Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 19, 2017 2:48 pm

Oslabljeni jesu, ali daleko je ovo od nenadoknadivih izostanaka. U odbrani imaju alternativu, umjesto Crnkica na krilo ce Dulja, u sredinu Radovac. Prvih 11 je opet dobra ekipa i usudio bih se reci protiv bilo koga na Kosevu favorit, pa i nas.

Stanje u ekipi je lose, samopouzdanje poljuljano, ali to je mac s dvije ostrice. Kad kapiten u tunelu drekne hajmooo, mozda na teren izadju vise motivisani i od nas. Vjerovatno ce htjeti da se operu, da odigraju dobru utakmicu i malo poprave dojam, a to su itekako u stanju.

Zato ne treba nista od ovog da nas zavara, mi moramo izaci da preoremo teren i pruzimo 200%, a ne kao u Krupi. Jos jednom fuj za nase kako su tamo odigrali" ne ponovilo se.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 19, 2017 2:49 pm

Joj reda..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pet maj 19, 2017 2:53 pm

@avlami, odlican post :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

psihopata
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:07 pm

avlami97 je napisao/la:
pet maj 19, 2017 2:46 pm
chile je napisao/la:
pet maj 19, 2017 1:27 pm
Kakvo yebeno sazaljevanje, ni u sali...ako se pruzi prilika natrpati ih odavno nismo. Ako su oni motivisaniji od nas onda sve nase igrace lagano s noge na nogu, yebem ti zivot titula pod nosom, navijaci vjetar u ledja kao nikad od rata na ovamo i opet neki traze izgovore i alibi. Treba im dati do znanja sve ispod pobjede je neuspjeh i u slucaju da ne uzmu sutra utrpane nek ne prilaze jugu poslije tekme. Nikad vecih placipicki i antitalenata nije igralo na travnjaku Grbavice a gladi im se svaka dlaka da igraju.
Jedva cekam da i ovima u klubu dodje iz dupeta u glavu da ovi polovnjaci sa strane nisu bolji od momaka iz nase skole i da bar 5-6 igraca u prvih 11 moraju biti Zeljini ratnici a ne igraci kojih boli kita jel igraju sa Olimpikom ili menstrualnim.
Ne bih se ja baš složio sa tvojim mišljenjem. Moje je dijametralno suprotno. Od kada postoji ovaj derbi pitari su uvijek, ali baš uvijek imali veći motiv od nas. Taj motiv crpe iz mržnje prema nama, a valjda nam je svima poznato da je mržnja jedan od najintezivnijih osjećaja kod čovjeka. Mržnja obično proizilazi iz zavisti, ljubomore, kompleksa niže vrijednosti, mentalnog sklopa pojedinca i niz faktora koje ne bih dalje nabrajao. Oni su jedan od rijetkih, ako ne i jedini klub na svijetu koji na svojim članskim, godišnjim ili običnim ulaznicama štampaju "Mrzim Željezničar". Njima je mržnja prema Želji motiv i svrha bitisanja. Njihov najveći sportski uspjeh je Željino ispadanje u polufinalu Kupa UEFA i oni to javno, jasno i glasno kažu. Rijetki su klubovi na Svijetu koji više mrzi rivala, nego što vole svoj klub.

Kada sve to racionaliziram, nameće mi se kao jednostavan zaključak, da su u svim utakmicama komšije imale veći motiv od naših. To je tako i tako će vjerovatno ostati zauvijek. Naši pozitivni rezultati su plod želje, htijenja, požrtvovanja, maksimalne borbenosti, kvaliteta. Nadam se da će naše vrijednosti biti jače od njihove mržnje što će za posljedicu imati pozitivan rezultat i aBd titulu.
klasicna patetika,ta tvoja teza bi bar malo imala smisla kad bi igrala nasa i njihova djeca iz op,a ovako sta boli qurac ahmetovica,crnkica...i ko sve gore igra za nas rivalitet....od 22 igraca na terenu nemaju 3-4 igraca iz omladinskog pogona oba kluba i sad ja treba da vjerujem da oni nas mrze nesto vise od bilo kojeg drugog kluba. :r

da se razumijemo uprava i navijaci su druga stvar ali za igrace nidje veze....
Zadnja izmjena: psihopata, dana/u pet maj 19, 2017 3:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:07 pm

Željezničar ante portas !

zeljeznicar1
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:22 pm

Joj klosara sad nece prodavati ni ulaznice na stadionu na dan utakmice.

teatrale36
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:26 pm

zeljeznicar1 je napisao/la:
pet maj 19, 2017 3:22 pm
Joj klosara sad nece prodavati ni ulaznice na stadionu na dan utakmice.
Ma prodavace, kad skontaju da su danas prodali 195 karata onda ce do zadnje minute prodavati samo da zarade koju marku vise.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:27 pm

Od toga 175 plavom taboru

BabOsim
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:30 pm

Na kojem je emisija poluvrijeme i u koliko ura?

Amidza
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:42 pm

BabOsim je napisao/la:
pet maj 19, 2017 3:30 pm
Na kojem je emisija poluvrijeme i u koliko ura?
Na Hayaaaaatu :D U 17:00, koliko ja znam.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Amidza
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:44 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet maj 19, 2017 12:25 pm
Dobro Amidža reče, sve isto ***** ga, te ne igra forma, te niko nije favorit bla bla, dajte Sablju na press :lol:
phpBB [video]
:rofl: :rofl1:

Sta sam ti reko brate. :D Nista je ovo kakav je Cala s izjavama. Al najjace svaki press: "Prije svega da vam se zahvalim sto ste dosli u ovolikom broju", a tamo 4 novinara s ajfonima snima za portale. Dajte Sablju da cujem "Onaj...izgniucemo. Kosti sam ostavio svaki put, onaj, ostavicu i sad." :klanjase2:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

teatrale36
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:45 pm

AsharaK je napisao/la:
Jeste :) , ali me malo klub razocarao , mislio sam da ce malo vise da pritisne NS vezano za karte ali nista od toga. Nisu bas stali u nasu zastitu,mislim da 1725 karata stvarno nije u redu, pogotovo sto nije trazio dio karata za Zapad, ocigledno su neki vise vrijedni ...

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:46 pm

Amidza je napisao/la:
pet maj 19, 2017 3:44 pm
LARS1921 je napisao/la:
pet maj 19, 2017 12:25 pm
Dobro Amidža reče, sve isto ***** ga, te ne igra forma, te niko nije favorit bla bla, dajte Sablju na press :lol:
phpBB [video]
:rofl: :rofl1:

Sta sam ti reko brate. :D Nista je ovo kakav je Cala s izjavama. Al najjace svaki press: "Prije svega da vam se zahvalim sto ste dosli u ovolikom broju", a tamo 4 novinara s ajfonima snima za portale. Dajte Sablju da cujem "Onaj...izgniucemo. Kosti sam ostavio svaki put, onaj, ostavicu i sad." :klanjase2:
Kako bi Sablja presjekao ovo sa odgovorom: "Znao sam Liga daš me to pitat"
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

gimgim
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
pet maj 19, 2017 2:19 pm
gimgim je napisao/la:
pet maj 19, 2017 2:13 pm
Pozdrav plava raja, novi sam na forumu. Necu biti toliko aktivan, vec sam se registrovao radi toga sto hocu da vam kazem da bi sutra ZAPAD MOGAO BITI VEĆINSKI NAŠ. Bio sam danas u prostorijama FK kljukuša i kupio zapad i mahom dolaze raja koju vidjam na Grbavici.

Dakle, samo bih zelio da vas animiram i da vi pozovete ovo raju sa sjevera, istoka i jugoistoka da SVI KUPE ZAPAD. Cijena je 10 KM, oni su poprilicno neizanteresovani za tu tribinu, a kao kvaku su stavili da se moze kupiti samo u njihovim prostorijama, a ne negdje uoci utakmice.

Moja vam je poruka ponesite cenera i LICNU (neki identifkacioni dokument) i sutra svi koji ne mogu na jug pravac zapad. Dosta moje raje je kupilo, tako da ovo sto vam govorim ima pokrice.
:palacgore:
Ti si jedan od rijetkih koji je od koristi kada je došao. Ostali sve nešto palmude, ja bi vako, te ja bi nako... a i nebi :D
Malo sam ti ispraviJo gramaticke i stilske greške.Dosadno mi na poslu :D a i da te naucim pravilnim izrazima :ganja:
Hvala prijatelju na zapažanju!

Osnovni mi je cilj da informišem raju, ne bih volio da se rasparčamo neki na istok, a neki na zapad. Nemojte da što nam je mrsko izvaditi ličnu i otići kod njih da kupimo kartu uništi ono što realno možemo imati sutra. Idem i ja u civilu na gostovanja i koliko god ti bila ok atmosfera, nemaš onaj komfor kao kod kuće ili kao kada si sa svojima.

Ovo sve govorim jer hoću k'o čovjek sutra da skočim kad im ga Lendra zabije. :D :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:48 pm

teatrale36 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Jeste :) , ali me malo klub razocarao , mislio sam da ce malo vise da pritisne NS vezano za karte ali nista od toga. Nisu bas stali u nasu zastitu,mislim da 1725 karata stvarno nije u redu, pogotovo sto nije trazio dio karata za Zapad, ocigledno su neki vise vrijedni ...
Ovde se ne mogu sloziti drug. Ovih 1725 ce pokazati sta je zajednistvo, snaga i ljubav. Podrzavam potez kluba, pa cemo vidjeti ko ce prije zakukati i dati vise karti. U KOST!

Amidza
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
Kako bi Sablja presjekao ovo sa odgovorom: "Znao sam Liga daš me to pitat"
Ma Sablja je legenda. Najjace meni, neki interview doso da pravi sa njim, Hayat ja mislim, neka voditeljica, vidis ne zna o fudbalu jbg. I trening na pomocnom ondje, malo pricaju sa Sabljom, snimaju igrace itd. Pita ga ona kao za pripremu za trening, ka'e Sablja: "Za mene je svaki trener koji dodje na trening nepripremljen i bez plana rada budala" i izvadi legenda iz dzepa dvolisnicu, na njoj nesto nasarano. :rofl: Kao to mu plan rada. :rofl1: Ja umro :rofl1:

EDIT: Nas'o sam, pustite od 21:25 :klanjase2:

phpBB [video]
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u pet maj 19, 2017 3:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:51 pm

AsharaK je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ovde se ne mogu sloziti drug. Ovih 1725 ce pokazati sta je zajednistvo, snaga i ljubav. Podrzavam potez kluba, pa cemo vidjeti ko ce prije zakukati i dati vise karti. U KOST!
slazem se... samo sto su se oni zayebali dobro sada za karte... na derbiju na grbavici nece dobijati vise od 675 ulaznica, pa cemo vidjeti kuknjavu njihovu...
100/94/37/34 - i to je to!

teatrale36
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:53 pm

AsharaK je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ma ocigledno da smo mi vise zakinuti, jer njih dodje na Grbavicu 3000 najvise a nas je znalo biti i po 15000, i ja mislim da smo mi donji ovde a i u buduce ako se ovo ne popravi i ne smiri. Ali kako seljakluk sve vise vlada po Sarajevu daj boze.

Amidza
Kontakt:

pet maj 19, 2017 3:55 pm

5% za 5% vjecno. Nikakav problem.

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 19, 2017 4:00 pm

Prolit cemo ih!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

Prijava