Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:13 pm

Puna podrška Milošu Kostiću i Upravi Kluba. Ovo isto bih napisao i da je bilo ko drugi izabran za trenera. Niko sada ne može znati kakvog smo šefa dobili, jer ga trebamo prvo pogledati makar 5-6 utakmica, pa početi donositi sudove. Pa i Amar Osim je maltene iz igračkog dresa sjeo na trenersku klupu. Ostalo je historija...

Miloše, Sretno! i da nam podariš što više radosti i slavlja. :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

terabajt
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:14 pm

Sudicemo nakon 7-8kola ovako na nama je da pzelimo srecu novom treneru. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:14 pm

Kunem se Bogom da se pricalo o Kosticu koliko o Vukomanovicu i da je Vukomanovic izabran da bi se isto pisalo na forumu.. Pa je li moguce da svemu nadjemo manu a tinta se jos nije ni osusila na papiru.
Pa hajmo covjeku biti vjetar u ledja, vidjeti sta moze sta ne moze..

95% je komentara bez argumenata, meni nisu argumenti "nije vodio nijedan seniorski tim", "bio samo pomocnik ovom ili onom.."
Klopp bi mozda bio qrac od trenera da mu Buvaca nije bilo koji je bio "mozak" svega a sam Klopp je to priznao.
Veliki Alex Ferguson, mozda i najveci svih vremena u fudbalu koji je 100 levela iznad BH Fudbala je potencirao tu pricu o vaznosti asistenta i koliko mu je 'Kirož' valjao..
Ne kazem da je Kostic bio mozak svima njima, a ne kazem ni da nije.

Ohanite, znam da ima i nezadovoljnih, da i sam nisam optimista i da nemam dobar osjecaj u vezi ovoga mozda bi' i ja bio nezadovoljan ko zna , ali ne bih odmah poletio da to podjelim i da nadjem milion i jednu manu, puca nam qrac svima sto mahanisete, kad budete imali razloge za to onda cu se sam citirati i izvinuti svima koji su bili upravu. Pa nije fudbal samo "hajmo probati 4-3-3" "treba probati Kramarice na krilo" "Zahirovic moze na stopera" fudbal je mnogo vise, i moramo pustiti covjeka da radi mirno i rahatluku sto se kaze, sto se mene tice "drzati ga na distanci" ne hvaliti previse i ne oceivati previse, a onda kad nam se dokaze neka ga 10 godina sto se mene tice.

U sustini mi je drago da nisu prevelika ocekivanja od Kostica, a ja se iskreno nadam za dobrobit onoga zbog cega smo svi ovdje, a to je naš Željo i naša Grbavica prije svega da ce opravdati povjerenje gospodin Kostić sa saradnicima i upravom iza ledja, a iza svega toga armijom navijaca koju nema niko na planeti..

Hajmo skupiti redove i uozbiljiti se, odrasti i jednostavno ne mahanisati u prazno. Lijep pozdrav braco..
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:15 pm

sajo10 je napisao/la:Hahah toliko price o tom Ivanu, da su insajderi vecinu forumasa skroz u depresiju bacili jer bi bilo sve "gotovo" sa ovim. Pa yebemu koliko vas je ovdje znalo tog istog Vukomanovica prije nego sto se pocelo pisati o njemu? Sta zayebave bolan... Citam komentare zadnji stranica i nisam mogao dogurati do ovi zadnji 4-5... jer mogu sve misliti sta se pisalo.. Sabur ljudi, sta vam je. I jedan i drugi su nepoznanince.. sta pravite od Ivana Mourinha.

Na kraju krajeva bolje slovenac nego srbin. Ovi vucu malo vise na nas po mentalitetu dok su slovenci malo "ozbiljniji" :D Kad je Rijeka ubola sa Kekom, mozemo imi sa Milosom :shisha:

Sretno sefe! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Raja je razočarana jer se prosirilo pprije 4-5 dana sa Ivana, pa onda svi istrazili raspravljali se i na kraju pali kurcu za uši

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:15 pm

avlami97 je napisao/la:Puna podrška Milošu Kostiću i Upravi Kluba. Ovo isto bih napisao i da je bilo ko drugi izabran za trenera. Niko sada ne može znati kakvog smo šefa dobili, jer ga trebamo prvo pogledati makar 5-6 utakmica, pa početi donositi sudove. Pa i Amar Osim je maltene iz igračkog dresa sjeo na trenersku klupu. Ostalo je historija...

Miloše, Sretno! i da nam podariš što više radosti i slavlja. :zeljeznicar1:
upravo tako
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salemprolic
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:16 pm

Sretno šefe i da nam nategneš te bicepse na kraju sezone!
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:17 pm

na osnovu cega imate biti zadovoljni ili nezadovoljni, to mi nije jasno!?

mislim da bi krajnje korektno bilo da svoj sud donosimo nakon onoga sto vidimo na terenu.
u ovom trenutku mozemo govoriti samo o licnim simpatijama prema ovome ili onome kandidatu. svaka druga prica je besmislena i trosi energiju.

ako cemo vec govoriti o simpatija, ja sam simpatisao sva tri kandidata koja su se spominjala u zadnjih par dana. svaki mi je imao "ono nesto" samo na svoj nacin i siguran sam da bi svaki od njih nas klub oplemenio na svoj nacin.

Milos mi je posebno simpatican a svidja mi se i njegova kreativnost :rofl:.
nadam se da cemo nesto od te njegove kreativnosti vidjeti i u nasim buducim partijama na terenu.

bice ovo OK!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Hahah toliko price o tom Ivanu, da su insajderi vecinu forumasa skroz u depresiju bacili jer bi bilo sve "gotovo" sa ovim. Pa yebemu koliko vas je ovdje znalo tog istog Vukomanovica prije nego sto se pocelo pisati o njemu? Sta zayebave bolan... Citam komentare zadnji stranica i nisam mogao dogurati do ovi zadnji 4-5... jer mogu sve misliti sta se pisalo.. Sabur ljudi, sta vam je. I jedan i drugi su nepoznanince.. sta pravite od Ivana Mourinha.

Na kraju krajeva bolje slovenac nego srbin. Ovi vucu malo vise na nas po mentalitetu dok su slovenci malo "ozbiljniji" :D Kad je Rijeka ubola sa Kekom, mozemo imi sa Milosom :shisha:

Raja je razočarana jer se prosirilo pprije 4-5 dana sa Ivana, pa onda svi istrazili raspravljali se i na kraju pali kurcu za uši
jbg ja sam zato ranije malo istražio sva 3 kandidata tako da sam ovu vijest primio isto kao što bih primio i za Vuka i za Smajića. Puno sreće i dabogda on nama na klupi ostao 10 godina :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

blueheart
Kontakt:

Ko god da je dosao prvo vidjeti njegovih ruku djelo pa suditi. Kod nas trener mora biti glavni u svlačionici i da nema privilegovanih,pa ako takav bude možemo očekivati i pozitivnih rezultata. Ono što se vidi iz cv je mnogo rada sa mladim igračima, e koliko će nam to valjati vrijeme ce pokazati. U svakom slučaju podršku ima, dok ne krene izmisliti toplu vodu...
DRZAVA ZELJO

shzna
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:18 pm

Neandertalac je napisao/la:Blago vama pa vam je Neandertalac jedini problem.
Jbte tito lik seionirski fudbal do sada skoro samo na tv_u gledao, i daj ga nama, neka se steli.
Sta vam nije jasno koji klinac, nisam zadovoljan, cak sam i ljut, pa jbte grob nije ovo igracka sta experimentisu u p lijepe materine.

Sta stadion i koji klinci sto se pravi ima veze sa tim sto konstantno gledamo amatersk poteze u sportskom dijelu?
Hajde pametnjakovici da cujem?
Svega mi tacno imam osjecaj da su nekoga od ovih strucnjaka sa foruma izabrali da bi opet bilo bravo, to je to, to trazimo.
Bas slijepi...
:palacgore:
1987

sajo10
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:18 pm

LARS1921 je napisao/la:

Pa znam, razumijem ja to... Zato i me i ne iznenadjuje tolika hrpa "losi" postova. Ali vjerujem da ce se to sve promjeniti uskoro. Mozda jer pratim ove Transfer periode pa me vise nista ne iznenadjuje ali cak i kada se zna 100 % za nekoga, sve dok oficijalna ne objavi ne treba se uzimati za ozbiljno. Ali i mediji su krivi za ovo jer se pocele motati price o Ivanu sa Obilicem, Cecom... tako da razumijem. Ali i jedan i drugi su ne poznati i zato kazem da je malo ne ozbiljno govoriti "jaoo sto nam ga suknuse" il sta vec. Jer kao ovaj je Guardiola a ovaj tek stao nogom na igraliste.

Vrijeme ce pokazati jeli dobar izbor :) Ja vjerujem da jeste. (Doduse imao sam isti osjecaj sa Edisom :D :D)

Plavi orkestar
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:19 pm

Omar500 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Ispade da smo postali centar za edukaciju,sticanje znanja i iskustva u trenerskom poslu.Od ove trojice koji su bili ušli u uzi krug moj favorit je bio Ivan ali...Sad strepi i cekaj prvo kolo da vidimo jel' u ovome ima materijala za trenera ili ce i on izginuti zajedno sa onim koji ga dovedoše.
Eto bas nakon prvog kola cemo sve zakljuciti i odmah tjeraj...polako samo, nije ni dosao covjek, nije ni zvanicno predstavljen hahaha
Ova tri izbora su tu negdje, nijedan ne odskace previse, naravno svako je imao svoje favorite, moj je bio Smajic, o Kosticu najmanje znamo, ali ne znaci da je los. Sta smo trebali, polovnjake iz nase lige dovoditi?
Nase bi trebalo biti da dolazimo na stadion u sto vecem broju, a ne samo na jace utakmice i da se mora praviti jaka medijska kampanja da bi doslo 10k ljudi na stadion. Puno nas je uprava razmazila, a aj ti ugodi nama i nasem cudnom mentalitetu. Nista nam ne odgovara. Covjek je doveden, pustimo ga da radi i to je to.
Milose, dovodi Jahica obavezno :karanje: :karanje: :karanje:
Nisam mislio na tjeranje poslije prvog kola.Puno ce se toga imati za vidjeti vec u prvom koju.Ja se nadam najboljem i zelim najbolje.Kampanju za navijace nece trebati niko praviti da dolaze jer ce sami dolaziti ako na terenu trener i igraci pokazu ono zbog cega navijaci i idu na stadione.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

dell21
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:19 pm

čestitke za izbor trenera, puno srece u radu.
Sudićemo nakon 10 kola ovakomozemo samo k svirati i praviti se pametni bolji ovaj bolji onaj .

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:25 pm

Hvala zvaničnoj pa nas je poštedila dodatnog kidanja živaca u iščekivanju objave za trenera. Sad sam rahat do priprema :ganja:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:26 pm

Milose, idemo li ginuti? :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:27 pm

sajo10 je napisao/la:Milose, idemo li ginuti? :zeljeznicar1:
bom lahko izginuli

BHDragons
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:28 pm

Svaka čast za izbor. Za razliku od ovih kojima se nije dopao izbor ja iskreno mislim da je Miloš najbolje rješenje za nas od svih ovih o kojima se pričalo. Ono što sam ja čuo o njemu čovjek ima sve preduslove da postane vrhunski trener. Trebamo mu dati punu podršku kao i našoj upravi koja sve što radi radi sa vizijom i kvalitetom. Živi bili pa vidjeli, ali ovaj čovjek će napraviti prave stvari.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

sajo10
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:29 pm

Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Milose, idemo li ginuti? :zeljeznicar1:
bom lahko izginuli
Napravi Milos skoro masakr na forumu a ni u drzavu nije usao :rofl1: :rofl1:

Ma bice ovo dobro! Znaci sef strucnog staba i pomocnik Marko Lesnik su tu. Jos dodatno popuniti sa trenerom golmana itd.. i idemo aBg u novu sezonu!!! :D
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u pon maj 30, 2016 8:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:29 pm

še pričamo o delovanje lahko gremo na slovenščino :ganja:
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:30 pm

ChWilla je napisao/la:še pričamo o delovanje lahko gremo na slovenščino :ganja:
:lol: :lol: :lol:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava