Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 9:30 pm

zeljeznicar1 je napisao/la:Ovo su im posljednji trzaji, brzo im je kraj.
Nebih rekao da je tako. Velika je lova u igri i ovo su samo prvi jurišnici, muhe jednodnevnice ili žrtvovani igrači. Spremaju se i veči i gori napadi. Nije u pitanju samo nekoliko kvadrata, u pitanju je najatraktivnije zemljište u drzav,i vrijedno u konačnici stotine miliona. Cilj je minirati upravu, postaviti poslušnike i dočepati se pomočnih terena, platoa iza istoka i ostaviti nas da na stadion ulazimo kroz dimnjak.
Poznata priča od prije 25 godina.
Nikad do sada nije nam bilo toliko potrebno jedinstvo i složnost. Nikad do sada nije prijetila veča opasnost za klub a predeverali smo svašta.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Izlija sakama ubio experta :palacgore:

Fuad Kasumovic zvani Expert

"Član stranke SDA od 1990. godine.

Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo je Kasumovića teretilo za nesavjestan rad, jer je kao direktor Carinske uprave FBiH potpisao nalog za transfer 69.000 KM carinarnici u Tuzli na ime materijalnih troškova i zakupa prostorija. Novac je iskorišten za kupovinu stana jednog službenika Uprave.

Centralna izborna komisija je 2008. godine Tužilaštvu BiH dostavila izvještaj protiv Kasumovića zbog sumnje da u imovinskom kartonu iz 2007. godine nije prijavio cjelokupnu imovinu.

Finansijska policija FBiH je 2003. godine podnijela izvještaj Tužilaštvu SBK-a u kojem je Kasumović osumnjičen da je sebi i drugim funkcionerima Carinske uprave FBiH isplatio novčanu naknadu za nepostojeći odvojeni život."
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u uto maj 31, 2016 9:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SarajlijaTM
Kontakt:

NotUrna laž - by violina

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Koji nepismeni levat jbt
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

irfo

uto maj 31, 2016 9:31 pm

Ajzea je napisao/la:Nerminka, svrsim ti u usta !

Samo jos jednom da poselamim onoga sto me napade, kada sam im pozelio gasenje. Dabogda se ugasili, i zatro vam se svaki trag. Ostali bez posla i hljeba svi redom koji su ucestvovali u ovome.. Amin.
ne treba nesto zeliti citavom kolektivu zbog par idiotskih pojedinaca :ne:

flux
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:33 pm

Ajzea je napisao/la:Nerminka, svrsim ti u usta !

Samo jos jednom da poselamim onoga sto me napade, kada sam im pozelio gasenje. Dabogda se ugasili, i zatro vam se svaki trag. Ostali bez posla i hljeba svi redom koji su ucestvovali u ovome.. Amin.
Tako je, ONI KOJI SU UCESTVOVALI, a ne neko ko svoj posao radi casno i posteno. Mene valjda selamis jer sam ja branio FTV, a ne politicki magazin Mreza, na koji se popisam isto kao i ti :) zivio!

rios
Kontakt:

Procitah ovo sto je @model napisao o novom treneru i onom sto on trazi..
Prvo hvala ti sto si se raspitao i saznanja podijelio i sa nama :palacgore:
U principu jedino mi atipicno zvuci ovo da stoper prenosi lopte,ostalo ocekivano i pohvalno u svakom slucaju.Formacijska disciplina,dobra fizicka pripremljenost,bez peglanja lopte i viska poteza,deAfnzivni zadatci za ofanzivne igrace - sve ono sto moderan fudbal i razlikuje od onog nekadasnjeg romanticarskog.Kad pogledam nazad u proteklu sezonu bice tu posla za njega poprilicno jer smo imali propusta gotovo u svakom ovom segmetu.
Jos malo da se dotaknem ovog da stoper iznosi loptu..Nisam ja neki pristalica toga nikad bio,previse rizicno je to imati u igri,zahtjeva trkacki i tehnicki jake stopere a takvih u PL je malo.Uz to,kad su 3 veznjaka u formaciji ne vidim ni potrebu da stoperi iznose lopte izuzev kad je neka kontra u pitanju,ali dobro,da ne pamtujem previse..
Obzirom da ne dovodi svog kondicijonog trenera a voli dobro pripremljene ekipe ( a ko ne voli ) nadam se da ce onda biti involviran u izbor trenera koji ce taj segmenet raditi u buducnosti u klubu.
Inace,htio sam jos da se dotaknem jedne stvari,a to je da sam primjetio da cesto i previse lako cini mi se otpisujemo iz prvog sastava Bekrica i Zahirovica, a isto tako vrlo lahko stavljamo neka nova i eventualno nova imena u prvi plan.Polahko,ja jos uvijek vjerujem da Zaha i Bekrija mogu ponuditi puno toga u ovoj ligi.Krupna su to imena da bi ih otpisali samo nakon jedne tanke polusezone.Za 90 % klubova u PL bi oni i ovakvim formama bili znacajna pojacanja,pa sto da ih mi otpisujemo unaprijed,posebno kad se pogleda kakve su oni partije znali da pruzaju na visokom fudbalskom nivou,posebno Zahirovic.
Podizanje forme kod njih dvojice prvenstveno ce biti takodjer jedan od vaznijih ciljeva novog trenera,ili bi bar trebao biti,jer oni bi se mogli fino uklopiti u njegovu filozofiju.Ne zaboravimo da je Bekric ranijih sezona bio jedan od najspremnijih veznjaka PL koji je sa lahkocom igrao box to box fudbal,o Zahirovicu da i ne govorim..Svakako,za to je potrebna i njihova predanost i spremnost,bez toga bi sve bilo uzalud,ali racunam na njihov profesionalizam i odgovornost.
Zadnja izmjena: rios, dana/u uto maj 31, 2016 11:14 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Grbavica
Kontakt:

irfo je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:a usput dobismo i jednu lijepu info. To je da nasi ganjaju neko zemljiste bivse kasarne gdje bi se gradio kamp valjda ?
Ima li neko da potvrdi ovo ?

naravno, ovi, ma ne znam kako da ih nazovem, to okarakterisase kao losu vijest :lol: "ko zeli otjerati Želju s Grbavice !? " :lol:
i mene je to obradovalo, nadam se da nisu i to slagali :karanje:
već neko vrijeme se to planira i obilazilo se par lokacija.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nookey
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:34 pm

Samo da ponovim:
Cim idu na propalitet od televizije nemaju nista konkretno!
Znaci da imaju ikakav dokaz za bilo koju tvrdnju isli bi na sud a ne na tv!
Sada su nasi na potezu jer ovo ne smije proci nekaznjeno!
Lagano tuzba i prema ftv i prema sd pa koja marka legne dobro je!

iggy2377

uto maj 31, 2016 9:35 pm

Ima li snimka ove emisije

ellaxaz
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:35 pm

Okolele je napisao/la:A sad adio a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad..Sto si osvajao trofeje osvajao si haha :rofl:

Kako je tvrdnje vaše novinarke o navodnim “lihvarskim ugovorima” svojom izjavom “potkrijepio” i “ključni svjedok”, gospodin Ahmed Muftić poznatiji kao Violina, u cilju razotkrivanja svih činjenica ističemo da će naš Klub u skorijoj budućnosti javnost, ali i nadležne organe argumentovano i dokumentovano obavijestiti o aktivnostima gospodina Muftića u vrijeme kada je isti, na našu veliku žalost, bio angažovan od strane Kluba!
Neka ne zaborave navesti i to kakav je zahtjev ovaj "sedamnaestostruki" nedavno poslao kompaniji telemach u ime FK Zeljeznicar, poslije cega je na zvanicnoj izaslo javno ogradjivanje od djelovanja ovog bivseg uposlenika...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:36 pm

Grbavica je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:a usput dobismo i jednu lijepu info. To je da nasi ganjaju neko zemljiste bivse kasarne gdje bi se gradio kamp valjda ?
Ima li neko da potvrdi ovo ?

naravno, ovi, ma ne znam kako da ih nazovem, to okarakterisase kao losu vijest :lol: "ko zeli otjerati Želju s Grbavice !? " :lol:
i mene je to obradovalo, nadam se da nisu i to slagali :karanje:
već neko vrijeme se to planira i obilazilo se par lokacija.
Oj, pa mi cemo i trening kamp dobiti, ovo nema smisla, uprava napolje :ganja: :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Ovo su im posljednji trzaji, brzo im je kraj.
Nebih rekao da je tako. Velika je lova u igri i ovo su samo prvi jurišnici, muhe jednodnevnice ili žrtvovani igrači. Spremaju se i veči i gori napadi. Nije u pitanju samo nekoliko kvadrata, u pitanju je najatraktivnije zemljište u drzav,i vrijedno u konačnici stotine miliona. Cilj je minirati upravu, postaviti poslušnike i dočepati se pomočnih terena, platoa iza istoka i ostaviti nas da na stadion ulazimo kroz dimnjak.
Poznata priča od prije 25 godina.
Nikad do sada nije nam bilo toliko potrebno jedinstvo i složnost. Nikad do sada nije prijetila veča opasnost za klub a predeverali smo svašta.
tačno tako. oni su one kažnjeničke trupe što idu u minsko polje...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:Izlija sakama ubio experta :palacgore:

Fuad Kasumovic zvani Expert

"Član stranke SDA od 1990. godine.

Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo je Kasumovića teretilo za nesavjestan rad, jer je kao direktor Carinske uprave FBiH potpisao nalog za transfer 69.000 KM carinarnici u Tuzli na ime materijalnih troškova i zakupa prostorija. Novac je iskorišten za kupovinu stana jednog službenika Uprave.

Centralna izborna komisija je 2008. godine Tužilaštvu BiH dostavila izvještaj protiv Kasumovića zbog sumnje da u imovinskom kartonu iz 2007. godine nije prijavio cjelokupnu imovinu.

Finansijska policija FBiH je 2003. godine podnijela izvještaj Tužilaštvu SBK-a u kojem je Kasumović osumnjičen da je sebi i drugim funkcionerima Carinske uprave FBiH isplatio novčanu naknadu za nepostojeći odvojeni život."
Samo da citiram da ne ostane nezamjeceno. Experte, sta si ovo radio, jadna ti majka.

ž'21
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:37 pm

http://www.federalna.ba/bhs/podkategorija/76736/mreza" target="_blank

TUJ će biti snimak ako ga smiju uploadovati :D

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:38 pm

ovo što radi uprava je naturna laž, oće neboder.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boccaccio
Kontakt:

Nema sta,rekao sam i prošli put da su sami sebi zapucali i definitivni autogol i to u devedesetku.

Uprava još to u sljedećem napadu,oduzme loptu,pa preko dobrog centarsuta doceka na volej i zabije u još jednu devedesetku za rutinsku pobjedu . Čini mi se ako protivnici nastave, da će se uprava naljutiti pa im u stilu vrhunskih ekipa iz lige petice, počne nemilosrdno trpati golove i da će ih napuniti do vrha. Malo glavom,malo kroz noge ,a onda će im ga suknuti petom ,pa za kraj makazicama za opsti delirij na prepunoj novoj grbavici. Jer tako to rade velike ekipe,kada ih protivnik naljuti.

Jaozinho22

@Model svaka čast za ovu analizu i informacije... ŠTO se tiče stopera koji prenosi loptu nek Uprava dovede Lucia :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

terabajt
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:39 pm

Koldžo lopove lahko ćemo mi sa vijolinom iza ovoga stoji Kolžo ne može seoski kabadahija violina ovo ni smisliti niti ima dovoljno moći i para da plati ove naručene emisije.
ZNA SE KO STOJI IZA OVOGA.

Model1964

uto maj 31, 2016 9:40 pm

Jaozinho22 je napisao/la:@Model svaka čast za ovu analizu i informacije... ŠTO se tiče stopera koji prenosi loptu nek Uprava dovede Lucia
:ganja:
:lol: to mu je omiljeni igrač, tako kažu
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:41 pm

naravno da oni ne stoje zaista iza ovoga. ali svejedno diskredituju u očima ljudi ono što hoće da urade...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava