Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 50

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

sri jun 15, 2016 1:03 am

Zaigrao se familijo s Liverpoolom, sa Željom već osvojio našu ligu pa me smorilo. Kad krenem ispočetka bacit ću koju fotkicu.

Hajde Miske, daj nam te svoje formacije. :shisha:

Kako vam tako bekovi slabo asistencija dijele? :cigara:
1987

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:04 am

Jaozinho22 je napisao/la:Prvi došao kad je Radnik ispao iz lige,bio zamjena shorty-u dok se nije uskur*io pa je shorty otišao na tribine a ovaj momak u prvu postavu,najbolja ocjena u ligi,veliki profit...Taman planiram graditi ekipu kad ludi arapi s milionima :oops1:
slika
slika
Pozdrav za brata @ponosannanas
slika
Neigranje LP zadnje dvije godine na BAZI se nece osjetiti puno :ganja: :ganja:
Au ali se ogreba momački :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 1:08 am

shzna je napisao/la:Zaigrao se familijo s Liverpoolom, sa Željom već osvojio našu ligu pa me smorilo. Kad krenem ispočetka bacit ću koju fotkicu.

Hajde Miske, daj nam te svoje formacije. :shisha:

Kako vam tako bekovi slabo asistencija dijele? :cigara:
Ma kakav Miske on editor koristi :ganja:
Ma buraz ja igram na kontre,bekovi iznesu i predaju loptu tako da slabo asistiraju...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

shzna
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:11 am

Evo savjet, ako hoćete da vam bude zanimljiva svaka utakmica.
Uigrajte formaciju 4-3-1-2
Bekove stavite na wing back a štopere na limited defender.

Bekovi bi sami po sebi trebali imati instrukciju da idu naprijed, a vi dodajte još da što više centriraju. Stavite one srednje centaršuteve, nisam siguran kako se zovu, protivnička odbrana baš ima problema da ih primiri.
U sredini jedan Ball winning midfielder, deep lying playmaker i box to box veznjak. Ispred njih neka bude Advanced playmaker, a u napadu Trequartista, False nine ili Poacher sa Complete forwardom.

Puno golova ćete zabijati ali puno i primiti ukoliko nemate baš nekog dobrog BWM-a. Bekovi ko na bobama. Zanimljive tekme budu, meni rezultati 4:1, 8:4, 3:0 itd. itd.
Veznim igračima dodajte instrukcije po želji.

Stil igre Attacking, structured.

Kod mene u Želji je to bilo ovako:
--------------------- Kjosevski
Milović-----------Kosorić----Jahić-------Marković
----------------------Zahirović
-------------Blagojević-------Žerić
---------------------Bekrić
-------------Đermanović---Curko/Beganović
http://www.transfermarkt.com/djoko-milo ... ler/192989" target="_blank
http://www.transfermarkt.com/stipo-mark ... ler/233136" target="_blank
http://www.transfermarkt.com/sasa-curko ... ler/326492" target="_blank

Đerma ko lud zabijao.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u sri jun 15, 2016 1:20 am, ukupno mijenjano 1 put.
1987

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:19 am

@Jaozinho :klanjase2: :klanjase2: Tezi si za 4.5 mil sad odmah na ruke :DD: Jos ce ti i ovih 1.5 leci kad se najmanje budes nadao :ganja:

Posto je kod mene sredina decembra nema jos nista, evo dok sam trazio igrace naletim na njega, strasno se razvio na igrici
slika
slika
Brat dominira :klanjase2: :klanjase2:

@shzna, kod mene bekovi kombinovano evo do decembra imaju 23 asistencije, skoro svaki gol oni asistiraju.

Dok cekam prelazni rok, pozdravlja vas moj Ćelavi bombardeer
slika

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 1:25 am

@shzna, to je 4-4-2 diamond faktički ? zadnji vezni dva centralna i desetka...S tom je formacijom Milan pokorio svijet...
Ja nekako više volim bunkeraški prljavo,nešto ala Simeone u Evropi igram s 3 štopera kao zadnji kloc :ganja:
@Leone,gledaj Rike majstora :karanje: :karanje: :karanje: I nek se yebe ovaj Ožegović kod svakog trpa samo kod mene na sejvu kloc :ne:
Večeras prelazni rok...
primarni cilj desni bek,zadnji vezni ...i vidjet cemo sta bude na free za ljeto :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

shzna
Kontakt:

sri jun 15, 2016 1:30 am

Pa po izgledu liči na dijamant, ali ogroman prostor se nalazi između veznjaka i tog Advanced playa, zato je potrebno imati dobre veznjake, koji će se konstantno kretati, pogotovo ovog box to box. Što se tiče napada, ako imaš Trequartistu, on dosta pomaže veznom redu, a Complete forward je sam po sebi agilan. Izuetno napadačka formacija, brz protok lopte i slanje na bekove/stranu koji tu loptu proslijeđuju u napad oštrim centaršutevima za koje je bitno samo postaviti nogu. Nije loše imati ni dobrog deep lying playa, kod mene Jovan i nije baš blistao na toj poziciji. Jer kad se bekovi zatvore, kad igraš protiv ekipe koja ima krila, onda ti je sredina jedina nada da nešto uradiš.

Ali je dolazilo do tog da mi dođu Čelik, ili sad Watford npr pa mi zabiju 4 gola... Sve ima prednosti i mane. :ganja:

A zato sam Zrinjskom pod BB zabio tricu, pitarima kući 4, a Širokom na Pecari 5 komada.
1987

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 4:12 am

Ja sa 4-5-1 klasičnom već drugu sezonu zaredom imam najbolji napad u ligi,sa najviše postignutih golova i sa najboljom odbranom sa najmanje primljenih golova.
Bekovi su mi wing backovi support,igram da mi pomažu napadu,i konstantno su mi asistenti.Još su mi bekovi vjerovatno i najbolji dio tima.
Onda dva štopera su mi limited defender stopper.
Dva zadnja vezna su mi Deep lying playmaker kako već,a drugi mi advanced playmaker ili defansive midfieler sve zavisi s kim igram.Krila su mi ne inside forward nego vise onako da centriraju kako se to već zove ne mogu se sjetiti.Onda desetka mi je uvijek advanced playmaker,tu mi igra onaj Lazar Zličić,najviše tačnih pasova i najviše kreiranih akcija u ligi.I u napadu mi advanced forward i lupaj.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

phily
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:02 am

slika

obrisem svoj FM, pa skinem novi sa ovog linka odradim kako pise, krekujem ubacim nasu ligu, uzmem zelju i opet isto..... Nakon toga ugasim igru obrisem FM i sve vezano za njega :evil:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 11:40 am

@phily stvarno ne znam, ako si skinuo onaj menadjer i jos krekovao s onog linka sto je Jaozinho stavio onda bi trebalo da je sve OK. :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 3:01 pm

Joj ovamo na glavnoj temi price, ne mogu vise ni citati.
Evo i meni uprava dovela igraca bez mog znanja :ganja: (salim se)
slika

BOOMMMMMM :ganja:

Svakog mi igraca ljudi traze, valja ovee sve zadrzati, ali bit ce odlazaka. Moram u sredinu dovesti igrace, ne znam koga :rofl: :rofl:

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 4:08 pm

:rofl:
Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar, Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar, Dejan Nikolić, po već ranije definisanoj proceduri rada dogovorili su dolazak novog fudbalera, a radi se o bivšem fudbaleru Milana, Ricardu Saponari. :ganja: :ganja:
@phily brate,za ovaj crack piše da riješava sve bugove,stvarno ne znam šta je :?:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 4:16 pm

:rofl: :rofl: :rofl: Trebo bi BOOM uskoro sto se tice dolazaka, a vec ima Boom sto se tice odlazaka, pa cu sve odjednom :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 5:14 pm

slika

Decko izrazio zelju da ide, dosla dobra ponuda, jos se cesto povredjuje i svi zadovoljni. :ganja:
Posto su mi otisli Glavcic i Burza morao sam dovesti nekog veznjaka, ali ovaj put sam odlucio odrijesiti kesu i dovesti ovog igracica
slika
:ganja:
Nema vise mladih igraca po Balkanu koji mogu zadovoljiti moje kriterije pa sam morao dat koju marku za Berishu.

Takodjer, za sljedece ljeto dogovoren transfer jednog Zeljovca.

slika
Dobrodosao kuci Hadzija :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 6:03 pm

Strašan ti ovaj ''igračić'' :ganja: :ganja:
Hadzija brat :klanjase2:
Nego @Leone kakvo je pravilo u toj Jugoslovenskoj ligi ? U vezi stranaca i šta se sve smatra sttrancem ?

Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar, Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar, Dejan Nikolić, po već ranije definisanoj proceduri rada dogovorili su dolazak novog fudbalera, a radi se o bivšem fudbaleru Kaizer Chiefsa, Jamesu Puleu.
slika
Plaćen 1 milion,otkupna klauzula preko 6 miliona.
Skresali smo budžet malo te sad trošimo 80k evra sedmično,ljetos će to već biti 200 k :ganja: :ganja: Velike stvari su u najavi ali sigurno ne velike kao ove @Leonove,nekako nemam volju da plaćam puno igrače,radije ću 2 sata pretražit o Africi i Americi nego platit kvalitetan proizvod,vjerovatno zbog tog i ne prolazim grupnu fazu LE i LP :ganja:

Predsjednik Nadzornog odbora FK Željezničar, Senad Misimović i član Upravnog odbora FK Željezničar, Dejan Nikolić, po već ranije definisanoj proceduri rada dogovorili su dolazak novog fudbalera, a radi se o bivšem fudbaleru Olympiacosa te nekoliko srpskih klubova, Saši Zdjelaru.
slika
Najbolje ocijenjeni igrač sprske lige,svratio kod njih da vrati karijeru na kolisijek i ubrzo je ugrabljen.
cijena 300k u kešu i 700k na 48 rata :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 6:10 pm

Svaka cast na ovom regenu, vazda si znao naci :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Stranci su svi koji nisu drzavljani zemalja koje su cinije Jugu. To je pravo olaksavajuce, nisam o tome razmisljao kad sam pocinjao :ganja:

Vjeruj i ja sam trazio mlade igrace, da ih malo platim pa da napreduju, da nastavim trend dovodjenja igraca za 200 - 300 a da ih prodajem za milione, ali nisam mogao nista naci kvalitetno. Mozda su i apetiti porasli, ali vidjet cemo sta ce donijeti ova polusezona i sljedeci prelazni rok, dosta sam izletio na Saponaru i Berishu.
Hadzija brat na free :ganja:

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 7:22 pm

To i jest problem...ima kvalitetnih regena po Zvezdi,Partizanu i još par klubova al koštaju 4-5 miliona pa za te pare možeš uzet 3 top igrača :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 7:47 pm

Ozbiljno mislim da treba ovog Joazinha uposlit u klubu kao skauta.Procenti i rate nu dobro idu pravo..
@Phily druze to ti se desava transfer delayed kad nemas para za igraca u transfer budzetu.
Meni je bio problem sa adilovicem npr. dogovorio sa njim platu,smanjo transfer budzet da bi platu nagodili,i poslao ponudu od 235k eura.Međutim klub i igrač su prihvatili tu ponudu ali meni u transfer budžetu zbog nagodbe ostalo samo 215keura.Falilo mi pišljivih 20k eura,obustavim onda transfer ponudim ponudu od 215k eura koliko sam imao i prihvatiše.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 9:18 pm

Kakav ja vidite da mi Dejo i Miske sklapaju ekipu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 9:35 pm

Joazinjo hoćeš biti sportski direktor molim te eto.
Glava mi puca,he.bo ih SD vazdan,dvadeset stranica napisali i sje.bali mi dan bukvalno..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 50

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava