Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 8:13 am

Bruda.TM je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:44 pm
Morzhy je napisao/la:
pon maj 22, 2017 11:39 pm
Znam da je samo do nas i da pitari nisu krivi što su zapeli, ali ova slika je vrh, extra zaje.ancija. Ono što nije zajebancija je da pitar Ćenan ima umiješane prste u biranju sastava za ključne utakmice. Kako je to uspio pored Slavke stvarno ne znam. Moje mišljenje je da se moramo riješiti tog pitara pod hitno. Ja im ba ništa ne vjerujem, neka ide Čali da dovodi igrače i diktira sastav. Ako je on najbolji kandidat za SD-a, ukinuti poziciju totalno, šta će nam. slika
+1
Dejo je bio los a on kao dobar....
Zuban je rodjen za tu poziciju ali ne pitam se nista.
Ma objektivno Cenan je dugo bio van fudbala pa mi je cudno da ga neko uopste predlozi za SD, a Dejo zv.Riba je je ublehas samo takav i daleko mu kuca od Želje.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 23, 2017 8:27 am

a što je ublehaš u onome što radi?
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

uto maj 23, 2017 8:30 am

Fakat mi je sega kako navijaci, u ovom slucaju forumasi, mjenjaju misljenje o kvalitetima igraca u rasponu od samo 7-14 dana. Generalno.
Za primjer cu uzeti Lendrica i Markovica. Prvi je nakon Zrinjskog bio kralj peterca. Nas Inzagi. Najbolji napadac lige. Oploditelj. Nakon iste utakmice u kojoj je Markovic asistirao za prvi gol Lendricu, a potom svojim golom ovjerio pobjedu i donio nevidjenu radost na terenu i tribinama, u Bobu smo gledali kao igraca koji svojim golovima i igrom donosi najvaznije bodove. Heftu-dvije nakon toga obojica postaju "panjevi", prevare od igraca, ublehe, alibi igraci, igraci koji ne mogu dobiti ni jedan duel, uglavnom sve najgoere. Nakon Zrinjskog bi obojica mogli igrati u ozbiljnijim ligama od nase, a heftu- dvije kasnije su za Vrbanjuse ili u najboljem slucaju 1. Ligu FBiH.

Nikad sredine da ga hebes.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Morzhy
Kontakt:

uto maj 23, 2017 8:33 am

Evo četvrti dan od fijaska, a meni nimalo nije lakše...pa jbt je li moguće da smo ovo prokockali??? Treba izguglati da li je ikad iko izgubio titulu sa +4 i boljim međusobnim duelom sa drugoplasiranim tri kola do kraja...majko draga. E kakvi kreteni igraju za Želju pa to nije normalno! Idioti glupi!

Okolele
Kontakt:

uto maj 23, 2017 8:39 am

Protiv Radnika 3000 onih standardnih bolesnika koji ce slaviti tiulu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 8:43 am

Morzhy je napisao/la:Evo četvrti dan od fijaska, a meni nimalo nije lakše...pa jbt je li moguće da smo ovo prokockali??? Treba izguglati da li je ikad iko izgubio titulu sa +4 i boljim međusobnim duelom sa drugoplasiranim tri kola do kraja...majko draga. E kakvi kreteni igraju za Želju pa to nije normalno! Idioti glupi!
Nikad nismo imali +4 nad drugoplasiranim 3 kola prije kraja prvenstva, a istna je da smo prokockali veliku sansu.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 23, 2017 8:59 am

avlami97 je napisao/la:
Fakat mi je sega kako navijaci, u ovom slucaju forumasi, mjenjaju misljenje o kvalitetima igraca u rasponu od samo 7-14 dana. Generalno.
Za primjer cu uzeti Lendrica i Markovica. Prvi je nakon Zrinjskog bio kralj peterca. Nas Inzagi. Najbolji napadac lige. Oploditelj. Nakon iste utakmice u kojoj je Markovic asistirao za prvi gol Lendricu, a potom svojim golom ovjerio pobjedu i donio nevidjenu radost na terenu i tribinama, u Bobu smo gledali kao igraca koji svojim golovima i igrom donosi najvaznije bodove. Heftu-dvije nakon toga obojica postaju "panjevi", prevare od igraca, ublehe, alibi igraci, igraci koji ne mogu dobiti ni jedan duel, uglavnom sve najgoere. Nakon Zrinjskog bi obojica mogli igrati u ozbiljnijim ligama od nase, a heftu- dvije kasnije su za Vrbanjuse ili u najboljem slucaju 1. Ligu FBiH.

ne samo njih dvojica, već većina igrača je protiv pitara dobila jako, jako malo duela. a da mogu bolje, svakako mogu, to je i razlog očaja navijača...

teatrale36
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:08 am

ChWilla je napisao/la:
uto maj 23, 2017 8:27 am
a što je ublehaš u onome što radi?
Ma inace je onako sposoban momak i pametan, pa eto ako je takav u fudbalu kao u zivotu ali ......

ChWilla
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:16 am

ti i dalje misliš da je on trenerima birao igrače?

Eric Cantona
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:20 am

Željezničar će se obratiti UEFA-i: Plavi nezadovoljni odlukama sudije u Bijeljini

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/zelj ... jini/83344
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/zelj ... jini/83344

teteac8684
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:22 am

Ćenan dovede igrača i kaže Slavki: Ev" ti jarane, dobar je mali, uklopi ga neĐe...Ovako neki zamišljaju da se radi...Nevjerovatno

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:22 am

Dejan Nikolic nikada nije birao igrace. Dejan Nikolic je vrsio pregovore sa igracima koje su treneri zahtjevali.

Cenane, Slavko, igraci, svi odlazite !

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:26 am

Da li će jedanaesterac iz Bijeljine promovisati novog prvaka BiH?

https://fkzeljeznicar.ba/da-li-ce-jedan ... bih/26469/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:29 am

ChWilla je napisao/la:
uto maj 23, 2017 8:59 am
avlami97 je napisao/la:
Fakat mi je sega kako navijaci, u ovom slucaju forumasi, mijenjaju misljenje o kvalitetima igraca u rasponu od samo 7-14 dana. Generalno.

ne samo njih dvojica, već većina igrača je protiv pitara dobila jako, jako malo duela. a da mogu bolje, svakako mogu, to je i razlog očaja navijača...
Ma svjestan sam svega toga, ali akcenat mog posta je bio na boldiranom. Znam da smo svi razočarani i razjebani, ali malo mjere ne bi nikome škodilo. Pune 3 godine nismo osvojili titulu, a izgleda nećemo ni ove, što je dodatno raju razočaralo. Međutim, kada se sagleda kompletna situacija od pred/početka sezone i sve to stavi na vagu, u biti i ne bi trebali biti toliko frustrirani. Gledam na Klub u svim segmentima.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:31 am

bravo za saopstenje!!! ovo je mozda i namjestenija titula nego onda iz 2015. godine!!! trebaju svi zeljovci a i pitari izaci na proteste ispred fsbih!
100/94/37/34 - i to je to!

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:35 am

Neka se nije presutilo ali jedini krivci sto je titula izgubljena su pi.cketine od igraca i pic.ketina od trenera.

cikazubo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:35 am

Ajzea je napisao/la:
uto maj 23, 2017 8:00 am
storm_raider je napisao/la:
uto maj 23, 2017 2:07 am
Irfan Fejzic ce ostati u klubu, ljudina je.
Mi cemo nekog ostaviti u klubu jer je dobar?
Ne shvatam. Neka se ne igraju sa klubom, ima more dobre raje sto ne znaci da se trebaju u klubu zaposliti. KVALITET !
Da bi radio s djecom moraš biti govornik, mangup i pošten, a Fejza to jeste, a ne vidim ni nedostatak kvaliteta, čovjek je prespreman i u ovim godinama i ozbiljno shvata svoj posao, a prilično je i dobar golman kojeg su sitnice spriječile da napravi bolju karijeru.
Kad ga uporedim s jednim Karićem kji je protiv Sheriffa sa onom stomačinom na golu stajao a lopte ga prelijetale kao pionire, i sad kad ga vidim da on treba formirati i unaprijedit nekog mladog golmana tipa Vedrana, muka mi bude..

Pinkii
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:36 am

Bespotrebno saopstenje. Da imamo igrace za titulu uzeli bi tri boda Krupi i makar bod na Kosevu. Tad nas ne bi zanimao penal u Bijeljini. Ovako izgleda da neko trazi opravdanje za izgubljenom titulom.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:37 am

Ko je najveci krivac za titulu govori cinjenica da se saopstenje ne bi pisalo samo da smo bod osvojili.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 23, 2017 9:40 am

bespotrebno nije. a svi su svjesni da smo mi krivlji...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava