Nece Borac uzeti titulu ove sezone. Da se 2018. nije desio puc, nego da smo nastavili sa konstantnim napredovanjem sad bi prepisali ligu jer konkurenti nikad slabiji nisu bili. Medjutim, tako nam je kako nam je. Da je izboriti opstanak i stabilizirati financije, puna saka brade.cipiripi je napisao/la:Daleko je ovo otislo, ovdje jedino UEFA i FIFA mogu restartovati stvari.
Vico je poklopio sve. U jednu ruku mi je drago sto se naredne dvije-tri godine necemo boriti za titulu, jer bi to bilo "pisanje uz vjetar" protiv ovakvog Borca i masinerije koja stoji iza njega.
Mi ovaj period moramo maksimalno iskoristiti da stabilizujemo klub i da se za tri-cetiri godine vratimo na period iz 2018.
Borac je prvak 100%amar92 je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 2:15 pmNece Borac uzeti titulu ove sezone. Da se 2018. nije desio puc, nego da smo nastavili sa konstantnim napredovanjem sad bi prepisali ligu jer konkurenti nikad slabiji nisu bili. Medjutim, tako nam je kako nam je. Da je izboriti opstanak i stabilizirati financije, puna saka brade.cipiripi je napisao/la:Daleko je ovo otislo, ovdje jedino UEFA i FIFA mogu restartovati stvari.
Vico je poklopio sve. U jednu ruku mi je drago sto se naredne dvije-tri godine necemo boriti za titulu, jer bi to bilo "pisanje uz vjetar" protiv ovakvog Borca i masinerije koja stoji iza njega.
Mi ovaj period moramo maksimalno iskoristiti da stabilizujemo klub i da se za tri-cetiri godine vratimo na period iz 2018.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vala si ga mogao i pokloniti nekome....