Ne moze ti 2 nikako odgovarati kada bi porazom u derbiju izgubili titulu. Koja ti je to racunica ?
Derbi nećemo izgubiti vala ni juniorima da odigramo. Zrinjski ovdje ako pobjedi, mi nemamo pravo ni na jedan kiks, jer znamo kako će se Radnik i Sloboda naguziti ukoliko Široki osvoji kup. Uz to ništa ne bi bilo slađe nego titulu im oteti pred očima na Koševu. Oni ulazu umorni u derbi, a još ih Krupa čeka u zadnjem kolu.
Ako Zrinjski pobjedi imamo pravo na cak i poraz.. Malo si se preracuno.. Ako pitari dobiju onda moramo dobiti Radnik i Krupu i sa njima odigrati minimalno nulu.. Nama najvise odgovara x pa pobjeda zrinjskog..BabOsim je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 7:50 pmDerbi nećemo izgubiti vala ni juniorima da odigramo. Zrinjski ovdje ako pobjedi, mi nemamo pravo ni na jedan kiks, jer znamo kako će se Radnik i Sloboda naguziti ukoliko Široki osvoji kup. Uz to ništa ne bi bilo slađe nego titulu im oteti pred očima na Koševu. Oni ulazu umorni u derbi, a još ih Krupa čeka u zadnjem kolu.
Sad znaš vala kako je @Hurmasici kad nas tjera da glasamo u anketiarctg je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 7:51 pmO utakmici u Mostaru, molim vas na ovoj temi da se ova ne bi bez potrebe zatrpavala:
viewtopic.php?f=7&t=7&start=1180
Ne tražim ja da se ispoštuje zbog mene ili nekog mog hira, već zbog foruma, preglednosti i funkcionalnosti.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 8:03 pmSad znaš vala kako je @Hurmasici kad nas tjera da glasamo u anketiarctg je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 7:51 pmO utakmici u Mostaru, molim vas na ovoj temi da se ova ne bi bez potrebe zatrpavala:
viewtopic.php?f=7&t=7&start=1180![]()
Ispoštujte čovjeka, da ne bi neko umjesto u Krupi sutra gledao Budućnost![]()
Teoretski da, ali nevjerujem da oni ovako limitirani mogu nam parirati u derbiju. Opet sve nekako zavjesi od kupa jer sam računo da ću kone fasovati na Pecari i kući doći popišani (vidjeli smo kako je na nas utjecao poraz u kupu) Pobjeda ili neriješeno uz gol ili dva na Koševu osiguralo bi nam titulu. Na drugu stranu, mi ako ne daj bože odigramo neriješeno ili izgubimo od Krupe, Zrinjski pobjedom dolazi na -1, mi ako odigramo neriješeno konama, Zrinjski nas ostavlja i vjerovatno osvaja titulu.Hadzijalagic je napisao/la:Ako Zrinjski pobjedi imamo pravo na cak i poraz.. Malo si se preracuno.. Ako pitari dobiju onda moramo dobiti Radnik i Krupu i sa njima odigrati minimalno nulu.. Nama najvise odgovara x pa pobjeda zrinjskog..BabOsim je napisao/la: ↑sub maj 13, 2017 7:50 pmDerbi nećemo izgubiti vala ni juniorima da odigramo. Zrinjski ovdje ako pobjedi, mi nemamo pravo ni na jedan kiks, jer znamo kako će se Radnik i Sloboda naguziti ukoliko Široki osvoji kup. Uz to ništa ne bi bilo slađe nego titulu im oteti pred očima na Koševu. Oni ulazu umorni u derbi, a još ih Krupa čeka u zadnjem kolu.Kapiten je napisao/la: Ne moze ti 2 nikako odgovarati kada bi porazom u derbiju izgubili titulu. Koja ti je to racunica ?