Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 26, 2016 4:43 pm

Mi i da smo uzeli derbi,u Zenici ne bi nikad dobili,prije bi mrtva glava pala,nas su pokusali prije iskljuciti iz igre ( Gradacac ),to su uradili i Sirokom..Ne treba se sad zamarati,bilo i proslo,mene brinu ove ucestale povrede i kartoni !!

ChWilla
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:46 pm

delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...
ma ja se slazem sa tobom da mi tu cijelu sezonui zapravo nismo imali neki roster nego bas na tom derbiju oni(sarajevo) se nudilo....bili su bas losi a mi nismo ni pokusali bar da ih matiramo...jos uvijek mi u glavi ona prilika Kokota :D
i još kad vidiš ko je njima igrao, za dvije klase sigurno jači igrači nego sad.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:47 pm

tm8782 je napisao/la:Znao sam za ove stvari iz ove izjave Husica. Ukoliko ovo sad ne prodje nekažnjeno apelujem na naše da sve utakmice kupe. Jer ovo je fkt fakinluk. Sa druge strane ovo je samo što se tice slobode, zanima me sta li je tek bilo sa drugima...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Pojedine sudije i ekipe mole Boge da ova afera ne uzme maha :pljesak:

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:48 pm

ChWilla je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...
ma ja se slazem sa tobom da mi tu cijelu sezonui zapravo nismo imali neki roster nego bas na tom derbiju oni(sarajevo) se nudilo....bili su bas losi a mi nismo ni pokusali bar da ih matiramo...jos uvijek mi u glavi ona prilika Kokota :D
i još kad vidiš ko je njima igrao, za dvije klase sigurno jači igrači nego sad.
da,to se slazem !!!
ma na kraju krajeva ne treba nama ta titula uopste nego mi je krivo ako se ne kazne ova govna ...kakvu to poruku salje ostalima ...za sta igrati,cuj price imamo mi ljude u savezu pomoci cemo vam ...gdje to ima ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

tm8782
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:48 pm

Ja sad opet kažem a i lično ću reći našima da slobodno rade ove stvari. Pa sa vidimo ko ti sta može reći.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:49 pm

Minjore je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Znao sam za ove stvari iz ove izjave Husica. Ukoliko ovo sad ne prodje nekažnjeno apelujem na naše da sve utakmice kupe. Jer ovo je fkt fakinluk. Sa druge strane ovo je samo što se tice slobode, zanima me sta li je tek bilo sa drugima...

Pojedine sudije i ekipe mole Boge da ova afera ne uzme maha :pljesak:
jesi gledao u prvoj ligi federacije nedavno kad su ljudi izasli s terena nisu htjeli da nastave utakmicu jer ih sudija ponizio na toj utakmici...mislim da je Branitelj bio ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

tm8782
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:51 pm

Pametno tako i treba. Za sta igraš ili bolje rečeno za koga igraš. Samo ću reci i onom osudjeno na 40 godina su rekli da se povuče sa funkcija, evo tako su uradili i ibraku. Ali pravda stiže kad tad...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:52 pm

Ne treba gledati samo taj derbi, ko zna sta su oni sve prije radili i sta je nama uskraceno. Titula nam ne treba, ali ovo treba sankcionisati, mada cisto sumnjam jer i savez je umjesan. Ako je jedan Juventus kaznjen, onda trebaju i oni, ali u ovoj zemlji tesko...

phpBB [video]

storm_raider
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:55 pm

tm8782 je napisao/la:Ja sad opet kažem a i lično ću reći našima da slobodno rade ove stvari. Pa sa vidimo ko ti sta može reći.

Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.
Sto se tice toga - "ne treba nam titula". Treba, za titulu smo i igrali, nervirali se i dolazili na utakmice. Pogotovo drugi dio sezone. Nismo se za opstanak borili, pa da nam ne treba titula.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 4:59 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ne treba gledati samo taj derbi, ko zna sta su oni sve prije radili i sta je nama uskraceno. Titula nam ne treba, ali ovo treba sankcionisati, mada cisto sumnjam jer i savez je umjesan. Ako je jedan Juventus kaznjen, onda trebaju i oni, ali u ovoj zemlji tesko...

phpBB [video]
ali gledaj ti penela na Memiji ...znaci nema sanse da ovo ne sviras pa i da si kupljen sudija ovo moras svirati ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:00 pm

storm_raider je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ja sad opet kažem a i lično ću reći našima da slobodno rade ove stvari. Pa sa vidimo ko ti sta može reći.

Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.
Sto se tice toga - "ne treba nam titula". Treba, za titulu smo i igrali, nervirali se i dolazili na utakmice. Pogotovo drugi dio sezone. Nismo se za opstanak borili, pa da nam ne treba titula.
Sto se ovog spora tice, kao finalni rezultat ne treba nam titula kao titula, vec da se ovo procesuira, a svakako da smo mi direktno uskraceni i osteceni. Nasa djeca i Oda su pokazali kako se igra srcem, a i svi mi navijaci smo uskraceni i jos smo morali slusati kojekakva puhanja i furanja komsinica. Moje misljenje je da se na ovu stvar ne treba emocionalno vezati i trositi, jer nece biti nista od ovog.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:02 pm

delinjo je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ne treba gledati samo taj derbi, ko zna sta su oni sve prije radili i sta je nama uskraceno. Titula nam ne treba, ali ovo treba sankcionisati, mada cisto sumnjam jer i savez je umjesan. Ako je jedan Juventus kaznjen, onda trebaju i oni, ali u ovoj zemlji tesko...

phpBB [video]
ali gledaj ti penela na Memiji ...znaci nema sanse da ovo ne sviras pa i da si kupljen sudija ovo moras svirati ...
Protiv Slobode svira covjek korner a ne svira penal :r

dell21
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:03 pm

Izbaciti u 3 ligu mali klub sa kobilje glave .

ChWilla
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:05 pm

niko kao punac sa juga.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:06 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Sto se ovog spora tice, kao finalni rezultat ne treba nam titula kao titula, vec da se ovo procesuira, a svakako da smo mi direktno uskraceni i osteceni. Nasa djeca i Oda su pokazali kako se igra srcem, a i svi mi navijaci smo uskraceni i jos smo morali slusati kojekakva puhanja i furanja komsinica. Moje misljenje je da se na ovu stvar ne treba emocionalno vezati i trositi, jer nece biti nista od ovog.
Pazi, titula kao titula je tu posljedica procesuiranja - ako do njega dodje i oduzimanja iste FK Sarajevu - ako i do toga dodje. Na kraju dana, Zeljo uvijek za titulu igra, i to dvije. E sada, vidjecemo kako ce ovo sve da bude. Ako ne bude nista, zaliti se UEFI, jer bi time NSBIH aminovao kupovinu utakmice. Naravno, sve prvo treba i da se dokaze.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm8782
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:09 pm

Dok je gamadi u ns kod nas nema napretka. Oni su ovo dozvolili pa su drugi mogli orgijati.

delinjo
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:10 pm

ma od ovog mora biti nesto jer ako se ovo sve presuti to ce biti ohrabrenje za sve one koji zele namjestati...ako NS ovo gurne pod tepih nasi bi se trebali oglasiti i zaliti se uefi ...ako i oni zazimre( u sta iskreno sumnjam ) onda trebamo i mi jednostavno kupovati utakmice ,iako to nije nasa filozofija ali izgleda da se to ovdje smije pa eto ...bolje tako dolaziti do titula..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ivicahuljev
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.
Pazi, titula kao titula je tu posljedica procesuiranja - ako do njega dodje i oduzimanja iste FK Sarajevu - ako i do toga dodje. Na kraju dana, Zeljo uvijek za titulu igra, i to dvije. E sada, vidjecemo kako ce ovo sve da bude. Ako ne bude nista, zaliti se UEFI, jer bi time NSBIH aminovao kupovinu utakmice. Naravno, sve prvo treba i da se dokaze.
Mislim da bi uefa trebala odmah da se umjesa,savez nece sam sebi jamu kopati I ovo sankcionisati jer su direktno umjesani

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:14 pm

Upravu si, ali nekako meni je znacajnije da se dokaze otimacina jer vec sam se pomirio bio da nismo uzeli titulu. Svakako da kao rezultat moguceg spora ako se nadju pravi dokazi njima se oduzima. Kako god, sad sam jos vise ponosan na proslu sezonu i svjestan sta smo mi uradili u svim okolnostima.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub mar 26, 2016 5:17 pm

delinjo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!
ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??

Izvini molim te što je nismo zaslužili. Je li naš i jedan bod te sezone bio sporan. Itekako smo je zaslužili. Nek' su je oni zaslužili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava