I još jedan perfektan centaršut Miličevića za 2:0. Nevjerovatno kako svi fudbalski "progledaju" kad odu od nas.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 14, 2021 7:19 pmVrtim po kanalima i slučajno se kratko zadržim na tekmi Lokomotiva-Istra. Miličević u tom momentu asistira za gol, uputio je takav nacrtan centaršut kakav sam ja kod nas od beka vidio možda od Pavića zadnji put i možda baš ovaj Miličević par puta prošle sezone ali mislim da nismo ništa napravili poslije tih njegovih centaršuteva.
Nije sve u parama.Svi igraju za minimalac
Hajd dobro. Samo imaj na umu da su naše juniore, koji ko fol treniraraju da budu profesionalci, pobjedila djeca koja iz zeze igraju fudbal na livadi.
Nemoj me pogresno shvatiti ali i ovo je jedan od rqzloga zasto smo tu gdje jesmo. Ja nisam iz Sarajeva ali zivim tu vec 20 godina. Moj otac je navijao za Zelju iako nije iz Sarajeva nego je iz mjesta koje je 300 km od Sarajeva, ja navijam za Zelju od kako znam za sebe. Zadnjih 10ak godina je postalo izrazenije to podcjenjivanje svega sto nije iz Sarajeva. To nije Zeljina filozofija. Nece ti se niko skloniti zato sto si iz Sarajeva, sto si Zeljo. I ta djeca ozbiljno treniraju, vole nogomet, zele uspjeti. Ako su nas pobijedili to znaci da su bili bolji od nas a da smo mi bili toliko losi pa su oni eto tek tako pobijedili iako su sa "livade". Zeljo da bi uspio mora biti voljen i u Cazinu, Konjicu, Zivinicama, Brckom, Gradisci, Gorazdu, Prnjavoru...nemojmo svojom arogancijom natjerati ljude iz manjih mjesta da nas mrze.Qooler je napisao/la:Hajd dobro. Samo imaj na umu da su naše juniore, koji ko fol treniraraju da budu profesionalci, pobjedila djeca koja iz zeze igraju fudbal na livadi.
Vezano za broj juniora u prvom timu, predhodno sam napisao : 5+ golova sa REZERVNOM ekipom.
Forenzicar ga lijecio
To podgrijavaju isti ovi koji su nas doveli tu gdje smo.A kako je lijepo kad u Sipovu zazvoni Grbavica na telefonu a lik u kafani kaze pusti nek zvoni milina je slusatsantakuruz je napisao/la: ↑ned avg 15, 2021 1:04 amNemoj me pogresno shvatiti ali i ovo je jedan od rqzloga zasto smo tu gdje jesmo. Ja nisam iz Sarajeva ali zivim tu vec 20 godina. Moj otac je navijao za Zelju iako nije iz Sarajeva nego je iz mjesta koje je 300 km od Sarajeva, ja navijam za Zelju od kako znam za sebe. Zadnjih 10ak godina je postalo izrazenije to podcjenjivanje svega sto nije iz Sarajeva. To nije Zeljina filozofija. Nece ti se niko skloniti zato sto si iz Sarajeva, sto si Zeljo. I ta djeca ozbiljno treniraju, vole nogomet, zele uspjeti. Ako su nas pobijedili to znaci da su bili bolji od nas a da smo mi bili toliko losi pa su oni eto tek tako pobijedili iako su sa "livade". Zeljo da bi uspio mora biti voljen i u Cazinu, Konjicu, Zivinicama, Brckom, Gradisci, Gorazdu, Prnjavoru...nemojmo svojom arogancijom natjerati ljude iz manjih mjesta da nas mrze.Qooler je napisao/la:Hajd dobro. Samo imaj na umu da su naše juniore, koji ko fol treniraraju da budu profesionalci, pobjedila djeca koja iz zeze igraju fudbal na livadi.
Vezano za broj juniora u prvom timu, predhodno sam napisao : 5+ golova sa REZERVNOM ekipom.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Ima kod Sipova kamenja, kazu da je dobro za reumu.gavran je napisao/la: ↑ned avg 15, 2021 7:59 amTo podgrijavaju isti ovi koji su nas doveli tu gdje smo.A kako je lijepo kad u Sipovu zazvoni Grbavica na telefonu a lik u kafani kaze pusti nek zvoni milina je slusatsantakuruz je napisao/la: ↑ned avg 15, 2021 1:04 amNemoj me pogresno shvatiti ali i ovo je jedan od rqzloga zasto smo tu gdje jesmo. Ja nisam iz Sarajeva ali zivim tu vec 20 godina. Moj otac je navijao za Zelju iako nije iz Sarajeva nego je iz mjesta koje je 300 km od Sarajeva, ja navijam za Zelju od kako znam za sebe. Zadnjih 10ak godina je postalo izrazenije to podcjenjivanje svega sto nije iz Sarajeva. To nije Zeljina filozofija. Nece ti se niko skloniti zato sto si iz Sarajeva, sto si Zeljo. I ta djeca ozbiljno treniraju, vole nogomet, zele uspjeti. Ako su nas pobijedili to znaci da su bili bolji od nas a da smo mi bili toliko losi pa su oni eto tek tako pobijedili iako su sa "livade". Zeljo da bi uspio mora biti voljen i u Cazinu, Konjicu, Zivinicama, Brckom, Gradisci, Gorazdu, Prnjavoru...nemojmo svojom arogancijom natjerati ljude iz manjih mjesta da nas mrze.Qooler je napisao/la:
Hajd dobro. Samo imaj na umu da su naše juniore, koji ko fol treniraraju da budu profesionalci, pobjedila djeca koja iz zeze igraju fudbal na livadi.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Mi i nemamo kvaliteta, i ne izbacujemo djecu za prvi tim, jer nam je i u mlađim kategorijama bitan rezultat a ne kvalitet. Vidjeli smo gdje nas je jurenje rezultata po svaku cijenu dovelo sa prvim timom, a kod juniora to rezultira da ne napravimo nijedog igrača koji može naći mjesto u prvoj ekipi, a da ne kažem da napravi ozbiljnu karijeru. Mnogo puta sam se "kačio" sa trenerima (posebno juniora) kada se dođu "kurčiti" sa rezultatima, pobjedama nam torpedom i sličnim...Uvijek ih je vrijeđlo moje pitanje šta su napravili za prvi tim? I to je poenta. Džeko, Šeha, Mire, Baja, Višća su više "incidenti" nego plod nekog kvalitetnog rada ili sistema. Da ne spominjem guranje babinih sinova, ili nekvalitet trenera i ukupne organizacije OP, otišao bi predaleko...