 puta više koštaju

Model1964

sri jun 07, 2017 5:34 pm

voltron30 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:29 pm
Model1964 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
Navijač Travnika:
Ma nece on vama nikad zaigrati prvu.. Kod nas je bio prosjecan igrac a uz to i sklon povredama..
Ako je doveden kao treća opcija, nemam pojma šta može pokazati. Stevo je bio druga, pa je skupio skromnu minutažu.
Zbog toga bi morali sada pricati o SD i SŠ a ne o pridoslici. Bez veze prica, samo da se kritikuje.
I yebo mislnenja navijaca o procjeni igraca :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

dell21
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:35 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Zbog ovakvih stvari ne treba raju furati sa bumovima,janjadima,jajima itd itd,valjda se naloze pa ocekuju ronalda zajedno sa modricem pa ono bum razocarenje.
Hehehe :palacgore:
Ali već smo prevazisli mahalu ni jedna visjest nije izcurila iz kluba za sad i to je ogroman pomak.

voltron30
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
A je li taj navijac Travnika relevantan da kaze da on nece zaigrati kod nas? Da nesto zna o fudbalu, ne bi navijao za Travnik :)
Pa čovjek nas očito smatra mnogo kvalitetnijom ekipom od Travnika, pa po svojoj slobodnoj procjeni i onog što je gledao, konta da on nije za Želju.

Leon_Professional
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:24 pm
AsharaK je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:05 pm
Mozda nesto znaci, ali Krupa je isto htjela ga dovest? Vidim furate se na njihove transfere i njih spominjete kako se treba radit. Sta ne valja? Odakle su dosli Vukotic, Besirevic, Memisevic?
Ti momci su dovedeni kad su imali redom : 20, 20, 19 godina.

Neka, vrijeme je pred nama. Sretno mu bilo. Samo mi nije jasno kako ce se on pokazati kao 3. opcija ako vec bude treba kako se prica.
Treba opcija treba da bude junior koji je izdominirao ligu.
Mujaga kao junior u vise navrata je odbio potpisati ugovor. Zato je vracen iz seniorskog fudbala u juniore.
Subo koji je dao 1 gol manje od Mujage. Na njega sam mislio.
Znam da Mujaga nije potpisao ugovor.

Grbavica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:36 pm

Dosta raje je ovdje samo po sebi kontradiktorno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava