Sent from my E6553 using Tapatalk
La Tepsija e Bosnia nuevo Messiirfo je napisao/la:Postajemo filijala barcelone, uprava napolje
Raja mu masovno cestita i zeli srecu na fb, a lik stavio putuje u Barselonushzna je napisao/la:Meni sad, fakat, ovo liči na to da smo Žerića prodali.
Otisla djeca na ekskurzijulikusa je napisao/la:Raja mu masovno cestita i zeli srecu na fb, a lik stavio putuje u Barselonushzna je napisao/la:Meni sad, fakat, ovo liči na to da smo Žerića prodali.
Model1964 je napisao/la:ovo sad postaje vrhunski![]()
Ooslao sam link frendu Slovencu. Čovjek svršavaKaže komedija u živo. Dao bi sve da doživi ovakvu spontanu zajebanciju.
Boom gore dole.... ovo je vrhunsko
Ma kakvi stavio je loptu kraj objavecikazubo je napisao/la:Otisla djeca na ekskurzijulikusa je napisao/la:Raja mu masovno cestita i zeli srecu na fb, a lik stavio putuje u Barselonushzna je napisao/la:Meni sad, fakat, ovo liči na to da smo Žerića prodali.
Marca također objavila, čini mi se da oni navode 3 mil €shzna je napisao/la:AAAAAAAAAAAAA
Evo izašlo na Mundo Deportivo, nisam dobar sa španskim, pa nek neko prevede, mislim da ga prozvaše novi Xavi, 2,5 miliona €![]()
![]()
![]()
![]()