Joj Slovenaca, ko da pješke lovu noseModel1964 je napisao/la:Neko upučen da mi odgovori
Kako brzo če zatvoriti račun ovi naši iz uprave?
Danas sam uplatio još koji euro. Kaže teta u banci da če biti na računu u BIH tek u srijedu.
Koliko je tvoje?ChWilla je napisao/la:žao mi je, sve uplate koje ne budu realizovane danas biće automatski preusmjerene na račun malonogometnog kluba
Ovo je samo bonusHurmasica je napisao/la:Joj Slovenaca, ko da pješke lovu noseModel1964 je napisao/la:Neko upučen da mi odgovori
Kako brzo če zatvoriti račun ovi naši iz uprave?
Danas sam uplatio još koji euro. Kaže teta u banci da če biti na računu u BIH tek u srijedu., mislim da će leći ta sredstva na račun ali eto neka još neko potvrdi
ChWilla je napisao/la:žao mi je, sve uplate koje ne budu realizovane danas biće automatski preusmjerene na račun malonogometnog kluba
SVEGrbavica je napisao/la:Koliko je tvoje?ChWilla je napisao/la:žao mi je, sve uplate koje ne budu realizovane danas biće automatski preusmjerene na račun malonogometnog kluba
Natorna, napravio sestri brata daBogda!Jaozinho22 je napisao/la:Kako reče viJolina....naturalna laž jel?
ne mogu skontam sta prica, nek posalje SMSž'21 je napisao/la:Natorna, napravio sestri brata daBogda!Jaozinho22 je napisao/la:Kako reče viJolina....naturalna laž jel?