Znam za taj intervju- citao. Ovo oko smjena trenera sto sam napisao je tacno. Vidi kada su treneri dovodjeni i smjenjivani i vidi kada je Gredic podnio ostavku i sve ce ti biti jasno. Ne treba naknadna pamet Gredica, a ja sam ga branio jer je pokrenuo neke pozitivne procese u Klubu. Amar je za trenera postavio Memica, kada je otjerao Adzema, ali tada Amar odlazi u Katar a Greda postavlja Odu. Ostalo sam napisao u prethodnom postu.sergejevic je napisao/la:@zubanovic, ja prvi nisam i na onom forumu sam pisao protiv Gredica zbog te smjene Odovica, mnogo raje je postavljalo slike kako odlazi uz opasku da cemo se sjecati te slike u narednim mjesecima. Ja se, iskreno, ne sjecam da mu se psovalo, mozda poneka psovka da je bila od likova koji psuju uvijek i uvijek ce psovati. Za Capljica se slazem da je dozivio teske uvrede, ali se to nadovezuje na prethodnu pricu i koliko je raja bila protiv smjene Odovica.
@avlami ima negdje intervju Gredica gdje kaze da je obecao Odovicu kada je trebao napustiti Celik da ce biti trener Zelje sve dok je on predsjednik. Greda je i smijenio trenera da bi postavio Odovica i totalno se oslobodio nekih pritisaka koji su pokusavali ostati u klubu iz daljine. Pokusacu naci taj intervju i postaviti.
@ChWilla halali onda ako mislis na neku drugu ekipu. Ja sam mislio na onu koja je igrala Evropu, pa izgubila od Borca i Radnika medju tim utakmicama.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk