Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 5:17 pm

pile87 je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:13 pm
Dolina je napisao/la:
ned maj 21, 2017 4:46 pm
SarajlijaTM je napisao/la:
ned maj 21, 2017 4:37 pm
Imali smo,ne tako davno,jedan covjek je prebacio sve sto smo prodali dosad iz omladinaca u prvi tim i sve sto je valjalo po livadama,a da ni oni nisu znali doveo u Želju...
Sad vise nemamo

P.S. sve nas je poraz pogodio,ali ne toliko poraz i ne penal zrinskog,koliko to da smo na njagori moguci nacin prokockali 3 mec lopte.

Mislim da je to suplja za kerlu,mozda jedino da ima opciju produzenja na ljeto,a da je kloc to stoji
Gdje završi Dogan?
U Hotonju, vodi skolu fudbala.

:palacgore:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:19 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:15 pm
Nije sala! Nije ni zajebancija! Ima klausulu!!! Odnosi se na broj utakmica koje mora odigrat. Na stranu sto Slavko ne voli Boccu al je tako.
I zašto permanentni nije izbiflao šanse s kojim smo mogli riješiti utakmicu :lol:
Dokaži! Reci ime onog ko ti je rekao to, daj uslikan ugovor gdje piše to, daj izjavu bilo koga ko je dio tog ugovora, makar ga na Facebooku pitao. Kad si već siguran u to, uradi nešto od ovoga i vrlo lahko ćemo provjeriti da li lažeš ili ne.

Ajzea
Kontakt:

Gdje je Argelini u Rimu?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:16 pm
Da li je, recimo, Carrasco ljubitelj kolaca iz Metropolisa?
Da li, recimo, Mbappe posjecuje neki Bakus u Monaku?
i odgovor jeeeee
Spoiler:
slika

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:20 pm

Dolina je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:17 pm
pile87 je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:13 pm
Dolina je napisao/la:
ned maj 21, 2017 4:46 pm

Gdje završi Dogan?
U Hotonju, vodi skolu fudbala.

:palacgore:
Zasto je sa njim prekinuta saradnja? Ne znam nista iz prve ruke, ali sam cuo dosta dobre stvari o covjeku i njegovom radu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:20 pm

Kadeti pobijedili krupu 5:0, Juniori u 4 počeli

Vrag

ned maj 21, 2017 5:23 pm

Amidza je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:01 pm
ChWilla je napisao/la:
ned maj 21, 2017 4:58 pm
od kerle, bogičevića i bokačinija ja bih, kad se sabere i oduzme, ipak rekao da je ovaj drugi bio najmanje loš. što je apsolutno poražavajuće za drugu dvojicu, a i za ekipu u cjelini. međutim ko god od ove trojice da je to za vas, razlika nipošto nije takva da bi zasluživala neki poseban osvrt...nama trebaju puno bolji.
To je 100% tacno i ja to trubim ovdje danima. Cinjenica je da je on mozda i najomrazeniji, radi nekih drugih stvari, ali i najbolji od svih. Daleko najstabilniji i najpametniji stoper u ekipi. Istina, to vise govori o njegovoj konkurenciji nego o njemu, ali objektivno je tacno.
Cinjenica je da je rezultat trpio zbog tvrdoglavosti. Amar je isto bio tvrdoglav, ali mu nikad nije trpio rezultat. Zeba je zavrsio sezonu pa je onda rijesen.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned maj 21, 2017 5:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:26 pm

arelinho je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:25 pm
Treba Rizvanovića u napad dovesti.
Ovo bi trebalo biti smiješno? Gol je sasvim slučajan, ni govora da je namjerno zakucao u svoju mrežu, samo dušmani će reći suprotno

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:29 pm

Veliki strucnjak poslije pobjede u Krupi : "Mene ljepota igre ne zanima, vazni su bodovi, a tokom prvenstva doci ce i ljepota".
Veliki strucnjak prije derbija i u svakom obracanju: "Kad sam dosao u klub, klub je bio na 3.boda od zone ispadanja, a sada su ti momci prvi,ja im skidam kapu".
Sta ocekivati od igraca, kada je onaj ko ih predvodi, ko ih trenira, ko razgovara sa njima, ko je "0-24" tu za njih najveca pi.cka i alibi trener? O cemu pricamo?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

ned maj 21, 2017 5:30 pm

arctg je napisao/la:
Nije sala! Nije ni zajebancija! Ima klausulu!!! Odnosi se na broj utakmica koje mora odigrat. Na stranu sto Slavko ne voli Boccu al je tako.
I zašto permanentni nije izbiflao šanse s kojim smo mogli riješiti utakmicu :lol:
Dokaži! Reci ime onog ko ti je rekao to, daj uslikan ugovor gdje piše to, daj izjavu bilo koga ko je dio tog ugovora, makar ga na Facebooku pitao. Kad si već siguran u to, uradi nešto od ovoga i vrlo lahko ćemo provjeriti da li lažeš ili ne.
Hahahahaah, nadam se da nisi ozbiljan. Objavljivanjem imena koji je inače veoma veoma blizak igraču, ugrozio bi i svoju i njegovu privatnost. ;) Ne bi pisao nesto sto nije istina, nemam nikakvu korist od tog ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:31 pm

Onda nemoj ni iznositi takve informacije.

ChWilla
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:33 pm

u situaciji gdje su sve ekipe iz vrha u pet deka, ljepota i ne treba biti važna radi ljepote. ali onda moraš imati odbranu da se protivnik namuči i u šansu da dođe, i moraš nadtrčati protivnike. recimo takva je bila prva tekma u krupi.

i niko ništa protiv ne bi imao, da smo mi takvim pristupom sad na +5 i da spremamo proslavu titule. u stvarnosti, nama osim protiv zrinjskog zadnjih 6 utakmica gol visi u zraku u svakom trenutku.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned maj 21, 2017 5:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

hardwell
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:33 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:29 pm
Veliki strucnjak poslije pobjede u Krupi : "Mene ljepota igre ne zanima, vazni su bodovi, a tokom prvenstva doci ce i ljepota".
Veliki strucnjak prije derbija i u svakom obracanju: "Kad sam dosao u klub, klub je bio na 3.boda od zone ispadanja, a sada su ti momci prvi,ja im skidam kapu".
Sta ocekivati od igraca, kada je onaj ko ih predvodi, ko ih trenira, ko razgovara sa njima, ko je "0-24" tu za njih najveca pi.cka i alibi trener? O cemu pricamo?
Ne mogu vjerovati da još nije smijenjen
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

BabOsim
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:34 pm

Jel ovo mladost gubi od mrtvog viteza?

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:30 pm
arctg je napisao/la:
Hahahahaah, nadam se da nisi ozbiljan. Objavljivanjem imena koji je inače veoma veoma blizak igraču, ugrozio bi i svoju i njegovu privatnost. ;) Ne bi pisao nesto sto nije istina, nemam nikakvu korist od tog ;)
Zasto onda pises? Sta ce to rijesit?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plavi orkestar
Kontakt:

Koliko danas uprava mora krenuti sa raskidanjem ugovora sa ovim kantonalnim igracima i dovodjenju mladih i perspektivnih i poceti odmah sa uigravanjem.Izvršiti totalnu rekonstrukciju igrackog kadra i strucnog štaba.Grehota je više šta nam se radi ovih zadnjih par godina.Sve to uz strucnu pomoc sa strane.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:36 pm

Zamislite igrom neke lude sreće postanemo prvaci sta bi onda tek bilo. Kad se sve sabere ovo je dobro. Dovodimo kapitalce koji ne igraju po godinu dana. Nama trebaju mladji kapitalci i koji su konstantno igali da bih napravili iskorak. Onako 11 poput Mire. Imam osjecaj da ce bas boooma da bude
Cuva Bog Zelju svog!

fcz
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:37 pm

Yebes i titulu, da je ona jedini problem. Ja ne vidim u buducnosti nikakav izlaz, nikakvu nadu da ce Zeljo biti bolji. Izgubili smo eto i taj primat najtrofejnijeg kluba u PL, vec cetiri sezone smo bez trofeja, strahovito gubimo korak...

Imali smo uslove kao nikad u historiji. I pare i pripreme i pojacanja, stadion se poceo graditi, nevjerovatna podrska navijaca - a mi se opet osramotimo i dozivimo krah.

Sta onda ocekivati od naredne sezone ili sezona? Ostanu li ovi igraci - liga za prvaka ce biti nemoguca misija. Promijenimo li igrace, dodje novi trener - bice opet prica kako je to nova ekipa, treba da se uigra, nista ne dolazi preko noci, dok prodju pripreme, plavo proljece... Opet nista. Jednostavno, nema izlaza. O prosjeku navijaca ne smijem ni da pomisljam.

Jedina mala nada, ali za to trebaju godine, je da ova uprava smogne snage da ostane i strpljivim i pametnim radom finansijski digne klub do te mjere da budemo sposobni kupiti PRAVE igrace i vratiti primat kluba broj 1 u drzavi. Do tada, pomirite se da smo obicni prosjek ove lige s tendencijom pada.

I jos nesto, da Bog da nam Amar nikad ne dosao na klupu. Da se to desi, priznali bi da ne mozemo osvojiti nista bez njega, da klub ne moze funkcionisati bez jednog covjeka, pa bi onda jedino logicno bilo da u tom slucaju preimenujemo klub i nazovemo ga po njemu a na grb stavimo, recimo, brkove.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:38 pm

Pa isto su tvrdnje da je on od Radnika napravio ekstra defanzivnu ekipu , te ekipu koja je jako dobra u tranziciji?
Gdje je kod nas ta defanziva, kao sto kazes, nama non stop visi gol u zraku.
Jednostavno, jedna od milion obecanih stvari je ispunjena, a to je Evropa.
Za Zelju premalo, pogotovo u situaciji gdje imas par utakmica za redom da je i matematicki osiguras,a ti to ne uradis. Jednostavan mi se odgovor namece, pi.cka od trenera + los mentalni sklop nasih "ratnika" i dobijes scenario za horora. Ovako nesto prokockano nisam vidio u svijetu fudbala jos uvijek.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dr. Adzem
Kontakt:

ned maj 21, 2017 5:41 pm

fcz je napisao/la:
ned maj 21, 2017 5:37 pm
Yebes i titulu, da je ona jedini problem. Ja ne vidim u buducnosti nikakav izlaz, nikakvu nadu da ce Zeljo biti bolji. Izgubili smo eto i taj primat najtrofejnijeg kluba u PL, vec cetiri sezone smo bez trofeja, strahovito gubimo korak...

Imali smo uslove kao nikad u historiji. I pare i pripreme i pojacanja, stadion se poceo graditi, nevjerovatna podrska navijaca - a mi se opet osramotimo i dozivimo krah.

Sta onda ocekivati od naredne sezone ili sezona? Ostanu li ovi igraci - liga za prvaka ce biti nemoguca misija. Promijenimo li igrace, dodje novi trener - bice opet prica kako je to nova ekipa, treba da se uigra, nista ne dolazi preko noci, dok prodju pripreme, plavo proljece... Opet nista. Jednostavno, nema izlaza. O prosjeku navijaca ne smijem ni da pomisljam.

Jedina mala nada, ali za to trebaju godine, je da ova uprava smogne snage da ostane i strpljivim i pametnim radom finansijski digne klub do te mjere da budemo sposobni kupiti PRAVE igrace i vratiti primat kluba broj 1 u drzavi. Do tada, pomirite se da smo obicni prosjek ove lige s tendencijom pada.

I jos nesto, da Bog da nam Amar nikad ne dosao na klupu. Da se to desi, priznali bi da ne mozemo osvojiti nista bez njega, da klub ne moze funkcionisati bez jednog covjeka, pa bi onda jedino logicno bilo da u tom slucaju preimenujemo klub i nazovemo ga po njemu a na grb stavimo, recimo, brkove.
Sve se slazem osim jednog fudbal se igra kd 1921 a ne od 2003. Jos smo najtrofejniji i da titula iz 1945 ce se priznat ABd skoro
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava