Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 02, 2017 12:42 pm

Hoce bit danas kakva radosna vijest na zvanicnoj?

slika

Satrah se...
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

pet jun 02, 2017 12:45 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:22 pm
Hebiga svako ima svoje mišljenje, a meni je Siniša kroz cijelu szonu bio naš najbolji bek i na desnoj i na lijevoj strani. Gledam sve tekme i njegovu primarnu zadaću tj. defanzivu. Stana je ofanzivno daleko bolji, ali zato kasni nazad. Po meni bek mora prvo da odradi primarne zadatke, a kao bonus su zadatci naprijed.

Ja u našoj ligi, izuzimajući Subića, ne vidim igrača koji podjednako dobro obavlja posao u oba pravca. Da u ligi ima takvih igrača sigurno ne bi igrali u njoj nego u nekoj ozbiljnijoj.

@Model, valjda bi ti trebao znati da smo mi sa foruma najveći stručnjaci, te mani se šuplje. Ako ne vjeruješ, pročitaj pta pišemo i sve će ti biti jasno. :D
I jesmo!
Samo malo da je Slavko citao forum, kada vec nema strucnog štaba :ganja: , mnoge stvari bi mu bile jasnije.

Što se tice Siniše.... Kada gOnja svog igraca ok. Primanje predaja lopte u fazi građenja napada 0. Sam napad i pracenje krila pred sobom 0. Centaršut je kod njega centaršit
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

avlami97
Kontakt:

pet jun 02, 2017 12:53 pm

Model1964 je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:45 pm
avlami97 je napisao/la:
pet jun 02, 2017 12:22 pm
Hebiga svako ima svoje mišljenje, a meni je Siniša kroz cijelu szonu bio naš najbolji bek i na desnoj i na lijevoj strani. Gledam sve tekme i njegovu primarnu zadaću tj. defanzivu. Stana je ofanzivno daleko bolji, ali zato kasni nazad. Po meni bek mora prvo da odradi primarne zadatke, a kao bonus su zadatci naprijed.

Ja u našoj ligi, izuzimajući Subića, ne vidim igrača koji podjednako dobro obavlja posao u oba pravca. Da u ligi ima takvih igrača sigurno ne bi igrali u njoj nego u nekoj ozbiljnijoj.

@Model, valjda bi ti trebao znati da smo mi sa foruma najveći stručnjaci, te mani se šuplje. Ako ne vjeruješ, pročitaj pta pišemo i sve će ti biti jasno. :D
I jesmo!
Samo malo da je Slavko citao forum, kada vec nema strucnog štaba :ganja: , mnoge stvari bi mu bile jasnije.

Što se tice Siniše.... Kada gOnja svog igraca ok. Primanje predaja lopte u fazi građenja napada 0. Sam napad i pracenje krila pred sobom 0. Centaršut je kod njega centaršit
Pa u cijeloj ligi imaš samo jednog beka, gdje su te neke osnovne stvari iznad 0, a to je Subić. Svima nešto fali - jedan nema brzinu, drugi ne zna nazad a zna naprijed, treći je sa prijemom lopte na Vi, četvrti ne zna uklizati, petom jedna noga služi samo za hodanje itd. Da ima takvih kojima je ocjena u svim segmentima igre jednog modernog beka barem 3, oni bi barem igrali u Holandiji, Turskoj Portugalu, a ne na ovim našim livadama. Eto i taj Subić, koji je po meni najbolji bek u ligi, ne može da igra u Srbiji.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:01 pm

Moze on da igra u Srbiji, ali ne moze u Partizanu. I Sinisa je igrao u Srbiji. Nije bas tolika razlika izmedju Srbije i nas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:07 pm

storm_raider je napisao/la:
Moze on da igra u Srbiji, ali ne moze u Partizanu. I Sinisa je igrao u Srbiji. Nije bas tolika razlika izmedju Srbije i nas.
Vjeruj mi da sam razmišljao i da to napišem, ali sam odustao. Zašto? Siguran sam da bi Subić izabrao neki klib u Srbiji prije Slobode da je imao odgovarajuću ponudu. Zašto je nije imao? Zaista ne znam, ali Vojvodina, Niš, Čukarički, Pazar...i nisu baš klubovi koji zaostaju za našim, pa i finansijski. Eto, nisam spomenuo Zvezdu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hare79
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:11 pm

Je li Benjamin Čolić toliko grohnuo da ga ne bi uzeli za desnog beka?

storm_raider
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:16 pm

avlami97 je napisao/la:
Vjeruj mi da sam razmišljao i da to napišem, ali sam odustao. Zašto? Siguran sam da bi Subić izabrao neki klib u Srbiji prije Slobode da je imao odgovarajuću ponudu. Zašto je nije imao? Zaista ne znam, ali Vojvodina, Niš, Čukarički, Pazar...i nisu baš klubovi koji zaostaju za našim, pa i finansijski. Eto, nisam spomenuo Zvezdu.
E to, mozda i ne bi izabrao. Ne znamo sve parametre, iako logika nalaze da bi. Opet se vracam na primjer Sinise, nije da nije igrao u Srbiji.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:22 pm

Tacno cemo se raspast ako ne dovedu danas nikog :D
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:24 pm

Ma raspast ce nam se F5 tipke ako nista. :D
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Ajzea
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:28 pm

Hare79 je napisao/la:
pet jun 02, 2017 1:11 pm
Je li Benjamin Čolić toliko grohnuo da ga ne bi uzeli za desnog beka?
Od povratnika niko ne dolazi u obzir. Dosta ih je bilo, nikakve koristi od njih nemamo.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 02, 2017 1:38 pm

avlami97 je napisao/la:
E to, mozda i ne bi izabrao. Ne znamo sve parametre, iako logika nalaze da bi. Opet se vracam na primjer Sinise, nije da nije igrao u Srbiji.
Pa zar nije igrao on i u Partizanu, i trebao ici u Spaniju ali se povrijedio i onda otisao u Novi Pazar?

Model1964

pet jun 02, 2017 1:39 pm

pet jun 02, 2017 1:16 pm
avlami97 je napisao/la:
Srbija se razlikuje od Hrvatske što se odnosa prema igracima iz BiH tice. Hrvati uzimaju sve, vuku svakog Hrvata koji poželi da igra u Hrvatskoj.. U Srbiji forsiraju domace. Uzimaju jedino extra kvalitetu. Svi ostali su * precani* ili Bosanci. Veliki broj BH igraca koji su otišli tamo igrati ovo govori. Između Subica ili nekog domaceg igraca slicnih kvaliteta ce izabrati ovog drugog. Broj *stranaca* iz exYU u *Jelenu* i u PLBIH je kao nebo i zemlja kada uzmeš u obzir sve parametre,
Samo mi budale kupujemo polovnjake koji nisu ni za šta.
Racunica je jasna.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

voltron30
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:41 pm

Dajte Kokota, ima iskustvo igranja evropskih utakmica. :)

droba
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:50 pm

Borise P. dobrodosao!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:55 pm

droba je napisao/la:
Borise P. dobrodosao!!!
Bolje te nasao

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 02, 2017 1:56 pm

On svakako ima mjesta za napredak :D
Željezničar ante portas !

droba
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:05 pm

Minjore je napisao/la:
pet jun 02, 2017 1:55 pm
droba je napisao/la:
Borise P. dobrodosao!!!
Bolje te nasao
:klanjase: :klanjase: :) ;) ;) ;)

mirsad94
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:07 pm

Pa nije on toliko ni star , ja konto on 35 ima , ima tu jos prostora za napredak itekako :D :D

Pompey
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:10 pm

S njim definitivno dobijamo ono sto svi prizeljkujemo. Spoj iskustva u vidu Bogicevica, i mladosti u vidu Pandze.
Imace Pandza dosta toga nauciti od starijeg kolege :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Amidza
Kontakt:

pet jun 02, 2017 2:11 pm

Daj ba...nece valjda Pandza?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava