Svaka cast drug, izgleda prelijepo, odlicno radis u PS-uBlwD je napisao/la:Ne znam dali postoji tema na forumu za ovo, ali zelim da podjelim svoj rad. Planiram jos neke uraditi samo dok vremena uhvatim.
Kritike i sugestije uvijek dobrodošle
http://i.imgur.com/LTccqiX.jpg" target="_blank
jesi smradEisenbahner1921 je napisao/la:Evo novi avatar za Delinja, dočekah te(i izvukoh se haha)
nisam nemam drug razloga da lazem, jasam prenjeoo sto sam cuo za stilica da bi trebo doc u pon da ce potpisat, al et rece mi i ipee da je zavrsen prelazni pa mi nes cudno na osnovu onog sto sam ja cuoshzna je napisao/la:Ma lagao je providno ko paaaaaaaaaas.Plava Porodica je napisao/la:Ja za Mirsu
Pa brate , nije do mene ja cisto prenesem sto cujem sto mi kazu ija bi ko svi vi ostali zelili stilica memisa, al et cekajmo mozda nas ipak iznenadeSimply Blue je napisao/la:Jao![]()
..ostavi pištolj, značku na stolu, oduzima ti se nick i biće dodjeljen nekom drugom, Mirso suspendovan si
Stipu njih, samo tebi vjerujem na ovom forumuKazanova je napisao/la:Pa brate , nije do mene ja cisto prenesem sto cujem sto mi kazu ija bi ko svi vi ostali zelili stilica memisa, al et cekajmo mozda nas ipak iznenadeSimply Blue je napisao/la:Jao![]()
..ostavi pištolj, značku na stolu, oduzima ti se nick i biće dodjeljen nekom drugom, Mirso suspendovan si
Mirso no hard feelings, samo se šalim, meni je ionako dolazak Semira i Samira bio u domeni SF-a, još uvijekKazanova je napisao/la:Pa brate , nije do mene ja cisto prenesem sto cujem sto mi kazu ija bi ko svi vi ostali zelili stilica memisa, al et cekajmo mozda nas ipak iznenadeSimply Blue je napisao/la:Jao![]()
samo opusteno brate, jbg postoji nada sansa za barem jednog od njih dvojice, neg odkud mu info prilazi mi covjek neki dan govori, kaze sin je moj odrasto sa stilom , skupa su u skolu isli , on mu reko da se on vraca , mozda je covjek lago, mada brate taj covjek je klanjo bajram namaz poslije toga mi reko na kafi nez sto bi lagoSimply Blue je napisao/la:Mirso no hard feelings, samo se šalim, meni je ionako dolazak Semira i Samira bio u domeni SF-a, još uvijekKazanova je napisao/la:Pa brate , nije do mene ja cisto prenesem sto cujem sto mi kazu ija bi ko svi vi ostali zelili stilica memisa, al et cekajmo mozda nas ipak iznenadeSimply Blue je napisao/la:Jao![]()
Zayebancija braco.Kazanova je napisao/la: nisam nemam drug razloga da lazem, jasam prenjeoo sto sam cuo za stilica da bi trebo doc u pon da ce potpisat, al et rece mi i ipee da je zavrsen prelazni pa mi nes cudno na osnovu onog sto sam ja cuo