To što si sklonio avatar ne znači da si drugi čovjek

Ne znam drugi postaviti
Plavanacija je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 6:55 pmTi hoces da nas pola zavrsi u hitnoj???heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 6:52 pmU ponedjeljak objavljujemo ime generalnog sponzora, predstavljamo 2 pojacanja, novu garnituru dresova i potpisujemo novi ugovor sa Mirom ..![]()
Nista se ne kuha,jagnje se pece
tvoje je pobjeglo sa ražnja, traži drugo
Dobro nam se vratioFKZ1921 je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 3:30 pmNe mozes reci da je drugo mjesto neuspjeh,u kakvoj god premier ligi se takmicio. A posebno ne mozes reci da je to krah ili katastrofa.
Dakle,drugo mjesto,po meni,nije problem. Problem je puno veci i lezi u cinjenici da si ga preskupo platio. Platio si ga preskupo gledajuci dva aspekta. Prvi je direktni i ogleda se u kolicini potrosenog novca(ako gledamo placene poreze,ne mislim da su bruto plate u protekloj sezoni bile manje od 1,8 mil,pripreme kao malo kad do sad,...ostalo.).
Drudi aspekt je tim koji sada imas. A imas tim koji je bezvrijedan,ili bolje reci obezvrijedjen. Koliko vrijedi cijeli nas tim? Ne na TM,vec realno.Evo hocemo sve igrace prodati,koliko para za njih mozemo uzeti? Ja mislim ne vise od jedam milion km. Veca 500 hiljada km,Lendric 350-400 hiljada km,svi ostali dabogda na bi izglavili 200 hiljada km.
Ovo je posljedica necega o cemu sam pisao u ovo doba prosle godine. I kad sad gledam to o cemu sam pisao,kao da sam pisao jucer. Ni dodati ni oduzeti ni rijeci. Nazalost.
Nazalost,jer ne moze niko reci:lako je poslije bitke biti general. Vidjelo se iz aviona da ne znamo sta radimo sa strukom,odnosno,vidjelo se da ne radimo kako treba.
Tad sam bio jedini koji je o tome pisao. Kakve su reakcije bile znate. Ali **** to. Zalostan sam i razocaran sto se izgubilo vrijeme,potrosilo mnogo para,devalvirao klub u smislu sportskog rejtinga,evropskog koeficijenta,ugleda...
E drugo kad nataknem,nece nigdje
fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 6:13 pmVeca gigant, nije bio nesto u skoku, al je zato bio spor.
Ndare je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 7:14 pmDo skora je bilo daj retro ili na pruge dresove dojadili ovi plavi. Sad nijanse problem i nije ovakva pruga nego onakva. Zahebana smo mi masa al pravo i da nam daju adidas full ugovor ovdje bi bilo to je otrcano nike je sad in itd, itd... I za Čenana sam se načitao ovih dana i kad pročitah sve Safet Sušić je bio Željovac koliki je Čenan pitar. A meni je ostao u sječanju baš lijepom kad je došao kod nas i govorili su da ima raspiratornih problema j. nešto sa dišnim putevima kao astma lik je igrao kao navijen ili kako voli se reći ginuo za dres. Lije po ga je bilo vidjeti onako krakatog kako je je znao nanizati po tri četiri pitara kad ih po kijametu mlatnušmo mislim 4 : 0. Lijepo je bilo ga vidjeti kad prvu našu zvaničnu poslijeratnu europsku tekmu protiv Killmanroka nakon što je jedno dva tri škota prošao na njemu faul napraviše a Vazda pogodi za erupciju oduševljenja iz tog faula iz slobodnjaka. Al mi smo takvi jbg Mirzi Mešiću nantovoj akviziciji hebavali su majku pitarsku kad je het trik protiv Leotara na Grbavici dao. A eto ovi što su na usisivaču po kojekakvim Hookah barovima i što BMW-ovima na trening dolaze i ako su 20 metara od Grbavice su neprevaziđeni idoli nekima, dok su Joldić i Buki i Sablja trčeći znali doći na trening već poluspremni al valjda su takva vremena ko će ga znati. Nadam se da ćemo ipak zavoljeti ove "pidžame", nadam se da će doći neko ko će biti školovan za kondicionog trenera, nadam se da će naći se na tržnici nekakvi ruralni momci poput Višće kojima je Željo i sport ispred selfija i gajtana, koji u sebi kažu "Jooooj ovdje je Švabo igrao, ovdje je selektor repke kapiten bio, ovdje je polufinale kupa UEFA ovaj klub igrao, ovdje se jedna od najlegendarnijih grupa navijača u bivšoj Jugi i šire formirala prije nego što sam se ja rodio".....valjda starim al nekako ja to tako gledam, ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Pali smo nisko.I hebo to što ovdje raja naprdjuje nego što na stadionu na jednoj strani igrac srednji prst navijacima i najgore psovke a na drugoj navijaci skidaju igrace.Volio bih vidjeti kako bi danas na sve ovo reagovali Skija,Rutko Saracevic,Cipe...Ndare je napisao/la: ↑pet jun 02, 2017 7:14 pmDo skora je bilo daj retro ili na pruge dresove dojadili ovi plavi. Sad nijanse problem i nije ovakva pruga nego onakva. Zahebana smo mi masa al pravo i da nam daju adidas full ugovor ovdje bi bilo to je otrcano nike je sad in itd, itd... I za Čenana sam se načitao ovih dana i kad pročitah sve Safet Sušić je bio Željovac koliki je Čenan pitar. A meni je ostao u sječanju baš lijepom kad je došao kod nas i govorili su da ima raspiratornih problema j. nešto sa dišnim putevima kao astma lik je igrao kao navijen ili kako voli se reći ginuo za dres. Lije po ga je bilo vidjeti onako krakatog kako je je znao nanizati po tri četiri pitara kad ih po kijametu mlatnušmo mislim 4 : 0. Lijepo je bilo ga vidjeti kad prvu našu zvaničnu poslijeratnu europsku tekmu protiv Killmanroka nakon što je jedno dva tri škota prošao na njemu faul napraviše a Vazda pogodi za erupciju oduševljenja iz tog faula iz slobodnjaka. Al mi smo takvi jbg Mirzi Mešiću nantovoj akviziciji hebavali su majku pitarsku kad je het trik protiv Leotara na Grbavici dao. A eto ovi što su na usisivaču po kojekakvim Hookah barovima i što BMW-ovima na trening dolaze i ako su 20 metara od Grbavice su neprevaziđeni idoli nekima, dok su Joldić i Buki i Sablja trčeći znali doći na trening već poluspremni al valjda su takva vremena ko će ga znati. Nadam se da ćemo ipak zavoljeti ove "pidžame", nadam se da će doći neko ko će biti školovan za kondicionog trenera, nadam se da će naći se na tržnici nekakvi ruralni momci poput Višće kojima je Željo i sport ispred selfija i gajtana, koji u sebi kažu "Jooooj ovdje je Švabo igrao, ovdje je selektor repke kapiten bio, ovdje je polufinale kupa UEFA ovaj klub igrao, ovdje se jedna od najlegendarnijih grupa navijača u bivšoj Jugi i šire formirala prije nego što sam se ja rodio".....valjda starim al nekako ja to tako gledam, ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!