realno, oni su i krivi,trebali su se roditi ranije
Ma niko im ne sjeda za vrat. Treba vremena svima njima da isplivaju, da ixadje najbolje od njih. Pa Mekic nije mogao ni ostati medju 25 igraca a sad kad ima 25 vidim oda moze igrati i u mnogo boljem Zelji. Baja prve godine nije prizao nista konkretno zbog pozicjije koja mi nije odgovarala. Svi ovi mladi mogu biti dobri ili najbokji igraci minimalno u nasoj ligi samo je pitanje vremena kad ce to postati. A to da imaju neki pritisak moze im samo valjati. Kad je neko postao igrac iz Olimpika i sl. ekipa Vrlo vrlo rijetko
Uuhh kad se sjetim u nedjelju protiv Radnika kad na samom kraju utakmice vraća onu loptu Benderu i onaj zamalo da presječe... Nikad rahat s njim
Apsolutno, lik igra skoro na onom nivou iz 2015. kad je postao kapiten. Poneka greska tu i tamo se desi apsolutno svakom igracu na svijetu - realno, on je ove sezone izuzetan. I ja zelim da Drina sto prije stasa ali Acu u ovoj formi i s iskustvom koje ima je nemoguce izostaviti iz tima.
Nazalost za mnoge imam takav osjecaj, pogotovo u zadnjih godinu dana...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto nov 23, 2021 5:53 pmMeni je i dalje nepojmljivo da nije živ. Imam osjećaj da je otišao negdje daleko, prati preko interneta Želju i da se ne planira uskoro vraćati.