Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 6:32 pm

Pisa Ivan po klubu i ne prestaje.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

BabOsim
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:34 pm

Dabogda siroki izvukao CZ a svinja Partizana

ChWilla
Kontakt:

ma ovo on da nama ne bude žao... :kafa:
gradi željo boli te *****

Pinkii
Kontakt:

Gdje ovo izjavio ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:36 pm

Izvor

sergejevic

pon maj 29, 2017 6:36 pm

Kako sam i mislio tesko da ce se uprava upustiti u jos jednu avanturu s trenerima. Opravdano. Ukoliko bi dosao neko novi, pa ima novi sistem, pa mu ne odgovara neki igrac, pa radi mira u kuci i navijaca eto rijesi se Bogicevica(kao sto je Petrovic Husica), pa dovedi mi ovog, pa ne moze, pa daj drugog i eto nove sezone. Sta god neko mislio jedan trener mora dobiti najmanje dvije godine, 4 prelazna roka da napravi ekipu po svome i da se nametne. Sve ispod toga je premalo za nesto ozbiljnije.
Slavko je dosao u teskom trenutku, imao je i neki zaostatak, uzasna atmosfera u svim porama kluba, previranja i mnogo negativne energije. On je takav trener, starog kova kako neko navede, racuna i skuplja bodove. Skupljao ih je i na nasoj klupi, @Avlami ima statistike koje kazu da ih je najvise skupio. Izbio je na prvo mjesto i onda je usrao gotovo sve sto je napravio. Ipak, drugo mjesto nije los rezultat. Naravno kada se boris za prvo pa zavrsis drugi tesko pada, ali isto tako kada se boris za drugo mjesto i tu zavrsis onda je druga prica. Vjerujem da svi shvataju poentu. Kada smo bili tako blizu da uzmemo titulu, onda je drugo mjesto poprilicno los rezultat, ali isto tako smo bili osmi pa je drugo mjesto odlicno na kraju.
Sto se tice same igre tu imam mnogo zamjerki. Znaju svi kako je i sta je, nije niko budala pa da ne vidi gdje je problem. Nije ni taj Petrovic budala da to ne uvidi.
Jos vece zamjerke za ignorisanje mladih igraca. Siguran sam da je i tu shvatio gdje je problem i da ce promjeniti. Sto ChWilla napisa uslovno DA. Bolja igra, vise sanse mladim igracima su ti uslovi. To nam je smetalo i to mora biti promjenjeno.

Rekao je covjek na kraju utakmice da je ovo vrijeme kada ce otici neki igraci. Obrazlozio je da se neki nisu mogli nositi s pritiskom igranja u Zelji, neki jednostavno nemaju kvalitet. Mi ostajemo bez najboljih igraca i to je najveci problem. Tesko je nadoknaditi Miroslava i Lendriceve golove koje samo on moze zabiti u ligi. Ono sto se mora napraviti jeste dovodjenje dva igraca koji nece biti ni sekunde losiji od Mire i Ivana. Tesko je to pogoditi, ali mora se dati veci novac za takva dva igraca. U svim ostalim kombinacijama mi cemo biti dosta slabiji nego sada. Naravno, moguce je i to. Potrebna nam je brzina, kreacija, pa i muda. Sve to nam je nedostajalo ove sezone, a i prosle. Moraju se dovesti brzi i pokretljivi igraci, momci koji zele da igraju lopte, a ne da gledaju samo da nekog drugog uvale. To se vidjelo recimo jucer kod onog pasa Osmankovica naprijed. Tako izgleda momak koji zeli da pobjedi, koji ne igra alibi igru bez ikakvog rizika. To je i samopouzdanje, pa i fizicka priprema. Igrac koji vjeruje u sebe i koji vjeruje da moze ispraviti evenutalnu gresku ce pokusavati rizicnije pasove, prodore i sve sto ovi nasi ne pokusavaju. Kada rizikujes imas finu sansu da napravis visak pasom ili driblingom, u suprotnom gledas prebacivanje s jedne na drugu stranu do nekog centarsuta. Vjerujem da je i Slavko svjestan toga.

Moje neke zelje bi bile, koliko su realne ne znam: Kjosevski, Marin Galic(jedini koji mi pada na pamet iz nase lige), Osmankovic, Vukotic(ili Kostic), Subic, Dino Besirevic, Redzic(ili Ordagic, Tomic, Zlomislic), Dado Sadikovic, Zakaric, krilo i napadac su dvije pozicije na kojima moramo izmisliti nesto spektakularno sto ce podici nivo igre cijele ekipe.
Ozbiljne uloge moraju imati mladji igraci s klupe uz Zebu ili Bekrica, Blagojevica, Nikolica, Crnova, Stanica...
Ostali su po meni visak.

Amidza
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:37 pm

Ne mogu da vjerujem sta citam. Sta rece crni Ivane?

A ovoj novinarskoj drolji zelim sve najgore i da promijeni profesiju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

dell21
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:39 pm

Zadovoljan sam ostanku Petrovića.
Kolika je greška Petrovića tolika je i igrača zbog ne osvojene titule. Ali ne može se dobar trener dovesti za par dana jer mi nemamo više vremena. Sad su pred njim drugi ciljevi i vidjecemo sta će biti.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:40 pm

da je normalan husić je sto posto igrač kakav nama treba i fali. brz na nogama, hoće povući, dobar s loptom.

da je... :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:42 pm

Koji je komad budale ovaj Ivan, to je cudo. Ako uzmemo za njega 100 hiljada eura, nogom se lupat u guzicu. Barem mu je statistika fenomenalna, na konto toga ga valjda tuhnemo.

Ajde, sad jos blati po portalima. A ovi pacijenti sto psuju na nacionalnoj osnovi, dozivotno izbaciti sa stadiona. Zbog dvije-tri takve budale da mene i ostale etiketiraju...
Najveca glupost je placat one zastitare, koja je to smijurija, muhe se boje likovi. Njihov zadatak je da takve upozore i odstrane sa tribine ako je potrebno. A kome ce ove Amila novinarka srednjak pokazivati, halo ba. O.o
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:45 pm

Omar500 je napisao/la:
Koji je komad budale ovaj Ivan, to je cudo. Ako uzmemo za njega 100 hiljada eura, nogom se lupat u guzicu. Barem mu je statistika fenomenalna, na konto toga ga valjda tuhnemo.

Ajde, sad jos blati po portalima. A ovi pacijenti sto psuju na nacionalnoj osnovi, dozivotno izbaciti sa stadiona. Zbog dvije-tri takve budale da mene i ostale etiketiraju...
Najveca glupost je placat one zastitare, koja je to smijurija, muhe se boje likovi. Njihov zadatak je da takve upozore i odstrane sa tribine ako je potrebno. A kome ce ove Amila novinarka srednjak pokazivati, halo ba. O.o
Necu jedan, necu dva, tri srednjaka hocu jaa

ovo ona sto nisam mogao poslusati intervju sa petrovicem zbog nje

Bosnia

pon maj 29, 2017 6:45 pm

Amidza je napisao/la:
pon maj 29, 2017 6:37 pm
Ne mogu da vjerujem sta citam. Sta rece crni Ivane?

A ovoj novinarskoj drolji zelim sve najgore i da promijeni profesiju.
Imas je na FB. Navija cura za Zelju, a ono napisa haha

kako li tek dusmani pisu

cikazubo
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:46 pm

Koji seljačić, sad mi je jasno zbog čega su me navijači Hajduka i Zrinjskog upozoravali da je š***k od čovjeka.
Može on dati 120 golova al da Bog da nikad ne kročio u životu na Grbavicu više.

Bosnia

pon maj 29, 2017 6:47 pm

Omar500 je napisao/la:

Sto se zastitara tice nisu ni oni ludi da ulaze u fizicki obracun sa nekim. Sto bi on sa platom od 600-700 maraka da se ikome zamjera?

Jaozinho22

Sreća pa Kinezi ne znaju nas jezik, uvaljuj ga dok jos moze :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

teteac8684
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
pon maj 29, 2017 6:40 pm
da je normalan husić je sto posto igrač kakav nama treba i fali. brz na nogama, hoće povući, dobar s loptom.

da je... :D
Ne spominji ga ziv bio...

ChWilla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:49 pm

ja sam ljući bio nakon one tekme sa čelikom tamo nego nakon ovog derbija. majke mi.

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:50 pm

Brkoo je napisao/la:
pon maj 29, 2017 5:07 pm
Gdje je @Hurmasica? Vijest izasla na zvanicnoj a njega nema da je stavi ovdje.
tiš mi nešto, oćeš mi to ti nešto brko? :kafa: :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

hardwell
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:52 pm

Golman, limitiran trener, ne može sebe spremiti, a sprema nam ekipu. Taktikom je još u sedamdesetim, u 90% slučajeva laik vidi bolje od njega neke stvari na terenu i van terena. Vecinu utakmica dobio na tri nacina: na srecu, na proigravanja Stevanovica i na Lendrićevu sposobnost snalaženja u šesnestercu.

Jedini razlog zbog kojeg bi mi bilo žao da ode je taj jer je imao manekene u ekipi i totalno loše igrače za klub kao što je Željo (Kerla, Bogičević, Blagojević, Marković, Stojanović...)

Želim mu sve najbolje, moja prognoza je, nadam se da griješim, da će odigrati dobro Evropu (2./3. pretkolo, posebno ako budemo igrali protiv boljih ekipa), a onda će doživjeti kolaps u ligi zato što neće imati ni i od igre.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

salemprolic
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:58 pm

Kako li će sada izgledati prepoznatljiva igra našeg kluba "siluj Miru dok Lendra nešto ne utrpa" baš me zanima.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava