Sto je najgora?Plava Porodica je napisao/la:Najgora moguća opcija po meni.
Ali demantuj me molim te.
Kad sutra bude tri slovenca nova pojacanja ZeljeJaozinho22 je napisao/la:Ne znam vala....Nek je sretno šefu,sve najboljeSamo nek mijanmarce nikakve ne dovodi
![]()
Djermanovic novi kapitenMinjore je napisao/la:Kad sutra bude tri slovenca nova pojacanja ZeljeJaozinho22 je napisao/la:Ne znam vala....Nek je sretno šefu,sve najboljeSamo nek mijanmarce nikakve ne dovodi
![]()
Nemoj da ti tih 30% išta govori. Zamisli da si ti doveden u 23. kolu kao trener Rudara iz Prijedora, misliš da bi ti imao više procenata, za Krku koja je otpisana ovo je sasvim ok.Hadzijalagic je napisao/la:30% pobjeda je nezavidan trenerski ucinak.. Ne znam sta smo ovoliko dugo birali da bi izabrali cisti prosjek..
Samo Milivoje novakovicMinjore je napisao/la:Kad sutra bude tri slovenca nova pojacanja ZeljeJaozinho22 je napisao/la:Ne znam vala....Nek je sretno šefu,sve najboljeSamo nek mijanmarce nikakve ne dovodi
![]()
Autoritet, to i mene kopka.SWRA_1921 je napisao/la:Posto je haman Vukomanovic bio skoro izabran za trenera moguce je da su ipak postojali odredjeni pritisci da on ne bude trener? Ovaj mi se cini kao slabiji izbor, pogotovo jer nema skoro nikakvog iskustva kao trener seniora, nece imati autoritet, karijera nikakva, jbga.