Spoiler:
I ovaj je napadac,otkud na stoperu boga pitaj,I oni imaju svog papeta
Za ove prijateljske ga nisu zvali. A inace ga zovu koliko sam upratio.Ovo je garant neka greska sa Musom na stoperu, ipak je napadac. Al sta znas, ionako je prijateljska
Siguran sam da je dobio poziv, bila je neka prijeteljska u pitanju, i on i Musa dobili poziv.
Znam da je pisalo po portalima, ali nigdje to zabiljezeno nema, trollao slaven musacikazubo je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 7:59 pmSiguran sam da je dobio poziv, bila je neka prijeteljska u pitanju, i on i Musa dobili poziv.
A ovaj što je bio u emisiji levat žešći, puštaju inserte Realovih golova kaže evo vidimo ko na playstationu što bi se reklo, i vi mi pričate o nekom IT stručnjaku, pa ove informacije svaki prosječni poznavaoc fudbala može bez problema prikupiti.
A Slavko je davno prevazišao moderne metode fudbala, pulsometar ko ne otpakuje odma mu je noga![]()
Kad ce kod kriminalnog legla zvano Svinjski i Listica???Hurmasica je napisao/la: ↑čet jun 01, 2017 8:11 pmPoreska kontrola u FK Željezničar
https://fkzeljeznicar.ba/poreska-kontro ... car/26583/
Cim ga gavran na razanj nabije, eto ovih iz Porezne da se nazderuLARS1921 je napisao/la:znači to je janje gavrane