Ne govorim za to. Ja sam rekao da uslovi nemaju veze sa ovom odlukom.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet apr 02, 2021 11:49 amZasto sve mora biti urota protiv nas.mamba21 je napisao/la: ↑pet apr 02, 2021 11:37 amKo nama odrzava, a ko njima? I kada se odrzava teren normalno, igraci su se zalili na bilino. Normalno da im je bolje ovdje.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet apr 02, 2021 11:08 am
Jbg teren u Zenici kakav je god jos uvijek odezava firma koja je licencirana za to.
Trening kamp je u neposrednoj blizini stadiona sto je jis jedan od preduslova da se repka premjesti u Zenicu.
Jbg sa finasijske strane je to savezu dista isplativije.
U kampu imas i taj neki hotelcici za smjestaj .....
Nije Vico ni savez tu sekunde kriv.
Jednostavno su bolji uslovi u Zenici trenutno.
Na zalost.
Ne placaju zenicu, ne placaju nas. Gdje god da odu isplativo im je, kradu milione, uzivaju.
Je li tebi cudno sto neko gore napisa, sto se spominje prvo renoviranje svalcionica i terena u lukavici, a ne da se prvo radi premijerligaski teren? Ili je i u tu vico vido neku isplativost, sigurno da jeste, ali njemu ce biti isplativo.
Za sve se moraju dobro guzovi oznojiti pocev od lobiranja pa do svega ostalog dalje.
Evo sad realno sa kim u klubu imaju iz saveza pricati na temu stadiona?
Jbt grob do juce ti migranti spavali na stadionu i onda Vico kriv sto nece reprezentacija igrati na Grbavici.
Eksera nisu ukacli 2 godine.
Imaju itekako.....Nismo ba vise nikome interesantni.mamba21 je napisao/la: ↑pet apr 02, 2021 2:41 pmNe govorim za to. Ja sam rekao da uslovi nemaju veze sa ovom odlukom.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet apr 02, 2021 11:49 amZasto sve mora biti urota protiv nas.mamba21 je napisao/la: ↑pet apr 02, 2021 11:37 am
Ko nama odrzava, a ko njima? I kada se odrzava teren normalno, igraci su se zalili na bilino. Normalno da im je bolje ovdje.
Ne placaju zenicu, ne placaju nas. Gdje god da odu isplativo im je, kradu milione, uzivaju.
Je li tebi cudno sto neko gore napisa, sto se spominje prvo renoviranje svalcionica i terena u lukavici, a ne da se prvo radi premijerligaski teren? Ili je i u tu vico vido neku isplativost, sigurno da jeste, ali njemu ce biti isplativo.
Za sve se moraju dobro guzovi oznojiti pocev od lobiranja pa do svega ostalog dalje.
Evo sad realno sa kim u klubu imaju iz saveza pricati na temu stadiona?
Jbt grob do juce ti migranti spavali na stadionu i onda Vico kriv sto nece reprezentacija igrati na Grbavici.
Eksera nisu ukacli 2 godine.