Tacno je ovo za njih. Počeli su od nule. Čak su i žene sve radile, a oni koji nisu mogli fizički napor da izdrže su pripremali hranu i donosili navijačima/radnicima...terabajt je napisao/la:Podavno sam čitao da je union berlin naopravio stadion odnosno renovirao uz pomoć navijača koi su danonoćno radili i ulagali vlastiti novac, nešto kao što i mi radimo. Da smo u boljoj finansijskoj situaciji vjerujem da bi ga sami mi navijači napravili.
http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/" onclick="window.open(this.href);return false;delinjo je napisao/la:zna li neko dokle je Tiago sa oporavkom ??
Malo je to teško jer nam je protiv Širokog bila najveća posjeta i tada smo zaradili 56 000 KM što znači da moramo 6 puta ponoviti Široki da dođemo do tvoje računiceterabajt je napisao/la:4 domaće prvenstvene kad bi po utakmici zaradili 50 000 km za ulaznice to je 200 000, + ove dosadašnje uplate i naredne uplate + kad bi došli do cifre 5 milja članski + sredstva iz bužeta kluba koja su pripremljena za radovemogli bi pokriti finansiranje istoka i tako je to planirano. Još u kupu bi mogli imati 2 utakmice finale i polufinale i to bi dodatno mogli 100 000 km imati na ulaznicama.
Ako želimo cijeli istok u što kraćem periodu na nama je da napunimo grbavicu u ovom periodu do kraja prvenstva.
Dobra ideja, ali bez Guše, Bukija, Džele i sličnih ljigavaca. Njima rampu kod Makijata treba opalitiVelahalve je napisao/la:Jako dobra idejajovanmaksimovic je napisao/la:dobra ideja, garantujem da bi doslo preko 15.000 gledalaca da to pogleda, jos pogotovo ako uzmemo trofej ili kupa ili prvenstva... svakako nemamo puno utakmica ovog proljeca vise na grbavici, maksimalno 6 jos...Plava Porodica je napisao/la:Evo jedna ideja.Da se krajem maja odigra revijalna utakmica povodom skupljanja novca za novu Grbavicu.Da to bude jasno naglašeno.A utakmica da se igra između prvog tima i veterana Želje.Npr za veterane da igraju Bešlija,Gušo,Sablja,Biščević,Zuban..a da početni udarac izvede Ivica Osim.Plus da taj evebt poprate razna iznenađenja za navijače...tipa djeca da igraju na male golove između 1. I 2. Poluvremena,dijeljenje nekih poklona za desetak članova,ali pod uslovom da moraju biti na stadionu.Mislim da bi nešto ovako pod nekim sloganom i dobrim marketingom "dođite na utakmicu,sagradite Grbavicu'',privuklo masu raje.Treba što više ovakvih druženja,što zbog dobrobiti klubu,što zbog druženja navijača.Ko je za neka potvrdi,ko nije neka preskoči
Istozeljeznicar1 je napisao/la:Moze li se utakmica ikako pomjeriti do 5 ima nas koji radimo i subotom.
Ovo treba sa reprezentacijom odraditi sjo vec hoce igrat na buducoj Grbavici, neka i oni ucestvuju u izgradnji iste.Plava Porodica je napisao/la:Evo jedna ideja.Da se krajem maja odigra revijalna utakmica povodom skupljanja novca za novu Grbavicu.Da to bude jasno naglašeno.A utakmica da se igra između prvog tima i veterana Želje.Npr za veterane da igraju Bešlija,Gušo,Sablja,Biščević,Zuban..a da početni udarac izvede Ivica Osim.Plus da taj evebt poprate razna iznenađenja za navijače...tipa djeca da igraju na male golove između 1. I 2. Poluvremena,dijeljenje nekih poklona za desetak članova,ali pod uslovom da moraju biti na stadionu.Mislim da bi nešto ovako pod nekim sloganom i dobrim marketingom "dođite na utakmicu,sagradite Grbavicu'',privuklo masu raje.Treba što više ovakvih druženja,što zbog dobrobiti klubu,što zbog druženja navijača.Ko je za neka potvrdi,ko nije neka preskoči
Edit:Ovo bi se još moglo iskoristiti u svrhu davanja novca,kao što je ova akcija u toku.Po 2 mjesta na svakoj tribini sa kutijama,i svako bi ubacio onoliko koliko ima.Neko manje,neko više,a skupilo bi se jako jako puno.Plus karte.Takođe poostaviti na Jugu,na platou ispred sjevera i na platou iza zapadne tribine postaviti kutke sa jednom lijepom djelatnicom za učlanjenje.Bilo bi taj dan sigurno 300-400 novih članova.Vjerovatno bi i event bio medijski popraćen,možda prijenosom na hayatu ili facetv,pa se i tu koja marka može ubrati.Taj dan se sigurno oko 80000+KM može namaći.
Sto se mene tice nek se nevracaju u Sarajevo,a nevjerujem da bi cigle kupili,jedino ako nebi bila neka donacija od UEFA preko njihchile je napisao/la:Ovo treba sa reprezentacijom odraditi sjo vec hoce igrat na buducoj Grbavici, neka i oni ucestvuju u izgradnji iste.Plava Porodica je napisao/la:Evo jedna ideja.Da se krajem maja odigra revijalna utakmica povodom skupljanja novca za novu Grbavicu.Da to bude jasno naglašeno.A utakmica da se igra između prvog tima i veterana Želje.Npr za veterane da igraju Bešlija,Gušo,Sablja,Biščević,Zuban..a da početni udarac izvede Ivica Osim.Plus da taj evebt poprate razna iznenađenja za navijače...tipa djeca da igraju na male golove između 1. I 2. Poluvremena,dijeljenje nekih poklona za desetak članova,ali pod uslovom da moraju biti na stadionu.Mislim da bi nešto ovako pod nekim sloganom i dobrim marketingom "dođite na utakmicu,sagradite Grbavicu'',privuklo masu raje.Treba što više ovakvih druženja,što zbog dobrobiti klubu,što zbog druženja navijača.Ko je za neka potvrdi,ko nije neka preskoči
Edit:Ovo bi se još moglo iskoristiti u svrhu davanja novca,kao što je ova akcija u toku.Po 2 mjesta na svakoj tribini sa kutijama,i svako bi ubacio onoliko koliko ima.Neko manje,neko više,a skupilo bi se jako jako puno.Plus karte.Takođe poostaviti na Jugu,na platou ispred sjevera i na platou iza zapadne tribine postaviti kutke sa jednom lijepom djelatnicom za učlanjenje.Bilo bi taj dan sigurno 300-400 novih članova.Vjerovatno bi i event bio medijski popraćen,možda prijenosom na hayatu ili facetv,pa se i tu koja marka može ubrati.Taj dan se sigurno oko 80000+KM može namaći.
Inace nek se handre u svom gnijezdu i smogu.
Sent from my Plavo Sokocalo
nemoj zivota ti eto kada je otisao ja se preporodioLeon_Professional je napisao/la:Mogli smo Svraku dovesti na ljeto. Istice mu ugovor, samo sto je sad u nemilosti trenera, nikako ne igra.
smatrao asm te za ozbiljnog forumasa,kakav crni Svraka ...sto dalje to boljeLeon_Professional je napisao/la:Mogli smo Svraku dovesti na ljeto. Istice mu ugovor, samo sto je sad u nemilosti trenera, nikako ne igra.