Miloše, Sretno! i da nam podariš što više radosti i slavlja.

sajo10 je napisao/la:Hahah toliko price o tom Ivanu, da su insajderi vecinu forumasa skroz u depresiju bacili jer bi bilo sve "gotovo" sa ovim. Pa yebemu koliko vas je ovdje znalo tog istog Vukomanovica prije nego sto se pocelo pisati o njemu? Sta zayebave bolan... Citam komentare zadnji stranica i nisam mogao dogurati do ovi zadnji 4-5... jer mogu sve misliti sta se pisalo.. Sabur ljudi, sta vam je. I jedan i drugi su nepoznanince.. sta pravite od Ivana Mourinha.
Na kraju krajeva bolje slovenac nego srbin. Ovi vucu malo vise na nas po mentalitetu dok su slovenci malo "ozbiljniji"Kad je Rijeka ubola sa Kekom, mozemo imi sa Milosom
![]()
Sretno sefe!![]()
upravo takoavlami97 je napisao/la:Puna podrška Milošu Kostiću i Upravi Kluba. Ovo isto bih napisao i da je bilo ko drugi izabran za trenera. Niko sada ne može znati kakvog smo šefa dobili, jer ga trebamo prvo pogledati makar 5-6 utakmica, pa početi donositi sudove. Pa i Amar Osim je maltene iz igračkog dresa sjeo na trenersku klupu. Ostalo je historija...
Miloše, Sretno! i da nam podariš što više radosti i slavlja.
jbg ja sam zato ranije malo istražio sva 3 kandidata tako da sam ovu vijest primio isto kao što bih primio i za Vuka i za Smajića. Puno sreće i dabogda on nama na klupi ostao 10 godinaLARS1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Hahah toliko price o tom Ivanu, da su insajderi vecinu forumasa skroz u depresiju bacili jer bi bilo sve "gotovo" sa ovim. Pa yebemu koliko vas je ovdje znalo tog istog Vukomanovica prije nego sto se pocelo pisati o njemu? Sta zayebave bolan... Citam komentare zadnji stranica i nisam mogao dogurati do ovi zadnji 4-5... jer mogu sve misliti sta se pisalo.. Sabur ljudi, sta vam je. I jedan i drugi su nepoznanince.. sta pravite od Ivana Mourinha.
Na kraju krajeva bolje slovenac nego srbin. Ovi vucu malo vise na nas po mentalitetu dok su slovenci malo "ozbiljniji"Kad je Rijeka ubola sa Kekom, mozemo imi sa Milosom
![]()
Sretno sefe!![]()
Raja je razočarana jer se prosirilo pprije 4-5 dana sa Ivana, pa onda svi istrazili raspravljali se i na kraju pali kurcu za uši
Neandertalac je napisao/la:Blago vama pa vam je Neandertalac jedini problem.
Jbte tito lik seionirski fudbal do sada skoro samo na tv_u gledao, i daj ga nama, neka se steli.
Sta vam nije jasno koji klinac, nisam zadovoljan, cak sam i ljut, pa jbte grob nije ovo igracka sta experimentisu u p lijepe materine.
Sta stadion i koji klinci sto se pravi ima veze sa tim sto konstantno gledamo amatersk poteze u sportskom dijelu?
Hajde pametnjakovici da cujem?
Svega mi tacno imam osjecaj da su nekoga od ovih strucnjaka sa foruma izabrali da bi opet bilo bravo, to je to, to trazimo.
Bas slijepi...
Pa znam, razumijem ja to... Zato i me i ne iznenadjuje tolika hrpa "losi" postova. Ali vjerujem da ce se to sve promjeniti uskoro. Mozda jer pratim ove Transfer periode pa me vise nista ne iznenadjuje ali cak i kada se zna 100 % za nekoga, sve dok oficijalna ne objavi ne treba se uzimati za ozbiljno. Ali i mediji su krivi za ovo jer se pocele motati price o Ivanu sa Obilicem, Cecom... tako da razumijem. Ali i jedan i drugi su ne poznati i zato kazem da je malo ne ozbiljno govoriti "jaoo sto nam ga suknuse" il sta vec. Jer kao ovaj je Guardiola a ovaj tek stao nogom na igraliste.LARS1921 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Hahah toliko price o tom Ivanu, da su insajderi vecinu forumasa skroz u depresiju bacili jer bi bilo sve "gotovo" sa ovim. Pa yebemu koliko vas je ovdje znalo tog istog Vukomanovica prije nego sto se pocelo pisati o njemu? Sta zayebave bolan... Citam komentare zadnji stranica i nisam mogao dogurati do ovi zadnji 4-5... jer mogu sve misliti sta se pisalo.. Sabur ljudi, sta vam je. I jedan i drugi su nepoznanince.. sta pravite od Ivana Mourinha.
![]()
Sretno sefe!![]()
Raja je razočarana jer se prosirilo pprije 4-5 dana sa Ivana, pa onda svi istrazili raspravljali se i na kraju pali kurcu za uši
Nisam mislio na tjeranje poslije prvog kola.Puno ce se toga imati za vidjeti vec u prvom koju.Ja se nadam najboljem i zelim najbolje.Kampanju za navijace nece trebati niko praviti da dolaze jer ce sami dolaziti ako na terenu trener i igraci pokazu ono zbog cega navijaci i idu na stadione.Omar500 je napisao/la:Eto bas nakon prvog kola cemo sve zakljuciti i odmah tjeraj...polako samo, nije ni dosao covjek, nije ni zvanicno predstavljen hahahaPlavi orkestar je napisao/la:Ispade da smo postali centar za edukaciju,sticanje znanja i iskustva u trenerskom poslu.Od ove trojice koji su bili ušli u uzi krug moj favorit je bio Ivan ali...Sad strepi i cekaj prvo kolo da vidimo jel' u ovome ima materijala za trenera ili ce i on izginuti zajedno sa onim koji ga dovedoše.
Ova tri izbora su tu negdje, nijedan ne odskace previse, naravno svako je imao svoje favorite, moj je bio Smajic, o Kosticu najmanje znamo, ali ne znaci da je los. Sta smo trebali, polovnjake iz nase lige dovoditi?
Nase bi trebalo biti da dolazimo na stadion u sto vecem broju, a ne samo na jace utakmice i da se mora praviti jaka medijska kampanja da bi doslo 10k ljudi na stadion. Puno nas je uprava razmazila, a aj ti ugodi nama i nasem cudnom mentalitetu. Nista nam ne odgovara. Covjek je doveden, pustimo ga da radi i to je to.
Milose, dovodi Jahica obavezno![]()
![]()
bom lahko izginulisajo10 je napisao/la:Milose, idemo li ginuti?
Napravi Milos skoro masakr na forumu a ni u drzavu nije usaoHurmasica je napisao/la:bom lahko izginulisajo10 je napisao/la:Milose, idemo li ginuti?
ChWilla je napisao/la:še pričamo o delovanje lahko gremo na slovenščino