i još kad vidiš ko je njima igrao, za dvije klase sigurno jači igrači nego sad.delinjo je napisao/la:ma ja se slazem sa tobom da mi tu cijelu sezonui zapravo nismo imali neki roster nego bas na tom derbiju oni(sarajevo) se nudilo....bili su bas losi a mi nismo ni pokusali bar da ih matiramo...jos uvijek mi u glavi ona prilika KokotaChWilla je napisao/la:ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...
Pojedine sudije i ekipe mole Boge da ova afera ne uzme mahatm8782 je napisao/la:Znao sam za ove stvari iz ove izjave Husica. Ukoliko ovo sad ne prodje nekažnjeno apelujem na naše da sve utakmice kupe. Jer ovo je fkt fakinluk. Sa druge strane ovo je samo što se tice slobode, zanima me sta li je tek bilo sa drugima...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
da,to se slazem !!!ChWilla je napisao/la:i još kad vidiš ko je njima igrao, za dvije klase sigurno jači igrači nego sad.delinjo je napisao/la:ma ja se slazem sa tobom da mi tu cijelu sezonui zapravo nismo imali neki roster nego bas na tom derbiju oni(sarajevo) se nudilo....bili su bas losi a mi nismo ni pokusali bar da ih matiramo...jos uvijek mi u glavi ona prilika KokotaChWilla je napisao/la:ma nisi imao igrače. a naročito klupu. i još ti savez skine memiju i dženisa za reprezentaciju...
jesi gledao u prvoj ligi federacije nedavno kad su ljudi izasli s terena nisu htjeli da nastave utakmicu jer ih sudija ponizio na toj utakmici...mislim da je Branitelj bio ..Minjore je napisao/la:Pojedine sudije i ekipe mole Boge da ova afera ne uzme mahatm8782 je napisao/la:Znao sam za ove stvari iz ove izjave Husica. Ukoliko ovo sad ne prodje nekažnjeno apelujem na naše da sve utakmice kupe. Jer ovo je fkt fakinluk. Sa druge strane ovo je samo što se tice slobode, zanima me sta li je tek bilo sa drugima...
Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.tm8782 je napisao/la:Ja sad opet kažem a i lično ću reći našima da slobodno rade ove stvari. Pa sa vidimo ko ti sta može reći.
ali gledaj ti penela na Memiji ...znaci nema sanse da ovo ne sviras pa i da si kupljen sudija ovo moras svirati ...Leon_Professional je napisao/la:Ne treba gledati samo taj derbi, ko zna sta su oni sve prije radili i sta je nama uskraceno. Titula nam ne treba, ali ovo treba sankcionisati, mada cisto sumnjam jer i savez je umjesan. Ako je jedan Juventus kaznjen, onda trebaju i oni, ali u ovoj zemlji tesko...
Sto se ovog spora tice, kao finalni rezultat ne treba nam titula kao titula, vec da se ovo procesuira, a svakako da smo mi direktno uskraceni i osteceni. Nasa djeca i Oda su pokazali kako se igra srcem, a i svi mi navijaci smo uskraceni i jos smo morali slusati kojekakva puhanja i furanja komsinica. Moje misljenje je da se na ovu stvar ne treba emocionalno vezati i trositi, jer nece biti nista od ovog.storm_raider je napisao/la:Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.tm8782 je napisao/la:Ja sad opet kažem a i lično ću reći našima da slobodno rade ove stvari. Pa sa vidimo ko ti sta može reći.
Sto se tice toga - "ne treba nam titula". Treba, za titulu smo i igrali, nervirali se i dolazili na utakmice. Pogotovo drugi dio sezone. Nismo se za opstanak borili, pa da nam ne treba titula.
Protiv Slobode svira covjek korner a ne svira penaldelinjo je napisao/la:ali gledaj ti penela na Memiji ...znaci nema sanse da ovo ne sviras pa i da si kupljen sudija ovo moras svirati ...Leon_Professional je napisao/la:Ne treba gledati samo taj derbi, ko zna sta su oni sve prije radili i sta je nama uskraceno. Titula nam ne treba, ali ovo treba sankcionisati, mada cisto sumnjam jer i savez je umjesan. Ako je jedan Juventus kaznjen, onda trebaju i oni, ali u ovoj zemlji tesko...
Pazi, titula kao titula je tu posljedica procesuiranja - ako do njega dodje i oduzimanja iste FK Sarajevu - ako i do toga dodje. Na kraju dana, Zeljo uvijek za titulu igra, i to dvije. E sada, vidjecemo kako ce ovo sve da bude. Ako ne bude nista, zaliti se UEFI, jer bi time NSBIH aminovao kupovinu utakmice. Naravno, sve prvo treba i da se dokaze.Leon_Professional je napisao/la:Sto se ovog spora tice, kao finalni rezultat ne treba nam titula kao titula, vec da se ovo procesuira, a svakako da smo mi direktno uskraceni i osteceni. Nasa djeca i Oda su pokazali kako se igra srcem, a i svi mi navijaci smo uskraceni i jos smo morali slusati kojekakva puhanja i furanja komsinica. Moje misljenje je da se na ovu stvar ne treba emocionalno vezati i trositi, jer nece biti nista od ovog.storm_raider je napisao/la:Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.tm8782 je napisao/la:Ja sad opet kažem a i lično ću reći našima da slobodno rade ove stvari. Pa sa vidimo ko ti sta može reći.
Sto se tice toga - "ne treba nam titula". Treba, za titulu smo i igrali, nervirali se i dolazili na utakmice. Pogotovo drugi dio sezone. Nismo se za opstanak borili, pa da nam ne treba titula.
Mislim da bi uefa trebala odmah da se umjesa,savez nece sam sebi jamu kopati I ovo sankcionisati jer su direktno umjesanistorm_raider je napisao/la:Pazi, titula kao titula je tu posljedica procesuiranja - ako do njega dodje i oduzimanja iste FK Sarajevu - ako i do toga dodje. Na kraju dana, Zeljo uvijek za titulu igra, i to dvije. E sada, vidjecemo kako ce ovo sve da bude. Ako ne bude nista, zaliti se UEFI, jer bi time NSBIH aminovao kupovinu utakmice. Naravno, sve prvo treba i da se dokaze.Leon_Professional je napisao/la:Sto se ovog spora tice, kao finalni rezultat ne treba nam titula kao titula, vec da se ovo procesuira, a svakako da smo mi direktno uskraceni i osteceni. Nasa djeca i Oda su pokazali kako se igra srcem, a i svi mi navijaci smo uskraceni i jos smo morali slusati kojekakva puhanja i furanja komsinica. Moje misljenje je da se na ovu stvar ne treba emocionalno vezati i trositi, jer nece biti nista od ovog.storm_raider je napisao/la: Definitivno. Ovo ako se ne procesuise znaci da svi mogu kupovati utakmice bez problema i titule.
delinjo je napisao/la:ma ne treba nam titula uopste zapravo jer je inismo zasluzili na terenu zahvaljujuci Odovicu ...ali zaista bi volio da se ova govna kazne...pogledaj znaci ako zapne imamo mi ljude u savezu da vam pomognu...kakvo je to sranje ??storm_raider je napisao/la:Mi smo sebe zajebali prosle sezone jedini i od toga se ne treba bjezati. Nikakav Dino, punac ni 20000 km ne bi nista mogli tu, ali se nadam da ce snositi adekvatne kazne. Ljudi, budite sretni sto imamo ovakvu upravu!!!